ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود
سرخط خبرها

آمادگی چین برای یافتن راه حل سیاسی برای جنگ اوکراین

  • کد خبر: ۱۵۰۶۲۰
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۵
آمادگی چین برای یافتن راه حل سیاسی برای جنگ اوکراین
وانگ یی، رئیس دفتر کمیسیون روابط خارجی کمیته مرکزی حزب کمونیست چین، تاکید کرد که این کشور به یک موضع عینی و منصفانه در مورد مسئله اوکراین پایبند بوده و آماده یافتن راه حل سیاسی برای خاتمه جنگ اوکراین است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از تاس، وانگ یی، مدیر دفتر کمیسیون امور خارجی کمیته مرکزی حزب کمونیست چین در گفتگو با امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، پشت درهای بسته در کاخ الیزه گفت: چین آماده پیوستن به نیروهای جامعه بین‌المللی برای ترویج راه‌حل سیاسی برای بحران اوکراین است.

وانگ‌یی در بیانیه‌ای اعلام کرد: چین آماده همکاری با جامعه بین المللی از جمله فرانسه برای پیشبرد راه حل سیاسی [برای مناقشه] و رسیدن به آتش بس در اولین فرصت است.

وی همچنین گفت که چین به نقش فرانسه به عنوان یک کشور بزرگ مستقل در تلاش برای حل بحران اهمیت می‌دهد.

وانگ یی گفت که چین در موضوع اوکراین نگرش عینی و بی طرفانه‌ای اتخاذ کرده و همواره متعهد به پیشبرد مذاکرات صلح است.

به گفته دفتر ریاست جمهوری فرانسه، ماکرون و وانگ درباره جنگ و «عواقب جنگ اوکراین بر آسیب پذیرترین کشورها، به ویژه از نظر امنیت غذایی و ظرفیت تامین مالی» گفتگو کردند.

کاخ الیزه گفت، ماکرون و وانگ هر دو «هدف یکسانی از مشارکت در صلح مطابق با قوانین بین‌المللی را بیان کردند»، بدون اینکه مشخص کند کمک‌های هر کشور چه می‌تواند باشد.

وانگ همچنین سلام‌ گرم و صمیمانه شی جینپینگ، رئیس جمهور چین را به ماکرون منتقل کرد. وانگ با اشاره به اینکه چین همیشه فرانسه را به عنوان شریک اولویت‌دار همکاری می‌داند، گفت که چین مایل است مبادلات در سطح بالا با فرانسه را قوت ببخشد، تا چشم‌انداز جدیدی را برای روابط چین و فرانسه ایجاد کند و انگیزه جدیدی به توسعه چین تزریق کند.

وانگ گفت که چین و فرانسه در مبارزه با همه‌گیری کووید-19 به یکدیگر کمک کردند و افزود که با توجه به اینکه اقتصاد چین به سرعت بهبود یافته و جامعه به حالت عادی بازگشته است، پکن آماده است تا مبادلات را به طور کامل با فرانسه در زمینه‌های مختلف از سر بگیرد. ماکرون هم از وانگ خواست تا سلام صمیمانه او را به رئیس جمهور شی جینپینگ برساند و موفقیت بیستمین کنگره ملی حزب کمونیست چین را تبریک گفت.

ماکرون گفت که مشتاق دیدار با رئیس جمهور شی جینپینگ برای تجدید دوستی، ارتقای همکاری و ایجاد آینده‌ای بهتر است. ماکرون با اشاره به اینکه فرانسه برای روابط خود با چین اهمیت زیادی قائل است، تاکید کرد که تقویت گفتگوهای راهبردی بین دو کشور اهمیت زیادی دارد.

او گفت، در مواجهه با وضعیت پیچیده بین المللی فزاینده، فرانسه و چین باید برای حفظ ثبات و تعادل، حمایت از چندجانبه گرایی، مخالفت با رویارویی‌های بلوک و جلوگیری از تجزیه جهان با یکدیگر همکاری کنند.

رئیس‌جمهور فرانسه افزود که فرانسه امیدوار است همکاری‌های دوجانبه با چین را در زمینه هایی مانند تغییرات آب و هوایی، تنوع زیستی و حفاظت از محیط زیست دریایی تقویت کند.

دفتر او گفت که ماکرون همچنین اهداف نشستی با تمرکز بر حفظ جنگل‌ها را که فرانسه در ۲ مارس در لیبرویل گابن به عنوان رئیس مشترک آن برگزار می‌کند، در میان دیگر مسائل مرتبط با آب و هوا توضیح داد.

وانگ همچنین با کاترین کولونا، وزیر خارجه فرانسه دیدار کرد و قرار است امروز پنجشنبه با امانوئل بون، مشاور دیپلماتیک ماکرون درباره مسائل استراتژیک گفتگو کند.

چین آماده کمک به یافتن راه حل سیاسی برای جنگ اوکراین است

وزارت خارجه چین پیشتر گزارش داده بود که وانگ یی قرار است از ۱۴ تا ۲۲ فوریه به فرانسه، ایتالیا، مجارستان و روسیه سفر کند. سفر یک هفته‌ای وانگ به اروپا به عنوان بخشی از تلاش‌های چین برای بازگرداندن روابط با کشورهای اروپایی در زمان افزایش تنش‌ها بین دو اقتصاد بزرگ جهان - چین و ایالات متحده - به دنبال سرنگونی یک بالن مشکوک جاسوسی چینی توسط ایالات متحده در اوایل امسال تلقی می‌شود.

وی همچنین قرار است در کنفرانس امنیتی مونیخ که از ۱۷ تا ۱۹ فوریه برگزار می شود، شرکت کند.

 این دیدار پیش از سفر ماه آوریل ماکرون به پکن صورت گرفت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->