استاندار طالبان در هرات: قطعه چهارم راه‌آهن خواف-هرات به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد دیوان محاسبات: فقدان آمار دقیق از اتباع خارجی در کشور موجب ارائه آمار‌های متناقض از سوی دستگاه‌ها شده است تیم «سفید سنگ» قهرمان مسابقات کریکت جام بهاری در ولایت لوگر افغانستان شد سخنگوی دولت: تفاوت‌ها و تشابهات میان ایران و افغانستان می‌تواند تعاملات فرهنگی ما را غنی کند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) امیرخان متقی از سفارت افغانستان در تهران بازدید کرد سرپرست کنسولگری افغانستان در مشهد، درگذشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جودوکاران افغانستانی ۴ مدال مسابقات جام صلح و دوستی را از آن خود کردند رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: بنای ما اخراج اتباع نیست + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دونالد ترامپ: چین در بگرام حضور دارد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک مقام وزارت کار: با تغییر فرهنگ کار در کشور مواجه هستیم | بخش عمده بازار ایران در اختیار اتباع خارجی قرار ندارد ایران منطقه ویژه اقتصادی و معدنی مشترک با افغانستان در منطقه آزاد دوغارون ایجاد می‌کنند افتخار خون شریکی | سومین یادواره لاله‌های غریب در مشهد برگزار شد قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره اجرای طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز + فیلم کابل آماده میزبانی می‌شود | همه چیز درباره فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان بازتعریف جنایت | روایت‌های تکان‌دهنده سربازان انگلیسی از اعتیاد به کشتن غیرنظامیان در افغانستان یک پژوهشگر آمریکایی: چین به‌طور هدفمند به‌دنبال بهره‌برداری از عناصر نادر خاکی در افغانستان است قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هیئت ۲۰ نفری تجاری ایران وارد کابل شد

  • کد خبر: ۱۵۳۴۴۷
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۴
هیئت ۲۰ نفری تجاری ایران وارد کابل شد
هیئت تجاری جمهوری اسلامی ایران با هدف گشایش بزرگترین مرکز تجاری ایران در افغانستان وارد کابل پایتخت این کشور شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هیئت ۲۰ نفری تجاری جمهوری اسلامی ایران پس از ورود به کابل با مسئولان افغانستانی از جمله رئیس اتاق‌های تجارت افغانستان دیدار و درباره راه‌های گسترش همکاری‌های اقتصادی و تجاری ایران و افغانستان گفت و گو کرد.

«رضا نجاری» معاون سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل نیز با بیان اینکه افغانستان جایگاه مهمی در سیاست خارجی ایران دارد گفت: همگرایی و همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان برپایه اصول عمیق دینی، فرهنگی و همسایگی استوار است و روابط دو کشور فراتر از مرز‌های جغرافیایی است.

نجاری حجم روابط تجاری میان ایران و افغانستان در ۱۰ ماه اول امسال(۱۴۰۱شمسی) را یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار اعلام کرد و افزود: هر دو کشور برای تقویت روابط اقتصادی و تجاری عزم و اراده قوی دارند.

معاون سفارت ایران در افغانستان با اشاره به راه اندازی مرکز تجاری ایران در این کشور گفت: ایجاد مرکز تجاری ایران در افغانستان می‌تواند نقطه عطف در تاریخ روابط اقتصادی دو کشور باشد.

«محمدیونس مهمند» رئیس اتاق‌های تجارت افغانستان نیز با تاکید بر همکاری مشترک ایران و افغانستان برای حل مشکلات تجاری و ترانزیتی گفت: زمان آن رسیده است که هر دو کشور برای تقویت همکاری‌های اقتصادی گام‌های عملی بردارند.

«حسین روستایی» رایزن بازرگانی جمهوری اسلامی ایران در افغانستان نیز با بیان اینکه ایران بزرگترین شریک تجاری افغانستان است گفت:بزرگترین مرکز تجاری ایران در افغانستان، مسئولیت شناسایی ظرفیت‌ها برای همکاری‌های اقتصادی و تجاری، فرصت‌های سرمایه گذاری، بازاریابی، معرفی کالا‌های ایران و افغانستان، ارائه خدمات حقوقی و بانکی و پاسخگویی به مطالبات شرکت‌ها درخصوص مسایل اقتصادی و تجاری را برعهده خواهد داشت.

بزرگترین مرکز تجاری جمهوری اسلامی ایران در افغانستان یکشنبه با حضور اعضای هیات اقتصادی ایران و مسئولان امور اقتصادی افغانستان در کابل گشایش می یابد.

منبع: yjc

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->