وزیر کشور: قصور در انفجار بندر شهید رجایی محرز شد | برخی مقصران احضار شدند پزشکیان در دیدار با الهام علی اف: اجازه نخواهیم داد عده‌ای ارتباطات ما را بر هم بزنند خط‌ونشان‌های تازه پاکستان: موشک‌های هسته‌ای ما هند را نشانه گرفته‌اند کشف ردپای فرعون در اردن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور ویژه اژه‌ای به دادستان کل کشور برای شناسایی و برخورد قانونی با مقصران احتمالی حادثه بندر شهید رجایی آمار جدید شهدا و مجروحان جنگ غزه اعلام شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جوزف عون: تصمیم انحصار سلاح در دست دولت لبنان گرفته شده است جزئیات سفر یک‌روزه پزشکیان به جمهوری آذربایجان تخریب مقبره حافظ اسد، پدر بشار اسد، توسط افراد ناشناس + ویدئو سفر رئیس جمهور به کشور آذربایجان، فرصتی برای کلید زدن کریدور شمال-جنوب پزشکیان در باکو: قره‌باغ قسمت جدانشدنی از خاک آذربایجان است تدوین قانون ویژه معادن زغال سنگ در دستورکار مجلس | هوش مصنوعی به کمک تنقیح قوانین می‌آید نتانیاهو: صلح و ثبات جهان عرب در گرو به‌رسمیت‌شناختن ماست! احراز قصور در حادثه انفجار بندر شهید رجایی ۶ کشته بر اثر انفجار در پاکستان (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرچم ایران در سفارتخانه‌های کشورمان در اروپا به حالت نیمه‌برافراشته درآمد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استقبال رسمی رئیس جمهوری آذربایجان از پزشکیان + ویدئو (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تنش در روابط دهلی و اسلام‌آباد، قیمت خشکبار افغانستان را در هند ۲۰ درصد گران کرد پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد خرید چیزبرگر و هات‌داگ با وام در آمریکا! خضریان: تاکنون سندی مبنی بر دخالت عوامل خارجی در «حادثه انفجار» ارائه نشده است | برخی اطلاعیه‌ها نمک پاشیدن بر زخم مردم مظلوم است شهادت ۱۸ هزار کودک در جنگ غزه پاسخ صریح رئیس مرکز اطلاعات مالی به مخالفان عادی‌سازی پرونده ایران با FATF | با پذیرش کنوانسیون‌های پالرمو و CFT، از لیست سیاه FATF خارج نمی‌شویم پزشکیان وارد باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان از سفر پزشکیان به باکو تأکید عارف بر افزایش حجم مبادلات اقتصادی ایران و قرقیزستان | تولموشویچ: به صورت جدی پیگیری لغو روادید بین دو کشور هستیم بقایی: تاریخ دور چهارم مذاکرات، شنبه ۱۳ اردیبهشت خواهد بود | پزشکیان به چین سفر می‌کند ۶۵ شهید و مفقود در حمله آمریکا به یمن طی چند روز اخیر
سرخط خبرها

استفاده از سامانه‌‌های پدافندی و رادارهای پدافند هوایی سپاه در رزمایش مدافعان آسمان ولایت+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۵۲۷۴۶
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۲
استفاده از سامانه‌‌های پدافندی و رادارهای پدافند هوایی سپاه در رزمایش مدافعان آسمان ولایت+ جزئیات
فرمانده پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه بابیان اینکه لحظه به لحظه از آسمان کشور حراست می‌شود، تاکید کرد: پدافند هوایی به صورت ۲۴ ساعته و لحظه به لحظه مشغول حراست از آسمان کشور است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ پاسدار رضا شبان فرمانده پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه در حاشیه رزمایش مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۱ گفت: بحمدالله در این رزمایش بر اساس تمامی اهدافی که از قبل تعیین شده است در بخش‌های مختلف کشف، شناسایی، ردگیری و مقابله با اهداف موفقیت لازم کسب شده است.

