ترامپ: ایران خواستار مذاکره است | من نمی‌خواهم به ایران آسیب بزنم گزارش عراقچی از سفر به روسیه و دیدار با پوتین (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عمان درباره تغییر محل مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی پیام رهبر معظم انقلاب را به پوتین رساند+ویدئو رئیس سازمان برنامه و بودجه: مدیریت واحد شهری می‌تواند بار مالی دولت را کاهش می‌دهد پزشکیان: ایران و عربستان می‌توانند الگویی برای همکاری‌های منطقه‌ای باشند تقدیم پیام پادشاه عربستان به رهبر معظم انقلاب+تصاویر سردار غیاثی: ارتش مظهر انضباط، تخصص و غیرت ملی است امیر قطر در دیدار با پوتین خواستار توقف کشتار در غزه شد عراقچی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) با پوتین دیدار می‌کند رئیس کمیسیون اروپا: غرب متحد مفهومی برای گذشته است بقائی: رابطه عالی ایران و روسیه بر بنیاد‌های محکم استوار است درباره امیر دریادار شهرام ایرانی | دریادلانه بر عرشه وطن رئیس سازمان انرژی اتمی: خواسته ایران، موضع بی طرفی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است ادعای مقام آمریکایی: در صورت آزادی اسرای اسرائیلی، جنگ در غزه فوراً متوقف خواهد شد رسانه صهیونیستی: خبر مذاکره ایران و آمریکا ضربه‌ای دردناک به نتانیاهو بود آغاز اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور رئیس‌جمهور (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی مضمون پیام رهبر معظم انقلاب به رئیس‌جمهور روسیه را تشریح کرد گروسی پس از دیدار با عراقچی، از عزم آژانس برای ایفای نقش سازنده در پرونده ایران خبر داد گروسی از نمایشگاه دستاورد‌های صنعت هسته‌ای ایران بازدید کرد + عکس شورای عالی هماهنگی حمل‌ونقل و ایمنی با حضور عارف تشکیل جلسه داد عراقچی: مشخص‌کننده محل مذاکرات، عمان خواهد بود | رایزنی با گروسی سازنده بود عراقچی وارد مسکو شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم همزمان با سفر عراقچی به روسیه امیر قطر عازم مسکو شد عدالت بی‌روایت، چرایی ضرورت پیوست رسانه‌ای در احکام قضایی اظهارات خصمانه سران اپوزیسیون رژیم صهیونیستی علیه ایران سوگند به پرچم زیبای وطن فرماندهان و کارکنان ارتش به‌مناسبت روز ارتش با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند (۲۸ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چهارمین یادواره سرداران و ۱۳۲۰ شهید یگان‌های ویژه فراجا در مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۱۵۲۰۱۲
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۱
چهارمین یادواره سرداران و ۱۳۲۰ شهید یگان‌های ویژه فراجا در مشهد برگزار شد
برگزاری چهارمین یادواره سرداران و ۱۳۲۰ شهید یگان های ویژه فراجاو پاسداشت ۵۴شهید یگان ویژه خراسان رضوی در مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این برنامه با حضور سردار کرمی فرمانده یگان های ویژه فراجا و سردار تقوی فرمانده انتظامی استان و با حضور خانواده های معظم شهدا و دانش آموزان مدارس شاهد در مجتمع فرهنگی آیه ها برگزار شد.

سردار کرمی فرمانده یگان های ویژه فراجا در این برنامه گفت:هدف از برگزاری این یادواره زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و تکریم خانواده این عزیزان و آشنایی نسل جوان با فرهنگ ایثار و شهادت است.

او همچنین افزود: نیروهای یگان های ویژه هر کدام به عنوان سفیر شهید ضمن تفحص در زندگی نامه شهدا سفیران فداکاری های شهدا در جامعه می‌باشد.

سردار کرمی ادامه داد:خط قرمز همه نیروهای یگان ویژه و انتظامی در کل کشور امنیت میباشد و کسانی که بخواهند امنیت مردم را که دست آورد خون شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی است به خطر بیندازند با اقتدار این نیروها روبه رو خواهند شد.

وی در ادامه گفت:این یادواره از بهمن ماه سال جاری تا ۲۰ اسفندماه در تمامی استان های سراسر کشور در حال برگزاری میباشد.
در این برنامه حجت الاسلام والمسلمین رفیعی با بیان فداکاری ها و از جان گذشتگی های امام حسین(ع)و حضرت عباس(ع)در دشت کربلا افزود:فرهنگ ایثار و شهادت واقعه عاشورا در بین نسل جوان و انقلابی جمهوری اسلامی ایران جاری میباشد.
در پایان این برنامه نیز از خانواده های معظم شهدا و جانبازان و پاسداران یگان  ویژه خراسان رضوی تقدیر شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->