رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امتناع عربستان از پذیرش حجاج افغانستانی

  • کد خبر: ۱۵۱۷۱۲
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۷
  • ۱
امتناع عربستان از پذیرش حجاج افغانستانی
منابع محلی گزارش داده اند که عربستان از پذیرش حجاج افغانستانی امتناع کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شماری از متقاضیان حج عمره می‌گویند گذرنامه‌های آنها که با «استیکر» تمدید شده است برای ثبت نام حج پذیرش نمی‌شود.

یکی از این متقاضیان حج عمره گفت گذرنامه را با تمدید کرده است اما سوال شده که چرا باوجود هزینه قابل پذیرش نیست.

یکی از شرکت‌های زیارتی و سیاحتی نیز گفت افراد متقاضی تنها با گذرنامه‌هایی می‌توانند ثبت نام کنند که بدون تمدید دارای اعتبار باشند.

این شرکت گفته است این اطمینان به آنها داده شده است که به زودی این مشکلات حل شود.

وزارت حج و اوقاف حکومت کنونی افغانستان در توئیترش نوشت در روند توزیع گذرنامه برای حجاج سهولت ایجاد می‌شود اما با این حال درباره مشکل تمدید گذرنامه‌ها  اظهارنظری نکرده است.

این درحالی است که طالبان از شش ماه قبل روند صدور پاسپورت در افغانستان را متوقف کرده اند.

منبع: yjc

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۶ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۴
0
0
انجا خانه خداست جای دروغگویان انجا نیست
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->