نهمین نمایشگاه تخصصی طلا و جواهر مشهد آغاز شد/ رونمایی از نخستین شمش طلا و نقره ضدجعل بررسی قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | چانگان، یک میلیارد و ۸۲۰ میلیون تومان بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت نسبی قیمت‌ها شیر خام گران شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | قیمت لبنیات افزایش می‌یابد؟ اولتیماتوم بانک مرکزی به صرافی‌های رمزارز آغاز فروش اقساطی ۳ محصول کرمان موتور (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات جابه‌جایی پول از بزرگان بورسی به کوچک‌تر‌ها | گزارش وضعیت بازار سهام (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه افت قیمت طلا و سکه در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار به کانال ۸۱ هزار تومان رسید فهرست اقلام مشمول نرخ ارز ترجیحی مشخص شد رشد بی سابقه ۱۳.۶ درصدی تقاضای مصرف برق کشور قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوجه‌فرنگی کیلویی ۱۵ هزار تومان چه تعداد هواپیمای فعال در کشور داریم؟ ترخیص سریع‌تر مواد اولیه برای رشد تولید علت لغو برخی از قطار‌های مسافربری مشهد-سرخس در اردیبهشت ماه چیست؟ قیمت جهانی طلا امروز (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد فرصت‌سوزی در خراسان رضوی با بی‌توجهی به مولدسازی | خواب ۳۱ همت سرمایه در املاک مازاد ورود دوباره خودرو به بورس کالا قوت گرفت دود حادثه بندرعباس در چشم اقتصاد خراسان رضوی | گزارش شهرآرانیوز از تأثیرات حادثه بندر شهید رجایی بر صنایع استان آغاز خرید تضمینی پیاز از کشاورزان ویدئو | بازگشت قیمت طلا و سکه به روند کاهشی صادرات ۵۸ میلیارد دلاری ایران ظرفیت رشد ۳ برابری دارد کاهش یک میلیارد دلاری صادرات فولاد ایران پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) نمایش ظرفیت‌های منحصر‌به‌فرد خراسان رضوی در ایران اکسپو ۲۰۲۵ بررسی قیمت خودرو‌های خارجی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | جهش ۵ تا ۹۵ میلیون تومانی قیمت‌ها بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | رشد قیمت ایران‌خودرویی‌ها
سرخط خبرها

شارژ سهمیه پیمایشی وانت‌ها از ساعت ۲۴ امشب

  • کد خبر: ۱۵۴۰۶
  • ۳۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۲
شارژ سهمیه پیمایشی وانت‌ها از ساعت ۲۴ امشب
مدیرکل دفتر حمل و نقل کالا در سازمان راهداری گفت: از ساعت ۲۴ امشب در کنار سهمیه حداقلی وانت‌بار‌ها که در کارت سوخت آن‌ها شارژ می‌شود، سهمیه بنزین بر اساس پیمایش نیز برای آن‌ها محاسبه می‌شود و این منوط به دریافت بارنامه است.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین دغاغله، در تشریح آخرین وضعیت ارائه سوخت به ناوگان وانت‌بار بر اساس پیمایش افزود: از ساعت 24 امشب سهمیه سوخت وانت‌ها بر اساس پیمایش و البته دریافت بارنامه، خواهد بود، البته آن سهمیه حداقلی 300 لیتر برای وانت‌های کم‌مصرف و 400 لیتر برای وانت‌های پرمصرف، به کارت آنها شارژ می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: تردد در جاده‌های بین شهری مستلزم دارا بودن اسناد حمل از جمله بارنامه است. بحث ساماندهی وانت‌بارها نیز از گذشته در دستور کار سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای قرار داشت و با اجرای سهمیه‌بندی بنزین از آبان‌ماه، به صورت جدی در دستورکار قرار گرفت.

مدیرکل دفتر حمل و نقل کالا در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افزود: یکی از الزامات‌‌ برای گرفتن بارنامه در وانت‌بارها، دارا بودن کارت هوشمند راننده و ناوگان ‌است؛ تا 10 روز پیش سایتی را (سایت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای) معرفی کرده بودیم که اسامی مراکز عمده صدور کارت هوشمند راننده و ناوگان وانت در سطح کشور در آن قید شده بود‌؛ در سایت سازمان راهداری ‌آدرس‌ همه مراکز صدور کارت هوشمند قید شده بود و متقاضیان می‌توانستند با مراجعه به آن سایت و انتخاب نزدیک‌ترین مرکز به محل زندگی خود، نسبت به ثبت‌نام و اخذ کارت هوشمند وانت و راننده اقدام کنند.

