جان بولتون: ترامپ در حمله به ایران انگیزه‌های شخصی داشت سردار فدوی: بالاترین درجه معنوی در سپاه شهادت است عارف: مردم به رغم اعتراض به برخی از مسائل کشور، برای دفاع از ایران به میدان آمدند | لزوم بازنگری سیاست‌ها و اقدامات چهار دهه گذشته پزشکیان در وزارت کشور: قدر این مردم را باید بدانیم که با هر تفکری پای کشورشان ایستادند چند کودک و زن فلسطینی در حملات جدید صهیونیست‌ها به غزه به شهادت رسیدند شروط فعالیت در حوزه پهپادهای نظامی + جزئیات اعتراف گروسی به توانمندی ایران | تهران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند شاهد روباه | حمایت روبیو از گروسی سردار قاآنی همراه با همسرش در مراسم خاک‌سپاری شهیدان محمود باقری و حاجی‌زاده (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم شرط‌های مجلس برای واردات پهپاد غیرنظامی + جزئیات کانال ۱۳ عبری: حملات موشکی ایران، به تأسیسات استراتژیک و پایگاه‌های ارتش اسرائیل آسیب جبران‌ناپذیر زده است قالیباف: خائنان به ایران جایی بهتر از فاضلاب تاریخ ندارند + فیلم عزم فرانسه برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان | تلاش برای ثبات منطقه، محور گفت‌وگوها اقرار میدل‌ایست‌آی به شکست اسرائیل از ایران تظاهرات گسترده صهیونیست‌های ساکن تل آویو برای مطالبه آتش بس غزه دبیر کل حزب الله لبنان: قادر به شکست رژیم اسرائیل هستیم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهدای اقتدار در مشهد برگزار شد تمجید سخنگوی وزارت امور خارجه از ارکستر سمفونیک تهران شهادت ۷۲ زن و کودک ایرانی بر اثر حمله رژیم اسرائیل سفیر ایران در چین: هیچ واهمه‌ای از مذاکره نداریم پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردشت تاکید پزشکیان بر اهمیت مردمی‌سازی امنیت عامل خرابکاری در بندرانزلی بازداشت شد (۷ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان: ترامپ به تدریج از پوتین فاصله می‌گیرد سفر نتانیاهو به آمریکا با هدف بررسی عادی‌سازی روابط با برخی کشور‌های عربی دستگیری ۵ نفر از عاملان تشویش اذهان عمومی در رودسر گیلان (۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اسلامی: غنی‌سازی ۸۴ درصدی نداریم| گروسی یکی دو روز آینده به تهران می‌آید+ فیلم

  • کد خبر: ۱۵۲۷۷۱
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۹
اسلامی: غنی‌سازی ۸۴ درصدی نداریم| گروسی یکی دو روز آینده به تهران می‌آید+ فیلم
رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به حل‌وفصل موضوعات مورد مناقشه در پرونده هسته‌ای گفت: از آقای گروسی دعوت به عمل آمد که در یکی دو روز آینده به تهران سفر خواهد کرد تا موارد باقی مانده را بررسی شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد اسلامی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت، درباره آخرین تعاملات ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اظهار داشت: تماس‌ها با مدیرکل و معاونین آژانس در حال انجام است و هیئت‌هایی از آژانس در تهران حضور پیدا کردند و مواردی که عدم انطباق سانتریفیوژ‌ها یا وجود ذره اعلام شده بود، حل و فصل و پرونده پس از کارشناسی‌ها بسته، نهایی و مشخص شد که انحراف خاصی وجود ندارد و موضوعاتی است که در حقیقت با توجه به بحث‌های کارشناسی واجد اهمیت نبوده است که بخواهد به عنوان یک بحث مورد پیگیری قرار گیرد. دلیل برجام همین موارد اتهامی است. ۲۰ سال است که این اتهامات مطرح است و مذاکرات به سند برجام تبدیل شده است. امکان ندارد چیزی که مربوط به گذشته بوده نو شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به سفر آتی گروسی تاکید کرد: این سفر می‌تواند گره‌گشای مذاکرات برجامی باشد. ما موارد غیرعادی که سیاسی و با اعمال فشار باشد را نمی‌پذیریم.

معاون رئیس‌جمهور گزارش آژانس درباره غیرشفاف بودن اقدامات ایران را رد کرد و گفت: در گزارش چنین موردی ذکر نشده است.

وی درباره ادعا‌های پادمانی آژانس هم گفت: برای روشنگری درباره پاسخ‌های ایران جلساتی برگزار شد و گرچه اینگونه القا می‌کند که پاسخی داده نشده است، اما پاسخ‌ها در چند صد صفحه ارائه شد و بار دیگر با حوصله این پاسخ‌ها را بررسی کردیم. مذاکراتی که با معاون آژانس انرژی اتمی انجام و از آقای گروسی دعوت به عمل آمد که در یکی دو روز آینده به تهران سفر خواهد کرد تا موارد باقی مانده را بررسی شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی درباره گزارش سطح غنی‌سازی ایران اظهار داشت: براساس قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت و براساس برجام، محدودیت‌هایی برای ایران در غنی سازی اعلام شده بود، اما به دلیل اینکه هیچ کدام از طرفین برجام به این تعهد پایبند نبودند، ایران بر اساس قانون اقدام راهبردی مجلس تعهدات خود را بازگشت داد، بنابراین طبیعی است که آژانس نظارت‌ها را مانند گذشته داشته باشد و درباره افزایش غنی‌سازی هم گزارش ارائه دهد و اعلام کند که نظارت‌های پیشین را ندارد، اما معنای آن این نیست که اِشراف نداشته باشند.  

اسلامی درباره اعلام وجود ذره‌ای با غنای ۸۴ درصد گفت: نمونه‌برداری یک ذره بوده است که با میکروسکوپ هم دیده نمی‌شود، اما آنچه مهم است، حجم موادی است که پس از تولید ذخیره می‌شود که بازرسان آن را مشاهده کردند و مطمئن شدند که بیش از ۶۰ درصد نیست و خط تولید ایران ۶۰ درصد است که در این گزارش هم آمده است، در نشست‌ها هم آن‌ را پیگیری می‌کنیم و این موضوع هم براساس همین مذاکرات کنار گذاشته می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->