واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی برگزاری مراسم تشییع پیکر دو پلیس فداکار کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با رئیس‌جمهور ترکمنستان
سرخط خبرها

دونالد ترامپ: چین باید بابت انتشار ویروس کووید ۱۹ به جهان غرامت بدهد

  • کد خبر: ۱۵۳۳۹۰
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۸
دونالد ترامپ: چین باید بابت انتشار ویروس کووید ۱۹ به جهان غرامت بدهد
ترامپ، ادعا کرده است که گمانه‌زنی‌های اولیه‌اش مبنی بر ظهور کووید-۱۹ از یک آزمایشگاه چینی، ثابت شده و گفت که پکن باید به بقیه جهان به خاطر «انتشار» ویروس و «اجازه انتشار» آن در سطح جهانی غرامت بدهد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از آرتی، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا با استناد به اظهارات روزهای اخیر وزارت انرژی ایالات متحده (DOE) و اف بی آی مبنی بر اینکه ویروس"به احتمال زیاد" از موسسه ویروس شناسی ووهان چین درز کرده است، گفت: "واقعیت‌ها اکنون برای همه آشکار است."

او دولت چین را به باد انتقاد گرفت و  در مقاله‌ای در روزنامه دیلی میل نوشت که "دروغ و فریب پکن هر فرصتی را برای متوقف کردن این فاجعه مرگبار جهانی در ابتدا از بین برد." 

مقامات چینی با متهم کردن دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا به سیاسی کردن ردیابی منشاء کووید-۱۹ و تلاش برای متهم کردن چین به ادعاهای بدون پشتوانه پاسخ دادند.

ترامپ گفت: چین باید از نظر مالی درگیر یک بیماری همه گیر باشد که طبق برخی برآوردها ۵۰ تریلیون دلار خسارت به بار آورده است. این ویروس عامل نزدیک به ۶.۹ میلیون مرگ در سراسر جهان، از جمله ۱.۱ میلیون در ایالات متحده است. به این احتمال اضافه کنید که ویروس از یک آزمایشگاه دولتی چین بیرون آمده است، و حتی ممکن است توسط دانشمندان دولت چین مهندسی شده باشد، و واضح است که ملت های جهان فقط مدیون عذرخواهی گسترده نیستند. آنها مدیون خسارات هنگفت هستند. برای دریافت این غرامت، هیچ چیز نباید از روی میز خارج شود - تعرفه ها، مالیات ها، و نشست جهانی.

ترامپ گفت بایدن «به‌طور باورنکردنی در قبال چین ضعیف عمل کرده است – شاید به این دلیل که خانواده‌اش میلیون‌ها دلار از نهادهای مرتبط با حزب کمونیست چین دریافت کرده‌اند». او همچنین بایدن را به خاطر پیوستن به رسانه‌های قدیمی، پلتفرم های رسانه های اجتماعی و مقامات بهداشت عمومی برای سرکوب هرگونه بحث درباره نظریه نشت آزمایشگاهی تا همین اواخر مقصر دانست.

 ترامپ نوشت: اکنون باید حسابرسی صورت گیرد. رژیم های سانسور شوم در ایالات متحده و سراسر غرب باید برچیده و نابود شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->