پوستر بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد منتشر شد برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد
سرخط خبرها

مخاطبان جشنواره فجر امسال مشهد، فیلم‌ها را به صورت حرفه‌ای دنبال کردند

  • کد خبر: ۱۵۰۱۹۷
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۴
مخاطبان جشنواره فجر امسال مشهد، فیلم‌ها را به صورت حرفه‌ای دنبال کردند
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: از جمله ویژگی‌های برگزاری بیستمین جشنواره فجر مشهد، این بود که مخاطبان، فیلم‌ها را به صورت حرفه‌ای دنبال کردند.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

«محمد حسین زاده» در گفتگو با شهرآرانیوز گفت: برگزاری جشنواره فیلم فجر استان، امسال تفاوت هایی با سال های گذشته داشت. با توجه به سیاستگزاری روابط عمومی جشنواره، شروع و پایان جشنواره با تهران فاصله داشت. به این معنی که بعد از افتتاحیه، جشنواره در تهران آغاز شد و پس از اختتامیه جشنواره در تهران نیز به پایان رسید.
وی افزود: اعلام نتایج جشنواره سبب شد که تغییراتی نسبت به استقبال مخاطبان از فیلم ها به وجود بیاید. برای نمونه امروز فیلم های «غریب» و «متروپل» با تجه به اعلام آرای هیات داوران با استقبال بسیار خوب مخاطبان همراه شده است.

حسین زاده خاطرنشان کرد: آنچه برای ما قابل ملاحظه بود، حضور افراد فرهیخته در سینما و اقبال خوب مخاطبان نسبت به فیلم ها بود و این که مخاطب، فیلم را متناسب با تحلیل های ارائه شده در رسانه ها انتخاب می کرد. یعنی مخاطبان حرفه ای سینما فیلم را با دقت انتخاب می کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی ضمن تشکر از همراهی سینماداران و متخصصان سینما و اهالی رسانه که در بازخورد فضای رسانه ای جشنواره به مردم کمک کردند، خاطرنشان کرد: نقایص کار خود را قبول داریم. انتظار داریم دوستانی که با جشنواره همراه بودند، این موارد را به ما منتقل کنند تا برای بهبود کیفیت در سال های آینده لحاظ شود.

وی تاکید کرد: سال آینده کار را با قوت بیشتر ادامه می دهیم. امسال مشکلاتی داشتیم که سبب می شود برای برگزاری جشنواره در سال آینده تصمیمات بهتری اتخاذ کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->