حضور رئیس جمهور در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + عکس ایران خواستار محکومیت تهدید‌های تروریستی اسرائیل و آمریکا از سوی سازمان ملل شد نخست‌وزیر رژیم اسرائیل به واشنگتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد حضور هیئت دیپلماتیک ایرانی در مرز دوغارون خراسان رضوی ترکیه: اقدام ایران در برابر اسرائیل، دفاع مشروع از خود بود حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن»
سرخط خبرها

انفجار در کابل | طالبان: تلفات نداشته است

  • کد خبر: ۱۵۱۳۸۶
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۵
  • ۱
انفجار در کابل | طالبان: تلفات نداشته است
منابع خبری افغانستان از وقوع انفجار مهیب در کابل خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهروندان کابل از وقوع انفجار مهیب در مرکز این شهر خبر دادند.

شماری از شهروندان کابل می‌گویند که صدای یک انفجار مهیب صبح امروز در حوزه دوم امنیتی سکوت این شهر را بهم زده است.

به گفته شاهدان عینی صدای انفجار از نزدیکی زیارت ابوالفضل شنیده شده، اما هنوز از نوعی و تلفات برخاسته از این انفجار اطلاعی در دست نیست.

«خالد زدران» سخنگوی فرماندهی پلیس کابل گفته است که حوالی ساعت 10:30 (به وقت محلی) صبح امروز (2 اسفند) در پی انفجار یک بمب مغناطیسی چسبیده شده بر روی یک خودرو در حوزه استحفاظی ناحیه دوم شهر کابل انفجاری رخ داده است و در این رویداد به کسی آسیبی نرسیده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۳ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۲
0
0
مرام ازادگان مقاومت مرام جوانمردان است ما راه را نشان دادیم ولی توجه نکردید بدانید اینبار ما توجه نخواهیم کرد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->