محمود خسروی وفا عضو شورای عالی ورزش و تربیت بدنی شد شماره ۲۴ هنوز می‌جنگد جنگل آبی برابر هجوم هفت باد غریب | المحرّق، آزمون دوباره آینه غرور استقلال ساپینتو: می‌خواهیم بردی بزرگ را به هواداران هدیه دهیم رامین رضاییان: سهرابیان و آقاسی برادران ما هستند| ساپینتو جفت شش می‌آورد جریمه احتمالی بیفوما به‌خاطر پدل + عکس پخش زنده بازی گالاتاسرای و لیورپول (۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تنبیه آدان در استقلال پخش زنده بازی غیرت قزاقستان و رئال‌مادرید (۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین سید حسین حسینی از جام جهانی فاصله گرفت! البلیهی، غایب بزرگ سعودی‌ها اولین ملاقات ساپینتو با هواداران استقلال| بازگشت آقای هیجان تاریخ و ساعت بازی آرسنال و المپیاکوس | ورود دوباره طارمی به چمپیونزلیگ نحوه خرید بلیت بازی استقلال و المحرق بحرین در لیگ قهرمانان آسیا ۲ + لینک و قیمت چلنگر: برانکو دوست دارد به پرسپولیس برگردد تاریخ و ساعت بازی بارسلونا و پاری‌سن‌ژرمن | نبرد دو فلسفه فوتبالی پرسپولیس وارد لیگ کشتی می‌شود؟ شرط عجیب مدیران استقلال برای مربیان پایه این تیم وعده پرسپولیس تو خالی از آب در آمد
سرخط خبرها

یک ایرانی رئیس کنفدراسیون کبدی آسیا

  • کد خبر: ۱۵۲۶۰۵
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۴
یک ایرانی رئیس کنفدراسیون کبدی آسیا
عباس اورسجی به‌عنوان رئیس کنفدراسیون کبدی آسیا انتخاب شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مجمع انتخاباتی کنفدراسیون کبدی آسیا برای نخستین مرتبه به‌میزبانی ایران در ارومیه با حضور مونی سامی رئیس فدراسیون جهانی و محمد سرور دبیرکل فدراسیون جهانی و با حضور ۲۵ کشور برگزار شد. در این انتخابات عباس اورسجی، رئیس فدراسیون کبدی کشورمان، با مجموع ۲۵ رأی به‌عنوان رئیس کنفدراسیون کبدی آسیا انتخاب شد. در انتخابات کنفدراسیون کبدی آسیا در مجموع دو کاندیدا حضور داشتند که رقیب بنگلادشی اورسجی به‌نفع او کنار کشید.

فرصتی برای درخشش کبدی‌بازان

اورسجی که نخستین ایرانی انتخاب‌شده برای ریاست کنفدراسیون کبدی آسیاست، درباره برنامه‌هایش پس از قرارگرفتن در این پست گفت: تأمین منابع مالی یکی از مهم‌ترین چالش‌های پیش‌رو در دوره جدید مدیریتی کنفدراسیون کبدی آسیاست و با جذب اسپانسر و حامیان مالی به‌دنبال برگزاری مسابقات مختلف و توسعه این رشته در قاره کهن هستیم. درصددیم در دوره جدید مسابقات مختلف ازجمله جام‌ملت‌های آسیا، جام‌باشگاه‌های آسیا و رده‌های سنی مختلف را در آسیا پایه‌ریزی و اجرایی کنیم.

رئیس کنفدراسیون کبدی آسیا ادامه داد: توسعه این رشته را در آسیا با جدیت دنبال خواهیم کرد و برای این امر برنامه راهبردی ویژه‌ای داریم. به‌عنوان یک ایرانی، حضور در رأس کنفدراسیون آسیایی افتخاری برای ورزش کشورمان است که امیدواریم بتوانیم منشأ خیر برای آسیا و ایران باشیم.
عباس اورسجی برای مدت چهار سال ریاست این کنفدراسیون را برعهده دارد و حضور او در این منصب فرصت خوبی برای کبدی‌بازان کشورمان خواهد بود تا بتوانند بیشتر از گذشته در آسیا بدرخشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->