دومین حمله مرگبار آمریکا در دریای کارائیب پزشکیان در دیدار با رئیس جمهور مصر: تقویت اتحاد کشورهای اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی است حمله شبانه اسرائیل به جنوب لبنان + عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو: به رهبران حماس در هر جا حمله خواهیم کرد هشدار سازمان ملل: یمن سومین کشور از نظر ناامنی غذایی در جهان است پاسخ لاریجانی به گزافه گویی نتانیاهو سفیر بحرین از چند ماه قبل به اراضی اشغالی بازنگشته است قطر در مواجهه با تجاوز اسراییل تنها نیست هشدار اسلامی درباره حکمرانی «قانون جنگل» در آژانس بین المللی انرژی اتمی توضیحات وزارت خارجه پس از انتشار بیانیه اجلاس اسلامی - عربی در واکنش به حمله اسرائیل به قطر بیانیه پایانی نشست دوحه صادر شد |محکومیت شدید تجاوز اسرائیل به قطر و حمایت از تلاش‌های صلح (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو حمله به قطر را به ترامپ اطلاع داده بود عراقچی: کشورهای اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند + فیلم هیأت ونزوئلا با رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار کرد اسپانیا قرارداد‌های تسلیحاتی اسرائیل را لغو کرد اعتراف نتانیاهو به انزوای جهانی اسرائیل شبکه اینترنشنال هک شد + فیلم و عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) حزب‌الله: سلاح‌های مقاومت، خط قرمز است امارات مخالف اقدام مشترک کشورهای اسلامی علیه اسرائیل است بیانیه جدید شورای همکاری خلیج فارس: شورای امنیت اقدامات قاطعی برای توقف تجاوزات اسرائیل اتخاذ کند گروسی و وزیر انرژی آمریکا درباره ایران رایزنی کردند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه آمریکا به قطر سفر می‌کند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند + فیلم (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) پاکستان: عضویت اسرائیل از سازمان ملل باید لغو شود ۳۲۵ مقام پیشین اروپایی: سازمان ملل، اسرائیل را تحریم کند ماکرون: ناتو عامل اصلی جنگ اوکراین است دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان در دوحه + فیلم وعکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تداوم پرواز هواپیماهای کشورهای خلیج فارس بر فراز آسمان ایران و عراق

  • کد خبر: ۱۵۳۶۹
  • ۳۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۱
تداوم پرواز هواپیماهای کشورهای خلیج فارس بر فراز آسمان ایران و عراق
خبرگزاری رویترز گزارش کرد که خطوط هواپیمایی قطر و امارات و چند شرکت هواپیمایی حاشیه خلیج فارس همچنان از آسمان عراق و ایران برای پروازهای خود استفاده می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، رویترز گزارش کرد که با وجود حوادث اخیر منطقه، خطوط هواپیمایی قطر و امارات و چند شرکت هواپیمایی حاشیه خلیج فارس همچنان به پرواز در آسمان عراق و ایران ادامه می‌دهند.


رویترز مدعی شد که برخی شرکت‌های هواپیمایی حاشیه خلیج فارس نیز به دنبال حوادث اخیر در منطقه، مسیر پروازهای خود را تغییر داده‌اند که به اذعان این شرکت‌ها تغییر مسیر آن‌ها باعث وارد آمدن خسارت‌هایی برای آن‌ها شده است.


بر اساس این گزارش، برخی شرکت‌های هواپیمایی در منطقه همچون شرکت هواپیمایی الخلیج بحرین مسیر پروازهای خود به اروپا را تغییر داده و به جای استفاده از آسمان عراق از آسمان عربستان سعودی و مصر استفاده می‌کند که مسیر پروازی آن را طولانی‌تر و مصرف سوخت آن را بیشتر کرده است.


رویترز همچنین در گزارش خود آورده است که برخی شرکت‌های هواپیمایی بین‌المللی از جمله شرکت لوفت‌هانزا، ایر فرانس و خطوط هواپیمایی سنگاپور مسیر پروازهای خود از آسمان ایران و عراق را تغییر داده‌اند.
چهارشنبه گذشته «اکبر الباکر» رئیس اجرایی شرکت هواپیمایی قطر اعلام کرد که پروازهای این شرکت به ایران [و در آسمان ایران] ادامه خواهد داشت.


طبق گزارش خبرگزاری رویترز، الباکر افزود که در جریان تشدید تنش اخیر در منطقه، این شرکت هیچ گونه لغو بلیت‌های پرواز نداشته است.

 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->