برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است + فیلم «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد + فیلم لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش
سرخط خبرها

اجرای موزیکال فیلم سینمایی «لالا لند» در برادوی

  • کد خبر: ۱۵۰۱۵۲
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۲
اجرای موزیکال فیلم سینمایی «لالا لند» در برادوی
فیلم سینمایی «لالالند» در قالب یک نمایش موزیکال در برادوی به روی صحنه می‌رود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فیلم موزیکال «لالالند» در قالب یک نمایش موزیکال برنامه‌هایی برای اکران در برادوی دارد.

این فیلم که محصول ۲۰۱۶ بود و از آهنگ‌های اوریجینالی، چون «شهر ستارگان» و «یک روز دیگر خورشید» بهره برده بود، با بازی، اما استون در نقش یک بازیگر جوان تازه‌کار و جویای نام و رایان گاسلینگ در نقش یک موسیقیدان جاز که به دنبال رویا‌های خود است، با اقبال زیادی رو به رو شد.

اکنون قرار است بارتلت شر کارگردانی نمایش اقتباسی از این فیلم را برمبنای نمایشنامه‌ای که نوشته ایاد اختر و متیو دکر است، برعهده بگیرد وی قبلا «کشتن مرغ مقلد» و «ویولن نواز روی بام» را انجام داده است. این نمایش همچنان از ترانه‌ها و موسیقی جاستین هوروویتس استفاده می‌کند.

«لالا لند» که در هشتاد و نهمین دوره جوایز اسکار در ۱۴ رشته نامزد جایزه شد، در نهایت برنده ۶ جایزه اسکار از جمله بهترین کارگردانی برای دمین شازل و بهترین بازیگر زن برای، اما استون شد؛ اما در عین حال یکی از به یادماندنی‌ترین لحظات اسکار برای همین فیلم و زمانی رقم خورد که نام آن به اشتباه به عنوان بهترین فیلم اعلام شد در صورتی که «مهتاب» برنده واقعی عنوان بهترین فیلم اسکار بود.

«لالالند» که با بودجه ۳۰ میلیون دلار تولید شد با فروش ۱۵۲ میلیون دلاری در آمریکای شمالی و در مجموع با فروش ۴۷۲ میلیون دلاری در سراسر جهان، در گیشه‌ها هم خوش درخشید.

مارک پالت تهیه کننده فیلم ساخت نمایش اقتباسی از «لالا لند» را مسیری در تکامل آن خواند و گفت با همکاری یک تیم در سطح جهانی این موزیکال روی صحنه می‌رود.

در حالی که «لالالند» برنده اسکار برای بهترین ترانه و بهترین موسیقی هم شد، از سال ۲۰۱۷ یک کنسرت با تور جهانی بر مبنای ترانه‌ها و موسیقی این فیلم اجرا می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->