۵۳۲ تن از علویان سوریه توسط هیئت تحریرالشام اعدام شدند آمادگی یمن برای ازسرگیری حمله به رژیم صهیونیستی چین: آمریکا یک‌جانبه از برجام خارج شده و باید با ایران وارد گفت‌و‌گو شود بازداشت یکی از فرماندهان حکومت بشار اسد در حمص سوریه گزارشگر سازمان ملل: هیچکس حق ندارد برای آینده فلسطینی‌ها تصمیم بگیرد فرانسه کشتار علویان سوریه را محکوم کرد واکنش عراقچی به ادعای ترامپ| نامه‌ای نگرفتیم دو تیم تروریستی ۹ نفره در سیستان و بلوچستان منهدم شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) حزب‌الله به ادعا‌ها علیه این جنبش درباره تحولات سوریه واکنش نشان داد درگیری‌ها در سوریه ادامه دارد| اعدام میدانی غیرنظامیان (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) زلنسکی به عربستان می‌رود پزشکیان: نباید در برابر تهدید دشمن جاخالی کنیم ادامه پیشروی ارتش روسیه در «کورسک» رهبر انقلاب: اصرار برخی از دولت‌های قلدر برای مذاکره، به منظور حل مسائل نیست + فیلم معرفی علی‌اکبر صالحی به عنوان رئیس بنیاد ایران‌شناسی پیغام ایران به روسیه: هرگز با شروط دولت ترامپ وارد مذاکره نمی‌شویم توسعه همکاری‌های دفاعی-امنیتی فیلیپین و کانادا عراقچی: مسئولیت اتفاقات سوریه با ترکیه است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) تصویب برنامه ضدتروریسم سازمان همکاری شانگهای تا سال ۲۰۳۰ لهستان به دنبال سلاح هسته‌ای است دولت آلمان خواستار توقف خشونت در سوریه شد تصمیم غیرمنتظره پاکستان برای اخراج افغان‌های مجاز تلاش مداوم دولت در تأمین ارز نیازهای ضروری مردم و کالاهای اساسی جولانی برای کنترل اوضاع سوریه ۳۰۰۰ تروریست خارجی استخدام کرد قاتل سابقه‌دار در آمریکا با جوخه آتش اعدام شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) حکم فرماندار مشهدمقدس صادر شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) کمیسیون‌های تخصصی مجلس میزبان ۱۰ وزیر از دولت خواهند بود
سرخط خبرها

اژه‌ای تاکید کرد: تلاش قوه قضائیه برای جابه‌جایی زندان‌های داخل شهر استان اصفهان

  • کد خبر: ۱۵۳۶۰۵
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۸
اژه‌ای تاکید کرد: تلاش قوه قضائیه برای جابه‌جایی زندان‌های داخل شهر استان اصفهان
رئیس قوه قضائیه گفت: در استان اصفهان مسائل و مشکلاتی از لحاظ داخل شهر بودن زندان‌ها وجود دارد که تلاش خواهیم کرد اقداماتی را در راستای جابجایی آن‌ها انجام دهیم.  

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان هجدهمین سفر استانی خود وارد استان اصفهان شد و در بدو ورود طی سخنانی در فرودگاه بین‌المللی شهید بهشتی اصفهان اظهار کرد: خداوند را سپاسگزاریم که در آستانه میلاد باسعادت حضرت بقیة‌الله‌الاعظم (عج) به استان اصفهان سفر کرده‌ایم که در ایام دفاع مقدس، فقط در یک روز ۳۰۰ شهید گلگون‌کفن در آن تشییع شده است.  

وی بیان داشت: امیدواریم در جریان این سفر بتوانیم قدم‌هایی در راستای رفع مشکلات استان اصفهان از لحاظ حقوقی و قضایی برداریم و به مردم متدین و انقلابی و شهیدپرور این استان خدمت کنیم.  

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: استان اصفهان دارای ۲۲ دادگستری و ۱۳ بخش قضایی است که این مراکز و مراجع قضایی دارای مشکلات و کمبود‌هایی از لحاظ کادر قضایی و اداری هستند؛ بر مبنای تدابیر اتخاذ شده و تمهیدات صورت‌گرفته تا شهریور و مهر سال آتی، نه در حد نیاز، اما به مقدار ضرورت کارمند و قاضی به مراکز و مراجع قضایی استان اصفهان تزریق خواهیم کرد.  

رئیس قوه قضائیه افزود: همچنین در استان اصفهان مسائل و مشکلاتی از لحاظ داخل شهر بودن زندان‌ها وجود دارد که تلاش خواهیم کرد اقداماتی را در راستای جابجایی آن‌ها انجام دهیم.  

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای اظهار داشت: اینچنین به نظر می‌رسد که استان اصفهان در زمره استان‌های برخوردار کشور است، اما آنگونه که شایسته مردم اصفهان است، هنوز نتوانسته‌ایم به این مردم متدین و انقلابی و شهیدپرور خدمت کنیم.  

رئیس عدلیه با اشاره به اعزام هیأت‌های قضایی به شهرستا‌ن‌ها و مناطق مختلف استان اصفهان و دیدار‌های مردمی چهره‌به‌چهره و بدون واسطه مقامات قضایی، اظهار داشت: در جریان سفر امروز، تلاش خواهیم کرد در راستای رفع آن مقدار از مسائل و مشکلات استان اصفهان که مستقیما مربوط به قوه قضاییه می‌شود، گام برداریم و‌سایر مسائل و مشکلات این استان را نیز به قوای دیگر منتقل کرده و در تعامل با آن‌ها در جهت رفع این قبیل از مسائل و مشکلات اقدام کنیم.  

براساس این گزارش، «نازنین‌زهرا و علی مرادی» فرزندان شهید مدافع حرم «حمیدرضا مرادی» در بدو ورود حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به استان اصفهان، به نمایندگی از خانواده‌های معظم شهدا و عموم مردم این استان، مقدم رئیس قوه قضاییه به دیار نصف جهان را گرامی داشت.  

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای صبح امروز در هجدهمین سفر استانی خود و در صدر یک هیأت عالی قضایی وارد استان اصفهان شد.  

دیدار با تولیدکنندگان و صنعت‌گران، دیدار با اقشار مختلف مردم، شرکت در جلسه حل اختلاف و صلح و سازش، دیدار با قضات و کارکنان دادگستری استان اصفهان، حضور در جلسه شورای اداری و همچنین بررسی مشکلات قضایی استان و تصویب مصوبات برای رفع این مشکلات، از مهمترین برنامه‌های سفر رئیس قوه قضاییه به استان اصفهان است.  

سایر مسئولان عالی قضایی که در سفر به استان اصفهان رئیس عدلیه را همراهی می‌کنند، هر کدام به نقاط مختلف این استان خواهند رفت تا ضمن دیدار مستقیم و بدون واسطه با مردم، از نزدیک با مشکلات آن‌ها آشنا شوند و برای برطرف کردن مسائل قضایی و سایر مشکلات آن‌ها در حد مقدورات، اقدامات مقتضی را ترتیب دهند.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->