آغاز ماموریت دیپلماتیک سفیر جدید ایران در نیکاراگوئه تهدید قاطع یمن برای صهیونیست‌ها: اگر کمک‌های انسانی وارد غزه نشود، حملات خود را آغاز می‌کنیم ابراز نگرانی شدید سازمان ملل از قطع برق غزه| تشدید خشونت در سوریه بر غیرنظامیان تاثیر می‌گذارد زلنسکی از ترامپ عذرخواهی کرد قتل عام بیش از هزار غیرنظامی در سوریه توسط نیروهای تحریرالشام حمله ارتش اوکراین به پالایشگاه‌های نفت در روسیه اولیانوف: جایگزینی برای برجام نیست یک نظامی لبنانی توسط رژیم صهیونیستی ربوده شد زلنسکی وارد عربستان شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها سال ۱۴۰۵ برگزار می‌شود برخورد نفتکش آمریکایی با کشتی باری در ساحل شرقی انگلیس+ فیلم (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) سردار سلامی: اگر تکیه خفیف هم به دشمن داشته باشیم آتش نصیب ما می‌شود فرمانده نیروی دریایی ارتش به توهم ترامپ پاسخ داد واکنش کرملین به نامه ادعایی «ترامپ» واکنش اژه ای به محکومیت دو وزیر از دولت سیزدهم در پرونده چای دبش پزشکیان: شرایطی به‌مراتب سخت‌تر از دوران دفاع مقدس داریم فشار‌های آمریکا بر عراق برای آزادی الیزابت تسورکوف، جاسوس موساد حمایت چین از مواضع کشور‌های اسلامی در قبال غزه آمار شهدای جنگ غزه به ۴۸ هزار و ۴۶۷ تن رسید (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) ابلاغ مصوبه اصلاحی کنکور از سوی رئیس جمهور ادغام نیروی زمینی ارتش و مرزبانی در مرحله کارشناسی است + فیلم با حکم پزشکیان، اعضای شورای انقلاب فرهنگی در شورای ستاد راهبری و نظارت سلامت انتخاب شدند ترامپ کنگره آمریکا را تهدید کرد: ممکن است دولت تعطیل شود آغاز رزمایش آمریکا-کره‌جنوبی موسوم به سپر آزادی ۲۰۲۵ اخراج ۲ دیپلمات انگلیسی از مسکو| شرایط اخذ ویزای روسیه سخت‌تر شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) فرمانده نیروی زمینی ارتش: ۲۵۰۰ تک‌تیرانداز در ارتش آموزش دیده‌اند سردی روابط لندن و واشنگتن، در پی میزبانی گرم پادشاه انگلستان از زلنسکی چین: اداره نوار غزه باید تحت حاکمیت فلسطینی‌ها باشد| ابراز نگرانی پکن از فاجعه انسانی در سوریه
سرخط خبرها

فرانسه، آلمان، انگلیس، آمریکا و ایتالیا، مخالف شهرک‌ سازی‌های نتانیاهو

  • کد خبر: ۱۵۰۳۷۰
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۰
فرانسه، آلمان، انگلیس، آمریکا و ایتالیا، مخالف شهرک‌ سازی‌های نتانیاهو
وزرای خارجه فرانسه آلمان، انگلیس، آمریکا و ایتالیا در بیانیه‌ای مخالفت خود را با تصمیم اخیر کابینه رژیم صهیونیستی درباره شهرسازی در کرانه باختری اعلام کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، در بیانیه وزرای خارجه این کشور ها در این باره آمده است: ما به شدت با هر اقدام یکجانبه‌ای که تلاش‌ها برای دستیابی به راه حل دو دولتی را تضعیف می‌کند، مخالف هستیم.

وزرای خارجه مذکور همچنین تاکید کردند: نگرانی خود را از تصمیم اسرائیل درباره شهرک‌سازی ابراز می‌کنیم.

شهرک سازی‌های غیرقانونی رژیم صهیونیستی صدای متحد و حامی اش، آمریکا را هم درآورده و مقامات آمریکایی در این زمینه ابراز نگرانی کرده اند.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که واشنگتن از تصمیم رژیم اسرائیل برای پیشبرد شهرک سازی و ساخت نزدیک به ۱۰ هزار واحد مسکونی جدید و آغاز روند قانونی کردن ۹ پاسگاه در کرانه باختری به شدت نگران است.

ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی افزود: ما به شدت با چنین اقدامات یکجانبه‌ای که تنش‌ها را تشدید می‌کند و چشم‌انداز راه‌حل «دو دولتی» از طریق مذاکره را تضعیف می‌کند، مخالف هستیم.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اضافه کرد: مانند دولت‌های پیشین آمریکا، دموکرات ها و جمهوری خواهان به شدت با چنین اقدامات یکجانبه‌ای که تنش‌ها را تشدید می‌کند و چشم‌انداز راه حل "دو دولتی" از طریق مذاکره را تضعیف می‌کند، مخالفند.

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» یکشنبه گزارش داد که جلسه کابینه امنیتی این رژیم برگزار و در این جلسه با قانونی کردن ۹ شهرک از ۷۷ شهرک غیرقانونی که «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت داخلی صهیونیستی درخواست قانونی کردن آنها را داده بود، موافقت شد.

بر اساس این گزارش، کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی در کنار قانونی کردن ۹ تجمع شهرک‌نشینی در کرانه باختری، با برق‌کشی و آب‌رسانی به ده‌ها شهرک دیگر و برنامه‌ریزی برای احداث هزاران واحد مسکونی جدید برای صهیونیست‌ها در شهرک‌های واقع در کرانه باختری موافقت کرده است.

همچنین کابینه صهیونیستی با گسترش عملیات امنیتی علیه فلسطینیان در قدس اشغالی موافقت کرده است. فلسطینی ها اخیرا در پاسخ به جنایت های روزانه رژیم صهیونیستی علیه خود در عملیاتی در شمال قدس سه صهیونیست را کشته و ۲ نفر دیگر را زخمی کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->