امکان ثبت‌نام غیرحضور کارت هوشمند وانت و راننده از طریق سایت

دغاغله افزود: از 10 روز پیش در راستای ارائه خدمات بهتر و صرفه‌جویی در وقت امکان ثبت‌نام غیرحضوری کارت هوشمند راننده و وانت‌بار فراهم شد که در ‌‌سایت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، بخش کارت هوشمند و خدمات غیرحضوری (از اینجا ببینید) قابل مشاهده است که متقاضیان از این طریق می‌توانند ثبت‌نام غیرحضوری انجام دهند‌.

در ثبت‌نام غیرحضوری کارت هوشمند فعلا گواهی عدم‌اعتیاد و سوءپیشینه لازم نیست

مدیرکل دفتر حمل و نقل کالا در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خاطرنشان کرد: در کنار امکان انجام ثبت‌نام کارت هوشمند به صورت غیرحضوری، امکانی فراهم کرده‌ایم که ‌برای تسهیل کار ‌در مرحله اول فعلاً نیاز به ارائه گواهی عدم اعتیاد، گواهی عدم سوءپیشینه و برگه سلامت جسمی و روحی نیست‌.

هزینه صدور کارت هوشمند وانت‌ها همه یکسان و 20 هزار تومان است

دغاغله گفت: ‌معمولا هزینه صدور کارت هوشمند ناوگان بر اساس سن ناوگان متفاوت دارد. اما به دستور رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، فعلاً هزینه صدور کارت هوشمند همه وانت‌ها‌ فارغ از سن آنها 20 هزار تومان اعلام کرده‌ایم و این هم فرصتی است در مدتی محدود ارائه شده است.

وی افزود: از متقاضیان می‌خواهیم هر چه سریع‌تر نسبت به ثبت‌نام کارت هوشمند اقدام کنند، همچنین هزینه صدور کارت هوشمند راننده نیز 20 هزار تومان در نظر گرفته‌ایم و جمع هزینه صدور هر دو کارت هوشمند، 40 هزار تومان خواهد بود.

اختصاص «سهمیه‌ پیمایشی وانت‌ها» از 24 امشب

وی گفت: با توجه به این تمهیداتی که اندیشیده شد‌‌ مقرر است از ساعت 24 امشب (یکم بهمن‌ماه) سهمیه سوخت وانت‌ها بر اساس پیمایش محاسبه شود؛ راننده‌ها تلاش کنند به صورت حضوری و غیرحضوری حتما برای دریافت کارت هوشمند که لازمه صدور بارنامه است، اقدام کنند‌ تا برای حمل بار در جاده‌ها بتوانند بارنامه دریافت کنند و بر اساس میزان پیمایش و کارکرد، سوخت دریافت کنند.

مدیرکل دفتر حمل و نقل کالا در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با تاکید بر اینکه سیستم ارائه سوخت بر اساس پیمایش به ناوگان وانتی از 24 امشب آغاز می‌شود، خاطرنشان کرد: در کارگروه سوخت، سهمیه حداقلی برای ناوگان وانت‌بار تعیین شده است که شامل 300 لیتر برای ناوگان کم‌مصرف و 400 لیتر برای ناوگان پرمصرف است.

وی افزود: در آن مصوبه کارگروه اعلام شده بود که سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، موضوع پیمایش ناوگان وانتی، بارنامه و کارت هوشمند را برای این ناوگان پیگیری کند و از ابتدای بهمن‌ماه سهمیه بر اساس پیمایش به این ناوگان اختصاص یابد، البته سازمان راهداری این سامانه‌ها را از قبل راه‌اندازی کرده بود، اما تمهیداتی اندیشیدیم تا ثبت‌نام‌ها سریع‌تر انجام گیرد و از ابتدای بهمن‌ماه وانت‌بارها با گرفتن بارنامه بر اساس پیمایش سوخت دریافت کنند.

همه وانت‌بارها سهمیه پایه بنزین را دریافت می‌کنند

دغاغله خاطرنشان کرد: آن سهمیه 300 لیتر و 400 لیتر (برای ناوگان کم‌مصرف و پرمصرف) به عنوان سهمیه پایه در کارت سوخت ناوگان وانتی‌شارژ می‌شود و به عنوان کف سهمیه است، اما در ازای پیمایش و تردد با بارنامه، ناوگان وانتی سوخت بیشتری دریافت می‌کند، زیرا این میزان سوخت کفاف ناوگان وانتی را نمی‌دهد.

وی افزود: پیش از این اختصاص سهمیه بر اساس پیمایش در ناوگان کامیونی نیز اجرا کردیم که روش موفقی است و این تجربه هم به وانت‌بارها تعمیم یافته است تا فعالان این ناوگان، در امرار معاش دچار مشکل نشوند.

مدیرکل دفتر حمل و نقل کالا در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: امکان دریافت بارنامه از کل شرکت‌های حمل و نقل فراهم است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->