اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

عروس مشهدی به قتل پدرشوهرش اعتراف کرد + عکس

  • کد خبر: ۱۵۳۱۷۰
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۲
عروس مشهدی به قتل پدرشوهرش اعتراف کرد + عکس
زن جوان مشهدی پدرشوهرش را کشت و قصد داشت مادرشوهرش را نیز به قتل برساند، اما این زن زنده ماند.

به گزارش شهرآرانیوز، با اعترافات زن جوانی که به همراه مادرشوهرش در مرکز درمانی بستری شده بود، راز طلبکار سیاه پوش در حالی فاش شد که پدرشوهر این زن جوان به طرز دلخراشی با ضربات چاقو به قتل رسید.

عروس مشهدی به قتل پدرشوهرش اعتراف کرد + عکس

بیشتر از چند دقیقه از بامداد روز گذشته سپری نشده بود که فریاد‌های دلخراش زن میان سال، اهالی و ساکنان خیابان شهید یوسف زاده در منطقه خواجه ربیع را از خانه هایشان بیرون کشید. آن‌ها سراسیمه و هراسان به منزل همسایه‌ای رفتند که صدای جیغ‌های وحشتناک از حیاط آن‌ها به گوش می‌رسید. خون از گلوی زن ۵۸ ساله بیرون می‌زد و عروس او نیز جیغ زنان داخل حیاط روی زمین افتاد و غش کرد. همسایگان با دیدن این صحنه تکان دهنده، بلافاصله با نیرو‌های امدادی تماس گرفتند و تلاش کردند به عروس و مادر شوهر کمک کنند. دقایقی بعد امدادگران اورژانس در حالی از راه رسیدند که مشخص شد شوهر ۶۳ ساله زن مجروح نیز خون آلود مقابل در ورودی ساختمان افتاده است، اما با تایید مرگ مرد ۶۳ ساله، نیرو‌های اورژانس عروس و مادرشوهر را به مرکز درمانی انتقال دادند.

از سوی دیگر نیز ماجرای این حادثه هولناک توسط عوامل انتظامی به قاضی ویژه قتل عمد مشهد گزارش شد و بدین ترتیب قاضی دکتر صادق صفری در همان دقایق اولیه بامداد به همراه گروهی از افسران کارآزموده اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی به طرف بولوار شهید یوسف زاده حرکت کرد. بررسی‌های مقدماتی قاضی شعبه ۲۰۸ دادسرای عمومی و انقلاب بیانگر آن بود که مرد ۶۳ ساله با ضربات متعدد کارد و همچنین وارد آمدن جسم سخت به ناحیه سر به قتل رسیده است، اما راز این جنایت در سینه عروس و همسر مرد آشپزخانه دار (مقتول) بود بنابراین گروه جنایی در کنار مقام قضایی عازم بیمارستان شهید هاشمی نژاد شدند تا به رمزگشایی از این جنایت وحشتناک بپردازند. گزارش روزنامه خراسان حاکی است، در حالی که با دستور قاضی ویژه قتل عمد، جسد مرد آشپزخانه دار برای تعیین علت دقیق مرگ به پزشکی قانونی انتقال یافت، همسر او نیز قادر به صحبت نبود، اما عروس ۲۶ ساله که گویی از حالت غش بیرون آمده بود، در پاسخ به سوال قاضی دکتر صفری که پرسید جنایت چگونه رقم خورد؟ گفت: من رختخواب‌ها را پهن کرده بودم تا به همراه مادرشوهرم بخوابیم، اما هنوز خواب به چشمانمان نرسیده بود که ناگهان متوجه فریاد‌های پدرشوهرم شدم که نیمه شب از سر کار به خانه آمد! وقتی هراسان به بیرون از ساختمان ۲ طبقه و به طرف پارکینگ دویدم ناگهان یکی از طلبکاران شوهرم را دیدم که کاپشن سیاه بر تن داشت و با ضربات چاقو پدرشوهرم را هدف گرفته بود! در این هنگام مادرشوهرم نیز بیرون آمد که آن مرد او را نیز با چاقو زخمی کرد و از داخل پارکینگ گریخت! ولی من که به شدت ترسیده بودم همزمان با حضور مستاجر طبقه بالای منزل پدرشوهرم، غش کردم و دیگر چیزی نفهمیدم. عروس ۲۶ ساله که فرشته نام دارد در ادامه اظهاراتش افزود: شوهرم بیش از یک میلیارد تومان بدهکاری دارد و چک‌های بی محل صادر کرده است به همین دلیل هم بعد از فراری شدن شوهرم، طلبکار‌ها مرا رها نمی‌کنند. آن‌ها حتی روی در و دیوار منزل پدرم نیز مطالب نسنجیده‌ای می‌نویسند و ما را تحقیر می‌کنند.