وی گفت: رزمایش‌ها برای تمرین تکنیک‌ها و تاکتیک‌های بومی و خلاقانه نیرو‌های نظامی و احصاء نقاط قوت و ضعف است که بحمدالله در این رزمایش به خوبی این هدف به‌دست آمده، همچنین ما در این رزمایش از سامانه‌های راداری بومی خودمان استفاده کردیم که به خوبی توانسته‌اند ماموریت خود را انجام دهند.

فرمانده پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه بابیان اینکه لحظه به لحظه از آسمان کشور حراست‌ می‌شود، تاکید کرد: پدافند هوایی به صورت ۲۴ ساعته و لحظه به لحظه مشغول حراست از آسمان کشور است و به عبارتی ما در پدافند هوایی ثانیه‌ای تعطیلی نداریم و ۲۴ ساعته کل آسمان کشور مورد حفاظت قرار می‌گیرد. یکی از تفاوت‌های رزمایش امسال با سال‌های گذشته وسعت بسیار زیاد مناطق عملیاتی است، به شکلی که مرحله نهایی رزمایش حدود دو سوم از آسمان کشور عزیزمان را در بر می‌گیرد یعنی در گستره‌ای بیش از یک میلیون کیلومتر مربع برگزار می‌شود.

سردار شبان با بیان اینکه در مرکز فرماندهی و کنترل سه ماموریت پوشش داده می‌شود، بیان کرد: در مرکز فرماندهی کنترل در قدم اول وظیفه، کنترل نظارت و پایش اهداف توسط سامانه‌های پدافندی است و در صورت رصد هرگونه شی پرنده و هدفی بلافاصله و به مرحله‌ی دوم مرکز فرماندهی و کنترل که مدیریت اصلی صحنه را به عهده دارد منتقل می‌شود و از آن طریق هم اطلاعات به شبکه یکپارچه پدافند هوایی گزارش می‌شود تا در جریان امر قرار بگیرند.

فرمانده پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه ادامه داد: بخش دوم مربوط به شناسایی اهداف و ارتباط با شبکه یکپارچه پدافند هوایی است چراکه یکی از موضوعات اساسی قبل از هرگونه درگیری، شناسایی اهداف است که دوست از دشمن تمیز داده شود و این بخش، بخش بسیار مهمی است. بعد از گام اول که همان بحث شناسایی است وارد گام دوم می‌شویم که این گام مرحله درگیری و انهدام است در این مرحله بعد از شناسایی اهداف و تمیز دوست از دشمن از سامانه‌ها و روش‌های متفاوتی بر اساس سطوح درگیری و ارتفاع اهداف استفاده می‌شود.

وی افزود: گاهی اوقات از سامانه‌های موشکی در تیپ‌ها و کلاس‌های مختلف و گاهی نیز از سامانه‌های دوش پرتاب و دیگر سامانه‌ها که در اختیار شبکه یکپارچه پدافند هوایی قرار دارد استفاده می‌شود. در این رزمایش نیروی هوافضای سپاه از سامانه‌های پدافندی و رادار‌های بومی مانند سوم خرداد و نیرو‌های جوان در طراز انقلاب اسلامی استفاده می‌کند.

سردار شبان با تأکید بر اینکه در این رزمایش مقابله با اهداف پرحجم، همه‌جانبه و ۳۶۰ درجه و در محیط جنگ الکترونیک با سناریو‌های بسیار سختگیرانه و پیچیده در دستور کارمان قرار دارد، گفت: مقابله با اهداف دورایستا و اهداف پرسه‌زن براساس آخرین برآورد‌های اطلاعاتی از جمله اقداماتی است که در این رزمایش صورت می‌گیرد. با استفاده از سامانه‌های بومی و دستاورد‌های داخلی تاکنون توانستیم در مقابله با اهداف پرحجم و همه جانبه عملکرد موفقی داشته باشیم و به تمام اهداف از پیش تعیین شده در این رزمایش برسیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->