سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشوماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است
سرخط خبرها

به استقلال کمک نشود، فتح الله‌زاده می‌رود؟

  • کد خبر: ۱۵۱۴۳۶
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۵
به استقلال کمک نشود، فتح الله‌زاده می‌رود؟
بدهی سنگین ۱۰۰ میلیاردی به استراماچونی و نزدیک شدن به زمان پایان مهلت پرداخت عرصه را به مدیرعامل استقلال تنگ کرده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، از زمانی که علی فتح الله‌زاده به باشگاه استقلال آمده مبلغی در حدود ۱۳۰ میلیارد تومان از بدهی‌های انباشته این باشگاه را پرداخت کرده است. باز شدن پنجره نقل وانتقالات باشگاه استقلال نیز از این مبالغ تامین شد، اما همچنان بدهی به استراماچونی که مهم‌ترین مشکل مالی باشگاه استقلال محسوب می‌شود، پرداخت نشده است.  

طبق گفته مدیرعامل باشگاه استقلال بدهی به استراماچونی با محاسبات ریالی امروز به عدد ۱۰۰ میلیارد تومان رسیده که تامین این بودجه کلان برای باشگاه استقلال دردسرآفرین است.

درهمین راستا فتح الله‌زاده رایزنی‌هایی داشته و حتی از مقامات دولتی نیز کمک خواسته، اما تا به امروز جوابی دریافت نکرده است.  

به درازا کشیدن این ماجرا و تامین نشدن بودجه برای پرداخت بدهی سنگین استراماچونی، اما ممکن است علی فتح الله‌زاده را برخلاف میل باطنی‌اش ناچار به کناره گیری از سمت خود دراین باشگاه کند و اگر مسئولان و نهاد‌های مرتبط باشگاه استقلال را در راه پرداخت بدهی استراماچونی یاری نرسانند، فتح الله‌زاده کناره گیری خود را از مدیریت باشگاه استقلال اعلام خواهد کرد.  

طبق شنیده‌ها مدیرعامل باشگاه استقلال قصد دارد کنار برود تا فردی بیاید که توانایی تامین این مبلغ بزرگ را داشته باشد.  

حتی مدیرعامل باشگاه استقلال دراظهاراتی رسما به این موضوع اشاره کرده که حاضر است از مدیرعاملی استقلال کنار برود تا فردی بر مسند بنشیند که توانایی پرداخت بدهی ۱۰۰ میلیاردی به استراماچونی را داشته باشد.  

با توجه به حجم عظیم بدهی بعید است که اساسا شخصی حاضر به تامین این بودجه باشد و باید دید که وزارت ورزش و جوانان برای جلوگیری از کناره گیری فتح الله‌زاده و همچنین تامین بودجه برای پرداخت بدهی استراماچونی چه خواهد کرد.  

تردیدی نیست اگر دراین برهه مدیریت باشگاه استقلال تغییر کند، هواداران نسبت به آینده این باشگاه بسیار خشمگین و نگران خواهند شد.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->