تخریب نقاشی نیکو ویلیامز + عکس کار آسان مرتضایی و افغانستان بیاتی‌نیا، اولین دستیار ایرانی ساپینتو زمین شماره۲ تختی به بهره‌برداری رسید | خوش‌وقتی به وقت تختی تاج: حضور پرشور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار، بیانگر حقانیت راه شهداست دنیامالی: نباید یک دلقک را جدی گرفت جدایی برانکو از تیم ملی چین پایان بازیکن‌سالاری در تیم ملی والیبال | اوج همبستگی و درخشش در میدان جهانی برانکو: ایران یکی از امن‌ترین کشورهای دنیا است تاریخ و ساعت بازی ایران و آلمان در لیگ ملت‌های والیبال | ژرمن‌ها قربانی بعدی پیاتزا؟ پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل‌محمدی یاسین سلمانی را نمی‌خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟
سرخط خبرها

چرا قرارداد کارگزاری پرسپولیس مشکل داشت؟

  • کد خبر: ۱۵۰۵۹۱
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۳:۴۱
چرا قرارداد کارگزاری پرسپولیس مشکل داشت؟
مشکل قرارداد پرسپولیس با شرکت آتیه داده پرداز که کارگزار این باشگاه بود مشخص شد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، همکاری پرسپولیس با شرکت آتیه داده پرداز هم خودش داستانی است پر از ناکامی اقتصادی. هر چند این شرکت تا پایان قرارداد به تعهدش در پرداخت مالی به پرسپولیس عمل کرد، اما همین شرکت نشان داد که چقدر پرسپولیس دچار ضعف اقتصادی است.

قراردادی که این شرکت با پرسپولیس در ابتدا امضا کرد آنقدر مشکل داشت که مهرداد هاشمی عضو هیات مدیره وقت باشگاه پرسپولیس همه تلاش خود را به کار بست تا کارگزار دیگری را جانشین این شرکت کند، اما در نهایت مهدی رسول پناه رئیس هیات مدیره و مدیرعامل باشگاه مانع تحقق برنامه‌های مهرداد هاشمی شد و اعلام کرد با ایجاد تغییراتی در برخی از بند‌های قرارداد این همکاری ادامه پیدا خواهد کرد.

هاشمی هم از سمت خود استعفا داد و شرکتی که او می‌خواست به عنوان کارگزار معرفی کند و پولی هم به باشگاه پرسپولیس تزریق کرده بود دچار مشکلاتی شد که به آن هم اشاره خواهیم کرد. در نهایت با روی کار آمدن جعفر سمیعی در پرسپولیس این باشگاه به این نتیجه رسید قرارداد رسول پناه هم با این شرکت به سود پرسپولیس نبوده و تلاش بسیار کرد تا کارگزار را مجاب به فسخ توافقی قرارداد کند. ظاهرا هیچ مدیری قادر نبود قراردادی را امضا کند که سود ۵۰ درصدی و نه بیشتر را عاید پرسپولیس نماید!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->