رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۱۱ نفر از زندانیان خراسان‌رضوی حافظ کل قرآن‌کریم شدند

  • کد خبر: ۱۵۳۴۹۶
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۸
۱۱ نفر از زندانیان خراسان‌رضوی حافظ کل قرآن‌کریم شدند
مدیر کل زندان‌های استان خراسان رضوی گفت: ۶۲۱ نفر از زندانیان خراسان رضوی در دوره‌های حفظ قرآن کریم شرکت می‌کنند که از این تعداد تاکنون ۱۱ نفر موفق به حفظ کل قرآن شده اند.
 

به گزارش شهرآرانیوز، جانفدا مدیرکل زندان‌های استان خراسان‌رضوی اظهار داشت: با توجه به اینکه تعالیم و مفاهیم قرآنی یکی از مبانی اصلی در امور تربیتی فردی و اجتماعی زندانیان است و به عنوان یک اولویت سازمانی مورد توجه خاص نظام زندانبانی است، برگزاری دوره‌های مختلف در رشته‌های حفظ، قرائت و مفاهیم قرآن کریم بر اساس یک برنامه جامع و با بهره‌گیری از اساتید مجرب در کلیه زندان‌های استان خراسان رضوی در حال اجرا است.

وی افزود: در نتیجه اقدامات تبلیغی دارالقران‌های فعال در زندان ها، در حال حاضر ۶۲۱ نفر در دوره‌های حفظ قرآن کریم شرکت و در حال فراگیری آموزش‌های تخصصی هستند که از این تعداد ۱۱ نفر با تلاش و پشتکار فردی و با حمایت‌های تربیتی زندان‌ها توانسته اند حافظ کل قرآن کریم شوند.

گفتنی است در رشته حفظ قرآن، دوره‌های تخصصی شامل حفظ سوره‌های منتخب، حفظ یک جزء تا ۳۰ جزء در زندان‌های خراسان رضوی مستمر در حال برگزاری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->