۵۰ جاسوس اسرائیل در سیستان و بلوچستان به هلاکت رسیدند (۱۰ تیر ۱۴۰۴) ۱۱۶ نفر در یک روز در نوار غزه به شهادت رسیدند (۱۰ تیر ۱۴۰۴) ترامپ: با نتانیاهو درباره ایران و غزه دیدار می‌کنم اسموتریچ به شکست ارتش اسرائیل در نوار غزه اذعان کرد مقتدی صدر با آیت‌الله سیستانی دیدار کرد ایران اتهام‌زنی آلمان را رد کرد نخست وزیر پاکستان و معاون وزارت خارجه روسیه دفتر یادبود شهدای اقتدار را امضا کردند + فیلم سفیر ایران: گروسی وفاداری قوی به آمریکا دارد حزب‌الله: توطئه آمریکا علیه مقاومت در لبنان محکوم به شکست است تشریح جزئیات طرح ساماندهی پهپادها توسط وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ملاقات ۲ جنایتکار | نتانیاهو: هفته آینده در کاخ سفید با ترامپ دیدار می‌کنم کمیته روابط خارجی مجلس: سفرای کشور‌های اروپایی به مجلس فراخوانده خواهند شد آیت‌الله علم‌الهدی: اتحادیه‌ها با احیای امربه‌معروف ریشه احتکار و گرانی را قطع کنند | نقش تاریخی اصناف در اشاعه ارزش‎های دینی مخالفت صریح لهستان با عضویت اوکراین در ناتو نخست‌وزیر تایلند به دلیل افشای یک تماس تلفنی حساس تعلیق شد رئیس جمهور پزشکیان به جمهوری آذربایجان سفر خواهد کرد شهردار حیفا: پالایشگاه «بازان» باید تخلیه و از حیفا خارج شود رسانه انگلیسی: طرح ماکرون برای فلسطین، سراب دیپلماتیک بود متکی: ایران ۴ پیشنهاد به اتحادیه بین‌المجالس جهانی درباره تجاوز رژیم صهیونیستی ارائه کرد حمایت اتحادیه اروپا از صلح و عادی‌سازی روابط میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان گمانه‌زنی‌ها درباره پیوستن احتمالی شیلی به بریکس عقب‌نشینی ناگهانی نیرو‌های آمریکایی از سوریه به سمت عین الاسد عراق ضربه مهلک تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران به اعتبار ان‌پی‌تی آیا دفاع پیشگیرانه دربرابر تهدیدهای اثبات‌نشده براساس قوانین بین‌المللی مجاز است؟ افشاگری رسانه‌های صهیونیستی: اسرائیل تلفات «بی‌سابقه» ارتش را پنهان می‌کند پاک‌سازی دیپلماتیک در کره‌جنوبی | ۶ سفیر منصوب «یون» برکنار شدند
سرخط خبرها

سرلشکر رشید هشدار داد: هرگونه حمایت از اسرائیل علیه ایران، به‌خطر انداختن جان سربازان آمریکایی است

  • کد خبر: ۱۵۲۳۸۲
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۶
سرلشکر رشید هشدار داد: هرگونه حمایت از اسرائیل علیه ایران، به‌خطر انداختن جان سربازان آمریکایی است
فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء(ص) با هشدار به آمریکایی‌ها مبنی براینکه هرگونه حمایت از اقدامات رژیم صهیونیستی علیه ایران، به‌خطر انداختن جان سربازان آمریکایی در منطقه است، گفت: فرماندهان ارتش و سپاه با تلاش و مجاهدت دائمی و هم‌‎افزایی از طریق ترکیب قدرت ارتش و سپاه و با همه‎ توان در مقابل تهدیدات، آرایش دفاعی و تهاجمی دارند تا هر تهدیدی را سرکوب کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرلشکر غلامعلی رشید فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء (ص) در جمع فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران در قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء‌(ص) با بیان اینکه نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در طول سال حداقل ۳۰ رزمایش بزرگ و ده‎ها تمرین تخصصی را اجرا می‌کنند، گفت: جدی گرفتن تهدید و آمادگی برای دفاع و تهاجم به دشمن، تدبیر فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی) است و منطق حاکم بر اجرای رزمایش‌هاست.

