مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نمایشگاه اختصاصی ایران در ترکمنستان، تبلورهم افزایی و همراهی دستگاه های دولتی و خصوصی کشور مان بود

  • کد خبر: ۱۵۰۸۰۰
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۵
نمایشگاه اختصاصی ایران در ترکمنستان، تبلورهم افزایی و همراهی دستگاه های دولتی و خصوصی کشور مان بود
رئیس انجمن نمایشگاه های بین المللی ایران از تحقق اهداف پیش بینی شده در برگزاری چهاردهمین نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران در عشق آباد ترکمنستان خبرداد.

به گزارش شهرآرانیوز، سعیدصیفی با اینکه این نمایشگاه به همت نمایشگاه بین‌المللی مشهد و بامساعدت وهمراهی ارزشمند استاندار خراسان رضوی وسفارت کشورمان در این کشوربرگزار شد، خاطرنشان کرد:در برپایی نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران در ترکمنستان، خوشبختانه هم افزایی بسیار خوبی میان دستگاه های دولتی و بخش خصوصی اتفاق افتاد که ثمرات ونتایج بسیار ارزشمندی را به همراه داشت.

وی اظهارداشت: این نمایشگاه از ۲۶ بهمن ماه جاری و با حضورسید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی جمهوری اسلامی ایران، باتیراندایف،معاون رئیس شورای وزیران وجمع کثیری از وزرا و نمایندگان مجلس ترکمنستان ،رسولیان،معاون وزیر صمت ،زیدی فرد،معاون وزیرنفت و جمعی از مدیران و فعالان اقتصادی دو کشور فعالیت خود را آغاز کرد و تا پایان وقت امروز ۲۸ بهمن ماه نیز ادامه دارد. 

مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد با اشاره به اینکه این نمایشگاه در فرصت کمتر از یک ماه برنامه ریزی و برگزار شد، افزود: این نمایشگاه براساس تاکیدات ریاست جمهوری کشورمان پس از سفر به ترکمنستان ودرراستای برنامه‌های دیپلماسی شهری واقتصادی ششمین دوره شورای اسلامی شهر مشهدپیگیری و برپا شد و در طول برگزاری نمایشگاه، متخصصان و افراد زیادی از غرفه های موجود بازدید کردند که این امر جای خرسندی دارد. زیرا میزان مشارکت خوب شرکت ها و موسسات و همچنین بازدید بالای مراجعان نشان دهنده رغبت جهت افزایش مراودات و فعالیت های اقتصادی بین دو کشور است. 

صیفی با اشاره به حضور ۹۸شرکت وموسسه از اقصی نقاط ایران در نمایشگاه ترکمنستان که در فضایی به وسعت دوهزار متر مربع مفید تولیدات خود را به معرض دید بازدیدکنندگان قراردادند، ادامه داد: این نمایشگاه هم از لحاظ میزان فضای در اختیار برگزارکنندگان و هم از لحاظ تعداد مشارکت برندها و شرکت‌های ایرانی، در نوع خود بی نظیر بوده و به عنوان یکی از بزرگترین نمایشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج کشور ثبت و ماندگار شد. 

رئیس انجمن نمایشگاه های بین المللی ایران در پایان با تقدیر از همکاری مجموعه وزارتخانه‌های نفت، تعاون، کار ور فاه اجتماعی، جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و همچنین فعالان بخش خصوصی گفت: خوشبختانه در برگزاری این نمایشگاه، همدلی و هم   نمایشگاه خارجی کشورمان بود. امیدواریم در سالهای آینده شاهد افزایش چنین مراودات اقتصادی با ترکمنستان و دیگر کشورها نیز باشیم وامید آنکه این نمایشگاه سرآغاز مهم دیگری در توسعه روابط اقتصادی دو کشور باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->