هفته سی‌ام لیگ برتر تحت تاثیر خلیج فارس لزوم افزایش ظرفیت استادیوم یادگار امام(ره) به ۱۰۰ هزار نفر درآمد ۴۷۰ میلیونی فدراسیون از هفته بیست و هشتم لیگ برتر فوتبال پایان پروژه ویسی در بندرعباس ۲۲۰ میلیارد تومان برای غندی‌پور! بازتاب جهانی حضور سیدورف در ایران بررسی آخرین وضعیت مصدومان استقلال مقابل سپاهان سیدورف، نسخه لوکس برای درد‌های بی‌پایان؟ کورس داغ ناپولی و اینتر برای اسکودتو نسخه کامرونی صلاح در راه منچستریونایتد استقلال به سیدورف چه‌قدر پول داد؟ | از مدیر ورزشی تا مشاور نظری‌جویباری! صنعت نفت به‌خاطر قانون بازی رودررو، بالاتر از پیکان است رکب درویش به یحیی گل‌محمدی | بیفوما در پرسپولیس ماجرای حضور ستاره میلان در استقلال چیست؟ جباری: بابایی از همان اول ریشه استقلال را می‌زد| جویباری ماشین امضا است درباره پروژه شکست خورده «سه‌شنبه‌های بدون خودرو» در مشهد | چرخی که نچرخید ناراحتی سرمربی پرسپولیس از عملکرد باشگاه در نقل و انتقالات کارتال به یک دلیل آل‌کثیر را نمی‌خواهد رضایت مربیان ترک پرسپولیس از آمادگی سروش و امیری گولسیانی می‌ماند، کنعانی می‌رود| انقلاب در دفاع پرسپولیس؟
سرخط خبرها

ضیافت شام استقلال برای بازیکنان و کادرفنی

  • کد خبر: ۱۵۲۲۷۰
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۲:۵۸
ضیافت شام استقلال برای بازیکنان و کادرفنی
استقلالی‌ها به مناسبت نتایج خوبی که گرفته‌اند ضیافت شامی برگزار کردند.
فرهاد فخیم
خبرنگار فرهاد فخیم

گروه ورزش/ شهرآرانیوز، وقتی هفته شانزدهم لیگ برتر به پایان رسید و استقلال با شکست مقابل سپاهان فاصله امتیازی‌اش با صدر جدول به ۸ امتیاز رسید شاید خیلی‌ها باور نمی‌کردند دوباره این تیم مدعی شود.

استقلال پس از آن تراکتور تبریز را در بازی جام حذفی شکست داد تا روحیه‌اش کمی بهتر شود. پس از آن در ۴ بازی متوالی در لیگ برتر پیروز شدند تا استقلال هم امتیاز پرسپولیس شود و فاصله‌اش با صدر جدول با تیم سپاهان به امتیاز برسد. استقلال در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی نیز ملوان را شکست داد تا بازیکنان و کادرفنی این تیم روحیه دو چندانی کسب کنند.

با وجود اینکه ریکاردو ساپینتو، سرمربی پرتغالی استقلال از محرومیت‌هایش ناراحت بود، ولی پیروزی‌های اخیر تیمش روحیه رو حفظ کرده است. در تمرین استقلال که پنجشنبه برگزار شد هواداران این تیم به حمایت از سرمربی پرتغالی‌شان پرداختند. کادرفنی استقلال به همین منظور ضیافت شامی را در یکی از رستوران‌های تهران ترتیب دادند تا در کنار بازیکنان اتحاد و همدلی خود را بیشتر کنند.

ساپینتو در این ضیافت از شاگردانش به خاطر کسب پیروزی‌ها تشکر کرد. در مقابل بازیکنان نیز به سرمربی تیم‌شان گفتند با همه وجودشان حمایت می‌کنند و کاری خواهند کرد که ناامید نشود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->