تور موسیقی عرفان طهماسبی به بوشهر رسید فصل دوم لایواکشن وان پیس (One Piece) به زودی آغاز می‌شود + زمان پخش رونمایی از پوستر «مجنون» در آستانه فروش چند میلیاردی + عکس آغاز پیش‌تولید سریالی با موضوع قاچاق دارو انتخاب امیر جعفری برای نقش فردوسی در «سی‌صد» نهایی شد چاپ دوم رمان «پرتگاه پشت پاشنه» راهی بازار کتاب شد | داستان جوانی که همه چیزش را داد تاعشق را تجربه کند اسپانیا میزبان جدید پروژه وودی آلن شد باشگاه نوجوانان رادیو جوان سه ساله شد تالار وحدت میزبان اجرای مشترک ارکستر ملی ایران و مختاباد شد تصویربرداری سریال «دو نیمه ماه» با حضور ۲۸۰ بازیگر در حال انجام است کال آف دیوتی (Call of Duty) بالاخره فیلم می‌شود «نردبان» به احترام محیط‌بانان روی آنتن می‌رود تحلیل «بچه مردم» و واکاوی «ایران‌هراسی در هالیوود» در «هفت» امشب (۹ آبان ۱۴۰۴) وکیل پژمان جمشیدی: موکلم وثیقه را خودش داده و ممنوع‌الکار نیست درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استقبال خوب تماشاگران از فیلم «اتاقک گلی» + فیلم

  • کد خبر: ۱۴۹۷۳۹
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۰
استقبال خوب تماشاگران از فیلم «اتاقک گلی» + فیلم
فیلم سینمایی اتاقک گلی توسط محمدعلی عسگری ساخته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از بینندگان فیلم سینمایی اتاقک گلی درباره ارزیابی خود از این اثر اظهار کرد: به نظر من این فیلم در بستر خوبی تولید شده و جزو چند فیلم خوبی بود که طی این چند روز تماشا کرده بودم. 

وی ادامه داد: به نظر من این فیلم می‌تواند جزو نامزدهای اصلی کسب جوایز این دوره از جشنواره فیلم فجر باشد. 

یکی دیگر از بینندگان این فیلم خاطرنشان کرد: با اینکه من یک نوجوان هستم اما اتاقک گلی توانست نظر من را جلب کند. 

وی اضافه کرد: به نظر من اتاقک گلی موضوع جذابی داشت و من حین تماشای آن خیلی احساساتی شدم. 

یکی از تماشاگران اتاقک گلی با بیان اینکه این اثر فیلم جالبی بود، عنوان کرد: در حقیقت این فیلم با نگاه دیگری به عملیات مرصاد پرداخته بود. 

وی افزود: هنوز تحت تاثیر قصه فیلم هستم. به نظر من اتاقک گلی فیلم‌نامه و سناریوی خوبی داشت و به موضوع جدیدی پرداخته بود.

یکی دیگر از بینندگان این اثر بیان کرد: اتاقک گلی اثر خوبی بود و آن را دوست داشتم. این اثر فیلمی خوش‌ریتم و خوش‌ساخت بود.

وی تصریح کرد: به نظر من مانند آن مردانی که آن زمان بودند، امروز کمتر پیدا می‌شود. 

این مخاطب سینما اضافه کرد: در مجموع به نظرم اتاقک گلی فیلم جالبی بود و تصور می‌کردم پیش پا افتاده باشد ولی خوشبختانه اینطور نبود.

بیننده دیگری هم با اشاره به اینکه اتاقک گلی فیلم عالی و خوبی بود و از زاویه دیگری به موضوع عملیات مرصاد پرداخته بود، گفت: به عقیده من اتاقک گلی بهترین فیلم جشنواره بود و درام بسیار جذاب و خوش‌ریتمی داشت. بازی بازیگران نیز بسیار عالی بود. 

وی ادامه داد: تعجب کردم از عواملی که تاکنون کار خاصی از آنان ندیده بودم، انقدر موفق باشند.

در این فیلم سعید دشتی، سعید زارعی و مسعود شامی به ایفای نقش می‌پردازند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->