سیروس الوند نشان درجه یک هنر را دریافت کرد نماوا در روزهای پیش رو باز می‌گردد انیمیشن کوتاه «آتل» در راه جشنواره دچی مینوتی ایتالیا درباره محمد بیک‌زاده؛ پژوهشگر خراسانی که تهیه‌کنندگی سریال امام‌علی(ع) را به عهده داشت پدرو آلمودووار، فیلم‌ساز اسپانیایی، فیلم «کریسمس تلخ» را می‌سازد ایستاده همچون کوه | به یاد حمید سبزواری، پدر شعر انقلاب، ‌در نهمین سالگرد درگذشت او نمایش آثار مهرجویی، بیضایی و فرهادی در جشنواره «سینما ریترواتو» ایتالیا ویژه‌برنامه‌های رادیو به مناسبت عید غدیر+ زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ فیلم پیرپسر در اولین روز اکران میلیاردی شد! | نگاهی به آمار فروش فیلم‌های روی پرده عقد یک تفاهم‌نامه‌ برای تسهیل امور بیمه‌ای اصحاب رسانه نامزد‌های دو بخش جشن منتقدان سینما معرفی شدند + اسامی فیلم «مرد بارانی» بری لوینسون، نسخه ویژه نابینایان، منتشر می‌شود نگاهی به سریال‌های نمایش خانگی که در انتظار فصل دوم آنها هستیم معرفی برگزیدگان بخش هوش مصنوعی جشنواره مقاومت ارکستر سمفونیک تهران با «اکتبر ۱۹۰۴» روی صحنه می‌رود
سرخط خبرها

«کودتای شانس» وودی آلن به برلین می رود

  • کد خبر: ۱۵۰۱۰۵
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۲
«کودتای شانس» وودی آلن به برلین می رود
«کودتای شانس» جدیدترین و شاید آخرین فیلم وودی آلن در بازار فیلم اروپا در جشنواره فیلم برلین به خریداران عرضه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پنجاهمین فیلم بلند وودی آلن که اولین فیلم فرانسوی زبان وی هم هست با نام «کودتای شانس» (Coup De Chance) در بازار فیلم اروپای جشنواره فیلم برلین، هفته آینده به خریداران بین‌المللی عرضه می‌شود.

شاید شخصیت وودی آلن دیگر برای برخی از آمریکایی‌ها جذاب نباشد اما توزیع کنندگان بین‌المللی به دنبال فیلم جدید وی هستند و این فیلم که از آن به عنوان «کودتای شانس» یاد شده با بازی بازیگران فرانسوی خریداران خود را دارد.

در این فیلم لو دی لاژ، والری لمرسیه، ملویل پولاد و نیلس اشنایدر بازی کرده‌اند و وودی آلن از آن به عنوان داستان رمانس، عشق و خشونت در پاریس معاصر یاد کرده و افزوده: همه فیلم در پاریس فیلمبرداری شده و کمی هم در اطراف شهر می‌گذرد و درباره رابطه عاشقانه بین ۲ جوان است که دوستانی قدیمی هستند و کارشان به خیانت و در نهایت جنایت می‌انجامد.

در این فیلم آلن بار دیگر با فیلمبردار برنده اسکارش ویتوریو استورارو همراه شده که «کافه سوسایتی» و «یک روز بارانی در نیویورک» را هم برایش فیلمبرداری کرد و شماری از همکاران فیلم‌های قبلی‌اش از جمله آلیسا لیپسلتر تدوین‌گر فیلم‌های «نیمه شب در پاریس» و «یاسمین آبی» و طراح لباس سونیا گرانده که در «نیمه شب در پاریس» و «به رم با عشق» همکاری کرده بود را با خود داشت.

وست‌اند فیلمز سازنده این فیلم در بیانیه‌ای اعلام کرده بسیار هیجان‌زده است که به همکاری‌اش با وودی آلن و تیم وی ادامه داده و افزوده «کودتای شانس» همه عناصر یک تریلر مدرن را با بازیگرانی فرانسوی دارد.

یافتن خریدار در بازار آمریکا ممکن است هنوز چالش‌انگیز باشد زیرا در جنبش «می تو» پس از آن که آلن مجددا به آزار جنسی دخترخوانده‌اش «دیلن فارو» در کودکی متهم شد، پرونده‌ای که بسته شده بود دوباره نزد افکار عمومی جامعه باز شد و آمازون قراردادی چند ساله که سال ۲۰۱۶ به مبلغ ۶۸ میلیون دلار با وی بسته بود را لغو کرد و ۲ فیلم آخر وی «فستیوال ریفکین» و «یک روزبارانی در نیویورک» تنها اکرانی کوچک یافت.

با وجود همه این مناقشه‌ها در آمریکا، آلن با کارش ادامه داد و در اروپا همچنان قدر خود را حفظ کرده است.

فیلمبرداری این فیلم در اکتبر ۲۰۲۲ انجام شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->