تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) جوزف عون: با زور نمی‌توان حزب الله را خلع سلاح کرد شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) کسالت نمادین در بزنگاه پاسخگویی | ماجرای بستری‌شدن وزیر راه در بیمارستان چیست؟ مانع تراشی اسرائیل در فرایند پیدا کردن اجساد اسرای اسرائیلی بن فرحان: موضع عربستان در قبال فلسطین ثابت است آمریکا ۴ شناور دیگر را در کارائیب هدف قرار داد + فیلم شورای عالی امنیت ملی: ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است
سرخط خبرها

رئیسی پس از بازگشت از چین مطرح کرد: ارتباطات ایران و چین همراه با انتقال تکنولوژی خواهد بود

  • کد خبر: ۱۵۰۶۰۰
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۲
رئیسی پس از بازگشت از چین مطرح کرد: ارتباطات ایران و چین همراه با انتقال تکنولوژی خواهد بود
رئیس جمهور گفت: در سفر به چین تفاهم شد که ارتباطات میان ایران و چین همراه با انتقال تکنولوژی صورت گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران صبح امروز ۲۷ بهمن در بازگشت از سفر به چین در فرودگاه مهرآباد درباره دستاورد‌های این سفر اظهار کرد: در این سفر دیدار‌های متعددی در سطوح مختلف داشتیم که بحث‌های مورد نظر مطرح شد. به خاطر ارتباط راهبردی که با چین داریم وضعیت مذاکرات ما هم در این سفر شکل راهبردی داشت تا بتوانیم مباحث مورد علاقه دو طرف به ویژه در اقتصاد و تجارت را دنبال کنیم.

ارتباطات ایران و چین همراه با انتقال تکنولوژی خواهد بود

وی ادامه داد: سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران اعتمادسازی در حوزه همسایگان و سیاست همگرایی اقتصادی در آسیاست و این سفر از این جهت اهمیت داشت که بتواند توافق مصداقی در حوزه‌های اقتصادی و تجاری را اجرایی کند؛ لذا ۲۰ تفاهم‌نامه بین دو کشور در حضور روسای جمهور به امضاء رسید.

رئیسی اضافه کرد: در جلسه بعد از انعقاد تفاهم‌نامه‌ها اراده جدی دو طرف برای همکاری و توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های تجاری، اقتصادی، انرژی، علم و فن‌آوری مطرح شد که در همه مباحث توانستیم تصمیمات خوبی بگیریم. خوشبختانه وزرایی هم که مسئولیت داشتند مثل وزیر نفت در حوزه انرژی، وزیر صمت در حوزه صنعت، معدن و تجارت و وزیر راه و شهرسازی در حوزه راه و مسکن بحث‌های خوبی مطرح کردند. قرار است همه این ارتباطاتی که برقرار شد همراه با انتقال تکنولوژی باشد تا دانش برای توسعه را هم همراه داشته باشیم.

عضویت ایران در بریکس مطرح شد

وی در ادامه یادآور شد: همکاری در سازمان‌های بین‌المللی، منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای از دیگر مباحث این سفر بود. چین نقش مهمی در پیمان شانگ‌های که ایران عضو آن شده دارد و از طرفی بحثی درباره عضویت ایران در بریکس مطرح شد که تمایل چین را برای این عضویت دیدیم و وزیر امور خارجه این کار را دنبال می‌کند، چون این امکان می‌تواند برای کشور موثر باشد.

رئیس دولت سیزدهم در ادامه بیان کرد: ما در حوزه امنیت در منطقه و جهان نقش موثری داریم و باید در اقتصاد و تجارت هم چنین نقش موثری را ایفا کنیم و چین به عنوان اقتصاد نوظهور جهان مطرح است و ارتباط خوب با این کشور می‌تواند برای ما بسیار موثر باشد.

می‌توانیم قدرت ایران را در اقتصاد و تجارت تقویت کنیم

رئیسی در بخش دیگر صحبت‌های خود با اشاره به اینکه ایران اسلامی ظرفیت‌های خدادادی بسیاری دارد، اظهار کرد: اگر از این ظرفیت‌ها درست استفاده شود و به ویژه در ارتباطات خود با آسیا و جهان این ظرفیت‌ها را به کار گیریم می‌توانیم قدرت ایران را در اقتصاد و تجارت تقویت کنیم. برخی از ظرفیت‌ها استفاده نشده و خیلی‌ها از شنیدن وجود چنین ظرفیت‌هایی تعجب می‌کنند.

وی افزود: یکی از نشست‌ها در این سفر دیدار با فعالان اقتصادی در چین بود که وقتی من به ظرفیت‌ها اشاره کردم برایشان قابل توجه بود. در این نشست ارتباطاتی هم برقرار شد که اگر عملیاتی شود آثار آن را در بهبود زندگی مردم مشاهده خواهیم کرد.

رئیس جمهور به دیدار خود در این سفر با چهره‌های موثر، فرهیختگان و دانشگاهیان چین اشاره کرد و گفت: در این دیدار به صورت پرسش و پاسخی مسائلی مطرح شد و این نشست برای تبیین مواضع جمهوری اسلامی بسیار موثر بود.

وی همچنین تاکید کرد: در مجموع برداشت میزبان یعنی کشور دوست ما چین و هم برداشت همکاران من از این سفر بسیار مثبت بود و امیدواریم آثار آن را در عرصه‌های مختلف به ویژه در اقتصاد و تجارت شاهد باشیم.

رئیس دولت سیزدهم در پایان اظهار کرد: از همه فعالان اقتصادی و همکارانم در دولت می‌خواهم که مصوبات و تصمیمات این سفر را پیگیری کنند؛ چراکه اگر پیگیری در خور شانی انجام نشود شاهد آثار آن هم نخواهیم بود، ولی اگر تصمیمات اجرایی و عملیاتی شود حتما گشایش‌های بسیاری در اقتصاد و تجارت در ارتباط با چین ایجاد خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->