واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

 امیر عبداللهیان با دبیرکل سازمان ملل گفتگو کرد | تبریک گوترش به رئیسی و ملت ایران

  • کد خبر: ۱۴۹۶۹۵
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۷
 امیر عبداللهیان با دبیرکل سازمان ملل گفتگو کرد | تبریک گوترش به رئیسی و ملت ایران
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران و آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد در خصوص برخی تحولات منطقه‌ای و بین المللی از جمله وقوع زلزله مهیب در سوریه و ترکیه و آخرین وضعیت مذاکره رفع تحریم‌ها گفتگو و تبادل نظر کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص ابتکار گفتگو‌های منطقه‌ای دبیرکل سازمان ملل با تاکید بر دکترین سیاست خارجی متوازن دولت ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران از تداوم اینگونه نشست‌ها و افزایش همکاری‌های منطقه‌ای استقبال می‌نماید.

دکتر امیرعبداللهیان با تاکید بر لزوم افزایش کمک‌های بین المللی به مردم در مناطق زلزله زده سوریه و ترکیه خاطر نشان کرد: در منطقه زلزله زده ادلب سوریه نیز وضعیت اسف باری وجود دارد، زیرا دولت سوریه به این مناطق دسترسی ندارد.

وزیر امور خارجه اظهار کرد: انتظار می‌رود معاون هماهنگ کننده امور انساندوستانه دبیرکل سازمان ملل متحد به این موضوع اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

امیرعبداللهیان با اشاره به کمک‌های انسانی ایران، آمادگی تهران را برای اعزام تیم‌های امدادی به منطقه ادلب سوریه اعلام داشت.

وزیر امور خارجه در موضوع گفتگو برای لغو تحریم‌ها با اشاره به لزوم رفتار فنی آژانس بین المللی انرژی اتمی خاطر نشان کرد: سازمان انرژی اتمی ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی چارچوب همکاری‌ها را تعریف کرده اند. برنامه سفر مدیرکل آژانس به تهران هم در دستور کار طرفین قرار دارد.

تبریک گوترش بمناسبت روز ملی جمهوری اسلامی

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد روز ملی جمهوری اسلامی ایران را به ابراهیم رییسی و ملت ایران تبریک گفت.

وی تداوم گفتگو و همکاری‌های منطقه‌ای را حائز اهمیت خواند.

دبیر کل سازمان ملل در خصوص زلزله ترکیه و سوریه تاکید کرد: معاون امور انساندوستانه سازمان ملل عازم سوریه و ترکیه است و سازمان ملل متحد از تمامی ظرفیت خود برای کمک به زلزله زدگان از جمله در سوریه استفاده خواهد کرد.
وی افزود:ما کمک به مردم سوریه را موضوعی کاملا انسانی می‌دانیم.

دبیر کل سازمان ملل متحد در موضوع توافق برای رفع تحریم‌ها نیز تاکید کرد: هیچ گزینه دیگری جز بازگشت همه طرف‌ها به برجام وجود ندارد.

گوترش گفت: من همچنان به حمایت خود از مسیر دیپلماسی و مذاکره تا رسیدن به گام نهایی توافق ادامه می‌دهم.

طرفین در خصوص آخرین وضعیت گفتگو برای لغو تحریم‌ها و برخی موضوعات مورد علاقه مشترک رایزنی کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->