ادعا‌های این زن جوان در حالی رنگ حقیقت گرفت که بررسی‌های کارآگاهان نشان داد که روی در منزل آن‌ها جمله‌ای با عنوان «این پول‌ها خورده نمی‌شود!» نیز نوشته شده بود! بنابراین در حالی که مقام قضایی با توجه به مشخصات مرد سیاه پوشی که زن جوان از آن سخن می‌گفت، دستور‌هایی را برای بررسی نامحسوس ماجرا صادر کرده بود، ناگهان مکان انتقال زن جوان و مادرشوهرش به مرکز درمانی، افکار او را تغییر داد و پیگیری سرنخ‌ها به شیوه دیگری ادامه یافت چرا که تحقیقات قاضی ویژه قتل عمد در بررسی دوباره صحنه حادثه نشان داد، زن ۵۸ ساله از حیاط خلوت پشت ساختمان قصد خروج داشته است، اما عروس ۲۶ ساله از در ورودی پارکینگ وارد کوچه شده و در آن جا غش کرده بود.

این نکته سنجی مقام قضایی روند تحقیقات را تغییر داد و احتمال ساختگی بودن «طلبکار سیاه پوش» قوت گرفت. به همین دلیل مقام قضایی که دیگر به اظهارات عروس ۲۶ ساله مشکوک شده بود، دستور انتقال وی به پلیس آگاهی را در حالی صادر کرد که «فرشته» تا حدود ساعت ۸ صبح روز گذشته همچنان بر ارتکاب جنایت توسط «طلبکار سیاه پوش» اصرار داشت، اما وقتی در برابر سوالات فنی و انحرافی قرار گرفت، ناگهان به مخمصه تناقض گویی افتاد و دیگر نتوانست از چاله اظهارات دروغ، خود را بیرون بکشد. در این شرایط بود که به ناچار لب به اعتراف گشود و راز این جنایت را فاش کرد. او گفت: شب قبل در منزل پدرم بودم چرا که شوهرم از دی ماه گذشته به دلیل صدور چک‌های بلامحل فراری شده است، ولی در این هنگام احضاریه‌ای برای پدرم آمد که خیلی ناراحت شدم و به طرف منزل پدرشوهرم رفتم تا باز هم از او خواهش کنم که برای رهایی از چنگ طلبکاران به من کمک کند! اما وقتی او قصد ورود به داخل ساختمان را داشت در همان ورودی منزل با او درگیر شدم و با گوشت کوب و کارد او را به قتل رساندم. وقتی مادرشوهرم رسید، او را هم با چاقو زدم که او از ترس فریاد زنان به داخل حیاط خلوت فرار کرد تا از پشت ساختمان بگریزد! من هم که دیدم همسایگان با فریاد‌های او بیرون آمدند، خودم را به بیهوشی زدم و به همراه او به بیمارستان منتقل شدم.

در پی اعترافات متهم این پرونده جنایی، بلافاصله گروهی از کارآگاهان به سرپرستی سرهنگ، ولی نجفی (رئیس دایره قتل عمد آگاهی) و با بهره گیری از راهنمایی‌های قاضی ویژه قتل عمد، دوباره راهی بیمارستان شهید هاشمی نژاد شدند و به تحقیق از مادرشوهر ۵۸ ساله پرداختند. او که به زحمت سخن می‌گفت از یک مایع تلخ نام برد و مدعی شد: عروسم قبل از خواب، مایعی تلخ به جای دارو به من داد که من متوجه شدم و آن را نخوردم! با این اظهارات، بازجویی‌های فنی از زن ۲۲ ساله، توسط سروان اسماعیل عظیمی مقدم (افسر پرونده) برای ریشه یابی ماجرای این جنایت تکان دهنده در حالی ادامه دارد که فرشته (متهم) ادعا می‌کند آن مایع تلخ، دارویی بود که مادرشوهرم همیشه مصرف می‌کرد...

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->