انتشار ویدئویی از حضور جبلی در پشت‌صحنه «پایتخت ۷» + فیلم برو کار می‌کن، نگو بازنشسته‌ام! پدر در پدر پهلوان‌زاده‌ایم گذر‌های هنری به وسعت شهر | گزارشی از بخش جدید جشنواره هنر‌های شهری بهار ۱۴۰۴ درنگی در کم‌وکیف برگردان‌های منثور منظومه فردوسی، به‌مناسبت انتشار «شاهنامه منثور»، اثر گیتی فلاح‌رستگار رقابت ۲۴ گروه در جشنواره ملی سرود رضوی مستند «جانان» اثر فیلم‌ساز مشهدی، روی آنتن شبکه دو + زمان پخش انتشار مجموعه داستان «شرّ درونش» قسمت ۱۲ مسابقه مافیا دن، در شبکه خانگی رکوردشکنی تقاضا برای بلیت مشهد، هم‌زمان با پخش قسمت پایانی «پایتخت» حضور دیزنی با «زوتوپیا۲»، «الیو» و «داستان اسباب‌بازی ۵» در جشنواره انسی رکوردشکنی نمایش آنلاین | «پایتخت ۷» در تلوبیون ۱.۸۵ میلیارد دقیقه تماشا شد خانه منسوب به «سعدی» در حال ویرانی مجری مراسم جوایز امی ۲۰۲۵ را بشناسید زمان پخش فصل دوم سریال بی‌باک: تولدی دوباره صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴
سرخط خبرها

«روبن اوستلوند» رئیس داوران جشنواره فیلم کن شد

  • کد خبر: ۱۵۲۵۵۵
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۰
«روبن اوستلوند» رئیس داوران جشنواره فیلم کن شد
«روبن اوستلوند» فیلمساز سوئدی برنده دو نخل طلا، به عنوان رئیس هیات داوران هفتاد و ششمین جشنواره فیلم کن معرفی شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این کارگردان که به‌خاطر طنزهای اجتماعی تاریکش شناخته می‌شود، سال گذشته برای فیلم «مثلث غم» برنده نخل طلای جشنواره کن شده بود و در سال ۲۰۱۷ نیز برای نخستین بار با فیلم «مربع» این جایزه را کسب کرده بود. 

این سینماگر سوئدی در طول این سال‌ها یکی از اعضای ثابت کن بوده است و دو بار نیز در بخش نوعی‌نگاه جشنواره حضور داشته که بار نخست آن به سال ۲۰۰۸ و فیلم «غیرداوطلبانه» و بار دیگر به سال ۲۰۱۴ و فیلم سینمایی «فورس ماژور» بازمی‌گردد که برنده جایزه هیت داوران شد. 

فیلم سینمایی «بازی» او نیز در سال ۲۰۱۱ در بخش دوهفته‌کارگردان جشنواره کن رونمایی شد.

«مثلث غم» ساخته جدید «روبن اوستلوند» در شاخه‌های بهترین فیلم، بهترین کارگردانی و بهترین فیلمنامه اصلی در نود و پنجمین دوره جوایز سینمایی اسکار نامزد دریافت جایزه است. 

«اوستلوند» پس از «فرانسیس فورد کاپولا» و «امیر کوستوریکا» سومین سینماگری است که تاکنون دو بار برنده نخل طلای جشنواره کن شده است و نخستین فردی است که پس از دریافت این جایزه بلافاصله ریاست داوران این رویداد سینمایی را بر عهده می‌گیرد.

حضور او در راس هیات داوران جشنواره کن درست ۵۰ سال پس از «اینگرید برگمان» دیگر سینماگر مطرح سوئدی رقم می‌خورد که در سال ۹۷۳ ریاست هیئت داوران کن را برعهده داشت.

«اوستلوند» در این باره اظهار کرد: «خوشحال و مفتخرم که برای این جایگاه به من اعتماد شد. هیچ جای دنیا، انتظار برای تماشای فیلم به اندازه بخش رقابتی در جشنواره کن بالا نیست. این یک افتخار است که با بخشی از مخاطبان خبره آن همراه هستم. صادقانه می گویم که فرهنگ سینما در مهمترین دوره خود قرار دارد». 

کن در بیانیه‌ای اعلام کرد که «روبن اوستلوند» را برای ادای احترام به فیلم‌های سازش ناپذیر و صریح که مدام از تماشاگران می‌خواهند که خود را به چالش بکشند، برای حضور در راس داوران جشنواره انتخاب کرده است. 

«اوستلوند» افزود: «من به عنوان رئیس داوران، کارکرد اجتماعی سینما را به همکارانم در هیات داوران یادآوری خواهم کرد. یک فیلم خوب به تجربه جمعی مربوط می شود، ما را تحریک می کند تا فکر کنیم و ما را به بحث در مورد آنچه دیده ایم برمی‌انگیزد - پس بیایید با هم تماشا کنیم!». 

هفتاد و ششمین دوره جشنواره فیلم کن از تاریخ ۱۶ تا ۲۷ می سال ۲۰۲۳ (۲۶ اردیبهشت تا ۶ خرداد ۱۴۰۲) برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->