اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

دانشگاه استنفورد واکسنی را آزمایش کرده که سیستم ایمنی را قادر به شناسایی سرطان می‌کند

  • کد خبر: ۱۵۳۷۰۵
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۷
دانشگاه استنفورد واکسنی را آزمایش کرده که سیستم ایمنی را قادر به شناسایی سرطان می‌کند
دانشمندان واکسن جدیدی را توسعه داده‌اند که در پاک‌سازی سرطان خون در موش‌ها موفق ظاهر شده است.  این روش شامل برنامه‌ریزی مجدد سلول‌های سرطانی و تبدیل آن‌ها به سلول‌های ایمنی است تا به سیستم ایمنی بدن یاد دهد که چطور باید با بیماری مقابله کرد.

به گزارش شهرآرانیوز - محققان دانشگاه استنفورد در پروژه‌ای تازه توانسته‌اند به شیوه‌ای جدید به سلول‌های T یاد دهند که گستره وسیع‌تری از آنتی‌ژن‌ها را شناسایی کنند و شانس مقابله موفق سیستم ایمنی با سرطان را افزایش دهند. این شیوه جدید از طریق تبدیل سلول‌های سرطانی به ماکروفاژ‌ها انجام می‌شود. ماکروفاژ‌ها نوعی سلول عرضه‌کننده آنتی‌ژن (APC) هستند که به سلول‌های T نشان می‌دهند باید در بدن به‌دنبال چه چیزی بگردند.

راوی ماجتی، محقق ارشد این پژوهش می‌گوید: «فرض ما این بود که اگر سلول‌های سرطانی دوباره برنامه‌ریزی و به سلول‌های ماکروفاژ تبدیل شوند، می‌توان سلول‌های T را تحریک کرد؛ چرا که APC‌ها حاوی تمام آنتی‌ژن‌های سلول‌های سرطانی منشأ خود هستند.»

پژوهشگران برای آزمایش این ایده، سلول‌های سرطان خون در موش‌ها را به APC تبدیل کردند. نتیجه این بود که سرطان با موفقیت از بدن این حیوانات پاک شد و توانست برای زمان طولانی‌تری از بازگشت بیماری به بدن جلوگیری کند. محققان می‌گویند حتی وقتی پس از ۱۰۰ روز از درمان تومور دوباره سلول‌های سرطانی را به بدن موش‌ها تزریق کردند، سیستم ایمنی توانست در برابر سرطان ایستادگی کند.

دانشمندان این روش را روی تومور‌های سخت ازجمله فیبروسارکوما، سرطان سینه و استخوان آزمایش کردند و اگرچه نتایج به‌اندازه سرطان خون درخشان نبود، اما همچنان تأثیرات مثبت خود را به نمایش گذاشت.

محققان می‌گویند در تست‌هایی که روی سلول‌های انسانی در آزمایشگاه انجام داده‌اند، توانسته‌اند با موفقیت شناسایی بیماری را به سلول‌های T یاد دهند. درنتیجه می‌توان امید داشت که این روش روی انسان‌ها هم اثرگذار باشد؛ اما هنوز به تحقیقات بیشتری در این زمینه نیاز است.

بیماری سرطان با فریب سیستم ایمنی از شناسایی‌شدن خود جلوگیری می‌کند. درنتیجه دانشمندان با روش‌های ایمنی‌درمانی سعی دارند سیستم ایمنی را برای مقابله با بیماری تقویت کنند. یکی از این روش‌ها، آموزش سلول‌های T برای کشف آنتی‌ژن‌های سرطانی است که در این روش از آن استفاده شده. نتایج پژوهش حاضر در مجله Cancer Discovery به چاپ رسیده و قابل مشاهده است.

منبع: دیجیاتو 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->