سردار غلامعلی رشید که بود؟ | از «طریق القدس» تا «شهید طریق القدس» فرزند کاظم صدیقی همچنان در زندان است دست به ماشه، چشم به آینده؛ صف‌آرایی جدید جهان پس از تنش‌ها خشم ترامپ از افشاشدن شکست حملات متجاوزانه به تأسیسات هسته‌ای ایران ترامپ: خبر لغو تحریم‌های ایران صحت ندارد شاباک ۳ اسرائیلی را با ادعای همکاری با ایران بازداشت کرد اژه‌ای: باید از وحدت و انسجام ملی صیانت و حراست کرد بقایی: زمان و شکل مذاکرات در حال بررسی است؛ هنوز به جمع‌بندی نهایی نرسیدیم تخت‌روانچی: ایرانیان برای مقابله با تجاوز خارجی متحد خواهند بود | ایران بر غنی‌سازی اورانیوم برای اهداف صلح‌آمیز «پافشاری خواهد کرد» منتفی شدن طرح ترامپ برای مهاجرت ساکنان غزه فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی تیر ماه سال ۱۴۰۴ عارف: با توقف آتش روبه‌رو هستیم، اما اسرائیل به هیچ معیار انسانی و ارزشی قائل نیست ابراز امیدواری مصر به آتش‌بس قریب‌الوقوع در غزه بقائی: پیشنهاد آمریکا برای آتش بس از طریق یک کشور عربی مطرح شد حملات توپخانه رژیم اسرائیل به غزه ۱۹ شهید و مجروح برجای گذاشت (۸ تیر ۱۴۰۴) محکومیت استمرار اتهام‌زنی دروغین به اتباع ایرانی در پرونده «آمیا» ماکرون: ایران باید به میز مذاکره بازگردد حزب‌الله: اسرائیل فهمید سرنگونی نظام ایران، توهمی بیش نیست شهید «ابوعمر سوری» فرمانده نظامی ترور شده القسام در غزه چه کسی بود؟ سفیر ایران در عربستان سعودی: اسرائیل دیگر مصونیتی ندارد ایروانی: بازرسان آژانس نمی‌توانند وارد تأسیسات هسته‌ای ایران شوند فرمانده جدید بخش عملیات ارتش اسرائیل: به اهدافمان در غزه نرسیدیم عراقچی حمله شیمیایی سردشت را مشابه تجاوز اخیر اسرائیل دانست | ایران بزرگترین قربانی سلاح‌های شیمیایی در تاریخ معاصر صهیونیست‌های بی‌خانمان شده در قدس به جان هم افتادند تصویب کمیته شهدا و مجروحین جنگ ۱۲ روزه در هیات‌ دولت دستیار ویژه رئیس جمهور از مجروحان حمله رژیم صهیونیستی عیادت کرد بیانیه وزارت خارجه ایران در پاسخ به یاوه‌گویی ترامپ (۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمریکا: کمک‌های بین‌المللی تغییری در سیاست‌های طالبان در قبال زنان ایجاد نکرده است

  • کد خبر: ۱۵۱۵۶۷
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۸
آمریکا: کمک‌های بین‌المللی تغییری در سیاست‌های طالبان در قبال زنان ایجاد نکرده است
اداره بازرس ویژه امریکا برای افغانستان گفت طالبان در پی اعلام ممنوعیت تحصیل و کار دختران با هیچ پیامدی از سوی جامعه جهانی مواجه نشده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اداره بازرس ویژه امریکا برای افغانستان "سیگار" گزارش داد طالبان نشان نداده‌اند که در ازای کمک‌های بین‌المللی بیشتر، سیاست‌های‌شان در قبال آموزش دختران را تعدیل خواهند کرد.

سیگار در این گزارش گفته است که طالبان تاکنون با هیچ پیامد قابل توجهی از سوی جامعه جهانی برای ممنوعیت تحصیل، آموزش حرفه‌ای و مشارکت حرفه‌ای زنان مواجه نشده‌اند.

به گفته این اداره، دولت امریکا روند کمک‌ها به برنامه‌های سازمان ملل و تلاش‌ها برای حمایت از مردم افغانستان را اصلاح نکرده‌‌است.

آگاهان بر این باورند که طالبان ممنوعیت آموزش و کار دختران و زنان را به منظور چانه زنی با جامعه جهانی بر مردم افغانستان اعمال کرده‌اند.

تلاش‌های سازمان‌های بین‌المللی و جامعه جهانی نیز به منظور رفع این ممنوعیت‌ها از سوی طالبان به نتیجه نرسیده است.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->