واکنش حماس به احتمال تصویب قانون برای اعدام اسرای فلسطینی وزیر نتانیاهو: حماس سلاح خود را تحویل نمی‌دهد | به جنگ در غزه برمی‌گردیم اسرائیل هدفمند دانشگاه‌های غزه را بمباران‌ کرد کوبا حملات رژیم اسرائیل به لبنان را محکوم کرد ادعای رسانه عبری: به نقطه غیر قابل بازگشت در جنگ با حزب الله نزدیک می‌شویم گوترش در دیدار با نخست وزیر قطر، بر تشکیل کشور فلسطین تاکید کرد انگلیس خواستار گشایش همه گذرگاه‌های غزه شد سازمان ملل: ۸۱ درصد از ساختمان‌های غزه آسیب دیده‌اند آمریکا مدعی خنثی‌سازی توطئه داعش در داخل خاک خود شد رسانه عبری به ناکامی رژیم صهیونیستی در ترور رهبر انصارالله یمن اعتراف کرد پیش‌شرط نخست وزیر عراق برای خلع سلاح گروه‌های مسلح زمان اولین آزمایش هسته‌ای آمریکا مشخص شد فیدان: فلسطین باید به دست خودشان اداره شود دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی هستند مرکز فرماندهی مشترک دفاع هوایی آمریکا و قطر در العدید افتتاح شد حمله پهپادی اسرائیلی به یک مراسم عروسی در غزه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) سردار پاکپور: آمادگی امروز سپاه بیشتر از دوران جنگ ۱۲ روزه است محبوبیت ترامپ به پایین‌ترین سطح رسید نتانیاهو: خدمت سربازی را افزایش خواهم داد تانک‌های رژیم صهیونیستی به خاک سوریه پیشروی کردند (۱۲ آبان ۱۴۰۴) پاکستان: مجوزی به آمریکا برای حمله به افغانستان از خاک خود نداده‌ایم | هشدار صریح ارتش به هند ترامپ: آمریکا بدون تعرفه‌ها دچار ویرانی می‌شود تعداد شهدای غزه از زمان آتش‌بس به ۲۳۸ نفر رسیده است (۱۲ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: ارسال موشک‌های تاماهاک به اوکراین در دستور کار نیست رئیس‌جمهور لبنان: چاره‌ای جز مذاکره نداریم جنگ ترامپ با یک قانون قدیمی «نشست غزه» در استانبول آغاز شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ارتش درباره تخریب مهمات در سنندج توضیحاتی داد

  • کد خبر: ۱۵۲۰۶۶
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۷
  • ۱
ارتش درباره تخریب مهمات در سنندج توضیحاتی داد
فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۲۸ ارتش استان کردستان به ارائه توضیحاتی درباره شیوه تخریب مهمات در سنندج پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ حمیدرضا رحمت‌پور با اشاره به تداوم شنیده شدن صدای انفجار در سنندج اظهار داشت: تا ۲۴ اسفندماه جاری، مهمات تاریخ مصرف گذشته ارتش در منطقه عمومی کمیز سنندج منهدم می‌شود.

وی افزود: این اقدامات در راستای تخریب مهمات تاریخ مصرف گذشته سال‌های قبل و جلوگیری از انفجار آن‌ها در داخل زاغه‌ها و خارج کردن از چرخه عملیاتی تیپ ۱۲۸ ارتش کردستان در سنندج بوده که با رعایت اصول ایمنی در منطقه نظامی کمیز انهدام می‌یابد.

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۲۸ ارتش استان کردستان با اشاره به اینکه انفجار این مهمات فرسوده صدای مهیبی در پی دارد، اما مردم نگران نباشند، تصریح کرد: این صدا‌ها بر اثر تخریب و انهدام مهمات تاریخ‌گذشته و معلق ارتش ایجاد شده و کاملاً کنترل‌شده و هیچ‌گونه خسارت جانی و مالی در پی ندارد.

رحمت‌پور با بیان اینکه جانمان را برای رفاه و آسایش مردم تقدیم می‌کنیم، گفت: از همه شهروندان ضمن اینکه اگر صدای این انهدام باعث کوچکترین ترسی بین آن‌ها شده است عذرخواهی کرده و درخواست داشته که اخبار را از مبادی رسمی رسانه‌های معتبر دنبال کنند.

رسانه‌های بیگانه در روز‌های اخیر با خبرسازی و دروغ‌پراکنی در این باره، قصد ایجاد ایجاد ترس میان مردم سنندج را داشتند که همه روایت‌های آنان تکذیب شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
موسوی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۸ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۶
0
0
ای حمید رضا رحمت پور یک فکری هم برای آب یخی که سربازات مجبورند تو اون هوای سرد باهاش حموم کنن بکن .بادمجون هم برای ناهارشون بهشون نده .بترس از آه مظلوم .
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->