مهلت ثبت نام در طرح یکپارچه عرضه خودرو تمدید شد (۲۹ اسفند ۱۴۰۱) + جزئیات احتکار خودرو در پارکینگ ایران‌خودرو تکذیب شد (۲۹ اسفند ۱۴۰۱) مصرف بنزین در آستانه سال نو رکورد زد سرقت کابل علت تاخیر دو پرواز بود جزئیات افزایش حقوق کارگران در سال ۱۴۰۲ + فیلم ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی آغاز شد (۲۸ اسفند ۱۴۰۱) + مهلت و لینک ثبت نام تمدید مهلت انتخاب خودرو در سامانه یکپارچه تا ثبت نام آخرین متقاضی (۲۸ اسفند ۱۴۰۱) آیا سهام عدالت جاماندگان منتفی شد؟ آغاز ماراتن شورای عالی کار | آیا مزد کارگران برای سال آینده امشب تعیین می‌شود؟ (۲۸ اسفند ۱۴۰۱) قیمت زولبیا و بامیه اعلام شد (۲۸ اسفند ۱۴۰۱) قیمت گل و سبزه در بازار مشهد در آستانه عید نوروز بانک مرکزی: تمامی تقاضا‌های درهم تامین خواهد شد + متن بیانیه سرمایه‌گذاری خارجی ۹۰ میلیون دلاری در حوزه گردشگری خراسان رضوی در سال ۱۴۰۱ آیا بانک‌ها روز ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۱ باز هستند؟ نام‌گذاری سال چگونه سبب بهبود وضعیت اقتصادی کشور می‌شود؟ آغاز معاملات «ربع سکه» از ۶ فروردین ماه ۱۴۰۲ + جزئیات بورس تا کی تعطیل است؟ دستمزد و حقوق ۱۴۰۲ کارگران، امروز مشخص می‌شود (۲۸ اسفندماه ۱۴۰۱) تعرفه حق بیمه شخص ثالث در سال ۱۴۰۲ اعلام شد ایران چک ۲۰۰ هزار تومانی توزیع خواهد شد | ورود اسکناس‌های نو به بازار تهران و شهرستان‌ها
خبر فوری

محسن رضایی: بانک مشترک ایران و آفریقا راه‌اندازی شود

  • کد خبر: ۱۵۳۷۷۳
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۱
محسن رضایی: بانک مشترک ایران و آفریقا راه‌اندازی شود
معاون اقتصادی رئیس جمهوری گفت: تاسیس بانک مشترک به توسعه روابط ایران و قاره آفریقا کمک می‌کند و نیاز به دلار و یورو را کاهش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن رضایی در اجلاس بین‌المللی همکاری‌های علمی اقتصادی ایران و کشور‌های غرب آفریقا با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران برای کشور‌های آفریقایی احترام بسیاری قائل است، زیرا این قاره گنج پنهان خداوند است، اظهار کرد: بسیاری تلاش کردند چهره نامطلوبی از مردمان این سرزمین به نمایش بگذارند؛ اما ایران اعتقاد به برابری همه ملت‌ها دارد و هیچ ملتی را برتر از دیگری نمی‌داند.

وی با بیان اینکه آفریقا پس از قرن‌ها مبارزه توانسته به استقلال برسد و در مسیر پیشرفت قرار دارد، خاطرنشان کرد: آفریقا تفاوتی با قاره‌های دیگر ندارد و می‌تواند با اقتصادی موفق جایگاه بین‌المللی خود را به دست آورد.

رضایی با تاکید بر اینکه ایران نیز به دنبال اقتصادی غنی است، تاکید کرد: این موضوع هدفی مشترک ایجاد می‌کند که می‌توانیم با برنامه‌ریزی جدید به توسعه یکدیگر کمک کنیم.

معاون اقتصادی رئیس جمهوری با بیان اینکه سرمایه‌گذاری، تولید و بازار از شاخصه‌های مهم تولید ثروت برای کشور‌ها هستند، اظهار داشت: تولید بدون تجارت بی‌ثمر می‌ماند و سرمایه‌گذاری به‌تن‌هایی کمکی به اقتصاد نمی‌کند، اما ایران و آفریقا با فعال کردن این سه شاخصه به صورت مشترک می‌توانند دستاورد‌های بسیاری را رقم بزنند.

وی با تاکید بر اینکه می‌توانیم بسیاری از صنایع پیشرفته در غرب آفریقا به تولید برسانیم، گفت: ایجاد شرکت‌های تجاری از راهکار‌هایی است که مس تواند به توسعه روابط ایران و آفریقا کمک کند.

رضایی ایجاد بانک مشترک ایران و آفریقا را سرآغاز خوبی برای توسعه روابط دانست و گفت: در این صورت می‌توانیم بدون نیاز به یورو و دلار با پول‌های کشور‌ها تجارت خود را انجام دهیم که نفع دو کشور را در پی دارد.

معاون اقتصادی رئیس جمهوری بیان کرد: در ایران مقام معظم رهبری در امتداد بنیان گذار انقلاب تفکر عدالت خواهی را در داخل و خارج دنبال می‌کند و باید دست به دست هم دهیم تا پرچم عدالت در جهان برافراشته شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
تست آنلاین کرونا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}