دهمین دوره «پیانو کلارا» میزبان نوازندگان جوان‌ می‌شود چهره‌های شاخص سینمای ایران در قاب «سینما افق» کتاب «زندگیِ رزمندگان»؛ نگاهی نو به تجربه‌های فرهنگی جنگ نگاهی به سریال «الگوریتم» | سریال‌های پلیسی، ژانری پرطرفدار در تلویزیون جمال میرصادقی در مرکز مراقبتی بستری شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + علت بازگشت آهنگساز «از کرخه تا راین» پس از ده سال سکوت بازیگر نقش «لیدی ولدمورت» در سریال هری پاتر مشخص شد سریالی ۱۵۰ قسمتی برای تلویزیون ساخته می‌شود | پروژه بزرگ انیسه شاه حسینی در مقام کارگردان آخرین خبر از حال کامران فانی (۱۹ مهر ۱۴۰۴) «کتابخانه نیمه شب» با بازی شیدا خلیق روی صحنه می‌رود عذرخواهی عضو شورای اطلاع رسانی دولت از برخورد معاون وزیر بهداشت با یک خبرنگار آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۱۹ مهر ۱۴۰۴) کریم امینی با سریال «عمارت» به شبکه خانگی بازمی‌گردد وعده جدید وزارت فرهنگ برای برگزاری کنسرت «همایون شجریان» سریال «در جست‌وجوی آرامش» روی آنتن تلویزیون + زمان پخش فیلم‌های بهروز افخمی در شبکه نمایش + زمان پخش برگزاری کارگاه سینمایی کارگردان «یاغی» در تورنتو
سرخط خبرها

جزئیات برگزاری سی و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران

  • کد خبر: ۱۵۲۹۴۲
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۲
جزئیات برگزاری سی و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران
نمایشگاه کتاب تهران برای دور سی و چهارم نیز در مصلی تهران برگزار خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در حالی که این روز‌ها ثبت نام ناشران داخلی و خارجی برای حضور در سی و چهارمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تمدید شده که هنوز خبری از قطعیت مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران نیست.

این در حالی است که در دو ماه گذشته شهر آفتاب و مصلی تهران از نظر برگزاری نمایشگاه کتاب از سوی مقامات مسئول و کارشناسان مورد بررسی قرار گرفته و بازدید‌هایی از هر دو محل انجام شده تا براساس استاندارد‌های مورد نیاز و البته تسهیل دسترسی مخاطبان و خود شرکت کنندگان بالاخره محل برگزاری این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب نیز مشخص شود.

در عین حال شنیده‌ها و پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مصلی تهران برای برگزاری نمایشگاه کتاب در اردیبهشت ۱۴۰۲ به توافق اولیه رسیده‌اند و مصلی پایتخت مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران انتخاب شده است.

مصلی تهران در نمایشگاه کتاب سی و سوم، فضایی بالغ بر ۱۳۰ هزار متر مربع را به صورت مسقف در اختیار وزارت ارشاد قرار داد که به دلیل محدودیت‌های ناشی از کرونا و عدم حضور برخی ناشران در بخش فیزیکی نمایشگاه، تنها ۹۰ هزار متر مربع از این فضا مورد استفاده قرار گرفت، با این همه تکمیل بخش عمده‌ای از ساخت و ساز‌ها در مصلی و استفاده از آسانسور در سالن‌ها شرایط را نسبت به دوره قبل از کرونا ایده‌آل‌تر کرده بود.

از سوی دیگر برای نمایشگاه پیش رو نیز طبق اعلام یکی از مسئولان مصلی تمام بخش‌های نمایشگاه کتاب تهران می‌توانند در فضای مسقف برگزار شوند و احتیاج به هیچ سازه موقتی هم در این دوره نیست، به این ترتیب درصورت نهایی شدن این توافق و اعلام رسمی برگزاری این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب در مصلی تهران می‌تواند حدود ۱۵۰ هزار متر مربع فضای مسقف نمایشگاهی در اختیار قرار دهد.

بنا به گفته مسئولان مصلی تهران، فضای کارگاهی در مصلی دیگر وجود ندارد و بخشی از فضای کارگاهی پارکینگ خیابان شهید قنبرزاده نیز به فضای پارکینگ‌ها در مصلا اضافه شده است، بنابراین فضای پارک هزار خودرو به فضای پارکینگ مصلا که حالا دیگر کاملاً مکانیزه شده، اضافه شده است.

نزدیک بودن مصلی به مرکز شهر و دسترسی سهل‌تر ناشران به نمایشگاه و حمل و نقل کتاب یکی از دلایلی است که ناشران همواره مصلی را به شهر آفتاب ترجیح داده‌اند.

لازم به یادآوری است در این زمینه یاسر احمدوند رئیس نمایشگاه کتاب تهران نیز به خبرنگار تسنیم گفت: درباره مکان نمایشگاه سی و چهارم کتاب به نتیجه قطعی رسیده این که از سوی نهاد ذیربط به زودی اعلام می‌شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->