وی افزود: قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) هر سال علاوه بر رزمایش‌های نیرویی، رزمایش بزرگ خود را در گستره جغرافیایی کشور ایران و محیط امنیتی پیرامونی انجام می‌دهد و فرماندهان قرارگاه مشترک پدافند هوایی، سه اصل دقت در طرح‌ریزی و جدیت و خلاقیت را در صحنه رزمایش مشابه صحنه واقعی نبرد، کاملاً رعایت می‎‌کنند و در بازی‌های جنگ در ایام ما قبل رزمایش، تمام روش‌ها و تاکتیک‌های دشمن را محاسبه و مورد ارزیابی و تصمیم‌سازی قرار می‌دهند.

سرلشکر رشید ادامه داد: قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص)، ستادکل نیرو‌های مسلح، ارتش و سپاه، هرگونه اقدام تهدید آمیز رژیم صهیونیستی را علیه منافع و امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران بر اساس اطلاع، هماهنگی و حمایت آمریکا ارزیابی می‎کنند و از سوی نیرو‌های مسلح به آن اقدام قاطع صورت خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: هیچ نوع پنهان کاری‌های این دو دشمن ملت ایران در زمینه‌ی همکاری و مشارکت در ابعاد عملیاتی و تاکتیکی و فنی از دید دستگاه‌های اطلاعاتی ما پوشیده نیست، ما هشدار می‌دهیم به آمریکایی‌ها، هرگونه حمایت از اقدامات رژیم صهیونیستی علیه ایران، به خطر انداختن جان سربازان آمریکایی در منطقه است.

فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء (ص)  گفت: هر کشوری که با رژیم صهیونیستی برای تهدید امنیت ملی ایران همکاری کند، هزینه اقدامات خود را خواهد پرداخت و نیرو‌های مسلح قدرتمند ما مبداء تجاوز و تمام مراکز و پایگاه‌های هماهنگ و کمک کننده را در مسیر و فضای استفاده شده برای عبور، مورد تهاجم کوبنده و آماج حملات خود قرار خواهند داد.

وی با تاکید بر اینکه نگاه نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران به آینده، با وجود چالش‌ها و دشواری‌ها با اعتماد و اتکال به خداوند بزرگ و پشتوانه عظیم ملت شریف ایران سرشار از امید است، اظهار داشت: فرماندهان عزیز ارتش و سپاه با تلاش و مجاهدت دائمی و هم افزایی از طریق ترکیب قدرت ارتش و سپاه و با همه‎ توان در مقابل تهدیدات، آرایش دفاعی و تهاجمی دارند تا هر تهدیدی را سرکوب کنند

سرلشکر رشید اضافه کرد: نگاه به گذشته ۴۴ سال و فراز و نشیب تاریخ انقلاب، ما را به این نتیجه می‎رساند که آنچه پیش‎رو قرار دارد به مراتب آسان‌تر از دشواری‎هایی است که ملت سرافراز ایران و نیرو‌های مسلح با تلاش و مجاهدت پشت سر نهاده است.

وی گفت: نیرو‌های مسلح ما در این رویارویی سرنوشت‌ساز با استکبار جهانی، اولاً با سخت‌کوشی از  تمامی دستاورد‌های انقلاب و تمامیت ارضی و استقلال کشور سرسختانه در برابر تهدیدات دفاع خواهند کرد و ثانیاً برای تحکیم ثبات سیاسی - امنیتی و توسعه قدرت دفاعی کشور تلاش خواهند کرد و مانع از تحقیر تاریخی ملت ایران و نیرو‌های مسلح همانند آنچه در دوران منحوس پهلوی در برابر قدرت‌های سلطه‌گر، رخ داد، خواهند شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->