ویدیو خوشحالی بانوان هوادار تیم ملی در ورزشگاه آزادی پس از گل به کنیا ترکیب سردرگم تیم ملی| قلعه‌نویی به دنبال چیست؟ نتیجه بازی فوتبال دوستانه ایران و کنیا، ۸ فروردین ۱۴۰۲+ ویدیو گل‌ها| برد نفس‌گیر در برابر تیم صدم دنیا ویدیو خلاصه بازی تیم ملی ایران و کنیا، ۸ فروردین ۱۴۰۲ کار سخت بسکتبالیست‌های آویژه مقابل شهرداری گرگان ۲ بازیکن خارجی استقلال به دردسر افتادند درخواست پرسپولیس از بازیکنانش؛ شرایط ما را درک کنید تغییرات استقلال برای بازی با ذوب آهن مشخص شد استراماچونی صدای ساپینتو را در آورد! ورزشگاه آزادی مشکل پرسپولیس برای آسیایی شدن بدهی استراماچونی تا پنج شنبه پرداخت می‌شود جام حذفی به استقلال می‌رسد یا پرسپولیس؟ | برنامه یک چهارم نهایی اعلام شد ورود دادستانی به ماجرای خصوصی‌سازی باشگاه استقلال+ عکس عزم جزم بیک و آکاوالی برای قهرمانی در فنلاند رابطه برادرانه پرسپولیس و سپاهان و شکایتی که تکذیب شد فدراسیون فوتبال کریم باقری را نخواست! روزهای پرچالش قلعه‌نویی با لژیونرهای تیم ملی لابی نکونام برای مربیگری در حوزه خلیج فارس گل‌محمدی، لوکادیا را نمی‌خواهد چرا هاشمیان دستیار قلعه‌نویی نشد؟
خبر فوری

بازیکن مد نظر استقلال راهی روسیه می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۵۱۹۰۲
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۴
بازیکن مد نظر استقلال راهی روسیه می‌شود؟
بازیکن آلمانی که گفته می‌شد احتمالا راهی استقلال می‌شود اما احتمالا به لیگ روسیه خواهد رفت.

گروه ورزش/ شهرآرانیوز، اخیرا حرف و حدیث‌هایی مطرح شده بود که ریکاردو ساپینتو، برای تقویت خط هافبک استقلال، مکس کروزه، بازیکن سابق وولفسبورگ آلمان را به مدیران استقلال معرفی کرده است و حتی گفته می‌شد که آبی‌پوشان برای این بازیکن آلمانی، بلیت تهیه کرده‌اند تا به تهران سفر کند.

با این حال، رسانه چمپیونات به نقل از منابع روسی خبر داده که مدیربرنامه کروزه، او را به دو تیم خیمکی و تورپدو روسیه پیشنهاد داده و ممکن است این بازیکن ۳۴ ساله، فوتبال خود را در لیگ برتر این کشور ادامه دهد. با تمام این اوصاف، در حال حاضر انتقال مکس کروزه به استقلال بعید نظر می‌رسد، چراکه با افزایش نرخ ارز، این باشگاه، نه تنها توان مالی برای پرداخت دستمزد چنین بازیکنی را ندارد بلکه این موضوع، کار پرداخت مطالبات آندرا استراماچونی را هم سخت کرده و آن را در صف اول مشکلات باشگاه استقلال قرار داده است.

در واقع می‌توان گفت که فعلا آبی‌پوشان برنامه دیگری به جز پرداخت بدهی سرمربی سابق خود ندارند و برای باز شدن پنجره نقل و انتقالاتی باید این موضوع را برطرف کنند. کروزه آلمانی که سابقه عضویت در تیم‌هایی نظیر وردربرمن، فرایبورگ و مونشن گلادباخ را دارد، در ۱۴ بازی ملی به میدان رفته و ۴ گل ملی را هم به ثبت رسانده است. نکته جالبی که درمورد کروزه وجود دارد این است که او چهار سال پیش در آستانه انتقال به لیورپول قرار داشت، اما تمدید با اوریگی باعث عدوم حضور او در آنفیلد شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
تست آنلاین کرونا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}