پشت صحنه سکانس عروسی در تاسیان + عکس کارت عروسی لاکچری محمدرضا گلزار! + عکس اطلاعیه وزارت ارشاد برای جاماندگان اینترنت هدیه خبرنگاران پلتفرم «فیلم‌نت» فیلم‌های توقیفی را پخش می‌کند! روایتی از زندگی دو خانواده هر روز صبح از شبکه دو رسول صدرعاملی: استاد فرشچیان، هنرمندی بزرگ و تکرارنشدنی بود بازیگر «سوپرمن» به طرح اخراج مهاجرین توسط ترامپ پیوست! ایجاد کارخانه انیمیشن در خراسان، گامی مهم در حمایت از تولیدات پویانمایی + فیلم تیلور سوئیفت کارگردان سینما شد! کاظم چلیپا: استاد فرشچیان ارتباط خاصی با امام رضا(ع) داشتند + فیلم فیلم جدید تام کروز به دلیل اختلاف بر سر بودجه تعلیق شد مسابقه «یک دو صدا» در ایام اربعین از رادیو پخش می‌شود حمایت بازیگران «بازی تاج‌وتخت» از مردم فلسطین همچنان ادامه دارد + تصاویر پخش برنامه‌های ویژه از شبکه مستند برای استاد فرشچیان پخش مصاحبه تلویزیونی استاد فرشچیان امشب (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) از تلویزیون برنامه «سر سفره خدا» در هنگام پیاده روی اربعین روی آنتن شبکه کودک می‌رود نظر شهید سلیمانی درباره استاد فرشچیان چه بود؟ هشدارهای جدی برنامه «هفت» به بهرام افشاری رمان «دختر آیینه‌پوش»، کتابی برای آشنایی کودکان با نماز پیام تسلیت بنیاد بین المللی امام رضا (ع) به دنبال درگذشت استاد فرشچیان
سرخط خبرها

وزیر ارشاد: آماده گسترش اجراهای موسیقی هستیم

  • کد خبر: ۱۵۰۸۰۱
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۹
وزیر ارشاد: آماده گسترش اجراهای موسیقی هستیم
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نخستین روز از جشنواره موسیقی فجر برای تماشای اجرای ارکستر موسیقی ملی ایران در تالار وحدت حاضر شد و درباره گسترش فعالیت‌های حوزه موسیقی گفت: در موضع گسترش فعالیت‌های حوزه موسیقی هیچ مانعی نداریم بلکه مشوق هم هستیم. ان شاءالله دوستان تلاش می‌کنند هم بحث آموزش‌ها و هم موضوع حمایت از گروه‌های خاص را در دستور کار قرار دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برگزاری سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر، گفت: بحمدالله این مرحله آخرِ جشنواره‌های فجر امسال است که بیش از توقع من و همکارانم با استقبال جامعه موسیقایی کشور همراه شد. هم تعداد اجراها و هم حضور پرقدرتی که هست موجب شد همین امشب همزمان در ۹ سالن اجرا داشته باشیم که با استقبال پرشکوه مردم همراه بود. یکی از ویژگی‌های غیرقابل کتمان جشنواره امسال را حضور مردم و هنرمندان می‌دانم و به همین دلیل از آنها تشکر می‌کنم. 

اسماعیلی خاطرنشان کرد: ما موسیقی را یکی از نقاط قوت حوزه فرهنگ کشور می‌دانیم چون در همه نقاط کشور موسیقی خاص آن منطقه را داریم. یکی از اهداف مهم معاونت هنری برای سال آینده حمایت از جشنواره‌های منطقه‌ای و محلی است.

وزیر فرهنگ درباره افزایش تعداد کنسرت‌ها در سال بعد چنین اظهار کرد: در دوره جدیدِ کار در وزارت فرهنگ، هدف‌مان حداکثر همکاری با هنرمندان است. حتی در بسیاری از مواقع مشکلات را با رفت و برگشت حل می‌کنیم. به همین دلیل با برنامه‌ریزی‌هایی که داشتیم چرخه فعالیت‌های موسیقی مجددا گرم شده است. قبل از آغاز جشنواره هم اجراها شروع شد و اجراهای خیلی خوبی در تهران و شهرستان‌ها داشتیم. پیش‌بینی‌های خوبی داریم و بنا داریم مشکلاتی که در اجراها پیش آمد را با افزایش کمی و کیفیِ کارها در ماه‌های بعد بتوانیم جبران کنیم و حوزه اقتصاد اهالی موسیقی هم رونق بگیرد. 

او درباره محل برگزاری موسیقی نواحی گفت: هم گزینه گرگان را داریم و هم کرمان و دو سه استان دیگر را هم اضافه می‌کنیم. دیگر انحصار برگزاری موسیقی نواحی را برداشته‌ایم و در پنج منطقه کشور به لحاظ جغرافیایی این رویداد را برگزار خواهیم کرد.

اسماعیلی درباره بخش سرود در جشنواره امسال تاکید کرد: امسال بخش ویژه سرود را در جشنواره داریم که بخش ثابت کار ما است. بسیاری از خوانندگان قدیمی حوزه سرود هم تجلیل و تقدیر می‌شوند. سیاست ما حمایت از گروه‌های سرود در معاونت هنری و در کانون‌های مساجد سراسر کشور است.

سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر از امروز جمعه ۲۸ بهمن کار خود را آغاز کرده است و تا سوم اسفندماه، اجراها ادامه دارد. 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->