مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) کنعانی: شهید امیرعبداللهیان، دیپلماتی مثال‌زدنی با دغدغه تأمین منافع ملی بود ۱۵۳ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ازسرگیری پرواز‌های هما در مسیر تهران به کراچی و برعکس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت رئیس هیئت داوران کن از غزه با امضای نامه اعتراض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی ویدئو| سخنان امروز رهبر معظم انقلاب درباره اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمایت السودانی از مذاکرات ایران و آمریکا وزرای خارجه ایران و تاجیکستان بر لزوم همکاری‌های منطقه‌ای در موضوع افغانستان تأکید کردند عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تأکید کرد: مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی توجهی به مذاکرات ندارد فارن پالیسی فاش کرد؛ مهاجرت نخبگان از آمریکا درپی سیاست‌های ترامپ شرط روسیه برای دیدار پوتین و زلنسکی دیدار سفیر ایران در واتیکان با جانشین پاپ فرانسیس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغازبه‌کار نشست سران اتحادیه عرب در بغداد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم، ۶ خرداد ۱۴۰۴، برگزار خواهد شد افشاگری یک روزنامه انگلیسی؛ مشارکت سرویس‌های جاسوسی غربی در کشتار فلسطینی‌ها
سرخط خبرها

ناامیدسازی پروژه ناامیدسازی

  • کد خبر: ۱۵۳۸۷۰
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۹
ناامیدسازی پروژه ناامیدسازی
ناامیدسازی یک هدف دارد و آن گرفتن نیروی محرکه ملت ایران برای فتح قله‌های پیشرفت و پیروزی است.

پروژه ناامیدسازی ملت ایران سال‌هاست که از طرف دشمنان قسم‌خورده‌اش، آغاز شده است. ناامیدسازی یک هدف دارد و آن گرفتن نیروی محرکه ملت ایران برای فتح قله‌های پیشرفت و پیروزی است. ناامیدسازی مردم بهانه می‌خواهد که فراوان است؛ از جنگ و سیل و زلزله گرفته تا مشکلات اقتصادی و تورم و گرانی. دشمن از هر یک از این‌ها به‌گونه‌ای استفاده می‌کند تا مردم را از نظام اسلامی ناامید کند. این‌روزها که دیگر بهانه‌های کوچک بهتر از بهانه‌های بزرگ به کار دشمن می‌آید.

اما راه‌حل چیست؟ «ناامیدسازیِ پروژه ناامیدسازی»، تنها‌راه‌حل این خدعه نخ‌نمای دشمن است. باید پروژه ناامیدسازی را ناامید کرد. همان‌طور‌که وقتی جوانه‌ای به زردی می‌گراید، باید نور و خاک و آب آن را تقویت کرد تا دوباره جان بگیرد و رشد کند، وقتی بذر ناامیدی در جامعه‌ای پاشیده می‌شود، باید آن جامعه را در برابر این بذر هرز مقاوم کرد و نور و خاک و آبش را تقویت کرد.

ناامیدسازیِ پروژه ناامیدسازی دو رکن دارد. اولین رکن آن مردم هستند. مردم هدف ناامیدسازی هستند، پس برای عقیم‌کردن ناامیدسازی هم باید مردم به میدان بیایند. مردم، چون با هم گفت‌وگو می‌کنند و افکارواحوالشان را با هم تبادل می‌کنند، می‌توانند پروژه ناامیدسازی ملت را شکست دهند. چگونه؟ با قطع زنجیره ناامیدسازی و جایگزین‌کردن روزنه‌های امید ملی در دل یکدیگر، با بازخوانی مسیری که پشت‌سر گذاشته‌اند و آینده‌ای که انتظارشان را می‌کشد. رکن دوم، دولتمردان هستند. این دولتمردان هستند که می‌توانند بذر امید را در جامعه بگسترانند و نور و آب و خاک جوانه امید را در دل‌ها بپرورانند. چگونه؟ با صداقت و مجاهدت و اخلاص و ابتکار.

اگر مردم و مسئولان به وعده‌های الهی امیدوار باشند و زنجیره ناامیدسازی را قطع کنند، خداوند هم به چنین‌جامعه‌ای که از رحمت الهی ناامید نشده است، نظر می‌کند و جوانه امید را به نهال و نهال امید را به درخت تنومندی تبدیل می‌کند و پروژه ناامیدسازی یک ملت شکست می‌خورد. باید این کلام امیر بیان را همواره به خاطر داشت که‌ «قطعا بزرگ‌ترین گناه نزد خداوند، یأس از نفحه الهی و ناامیدی از رحمت اوست» (الکافی، ج ٢، ص۵۴۵‌).

این همان راهبردی است که رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم به آن تصریح کرده‌اند: «سیاست تبلیغی و رسانه‌ای دشمن و فعّال‌ترین برنامه‌های آن، مأیوس‌سازی مردم و حتی مسئولان و مدیران ما از آینده است... . در خود و دیگران نهال امید به آینده را پرورش دهید. ترس و نومیدی را از خود و دیگران برانید. این نخستین و ریشه‌ای‌ترین جهاد شما‌ست».

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->