شعر عطار؛ سرشار از معنا برای هنر ایرانی | گپ و گفتی با هنرمندان هنرهای تجسمی درباره عطار و تأثیر اشعارش بر زندگی امروزی سریال هندی دهیاری روی آنتن تلویزیون + زمان پخش استاد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی مشهد: هیچ شاعر دیگری را نمی توانید جای عطار بگذارید معرفی هیئت انتخاب نامزد‌های نهایی چهره سال ۱۴۰۳ هنر انقلاب صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ فیلم کوتاه پس از پدر، در راه مسکو اکران سیار فیلم صیاد هم‌زمان با روز ارتش در سال ۱۴۰۴ معرفی ۴ هزار و ۵۰۰ هنرمند از سوی صندوق اعتباری هنر به سازمان تأمین اجتماعی زمان اکران آنلاین فیلم هفت بهارنارنج با بازی علی نصیریان مشخص شد انتشار فراخوان هفته فیلم و عکس انجمن سینمای جوانان ایران در مشهد با نام خلیج‌فارس آغاز پخش فصل ۲ سریال آخرین بازمانده فیلم کوتاه «برنده» راهی سه جشنواره خارجی شد سفری درونی به سوی حقیقت مطلق، با عطار عشق و طلسم در امتداد آبی دریاچه | گزارشی از اجرای نمایش «دریاچه قو» در مشهد ۵۰ فیلم سینمایی در صف اکران به بهانه بزرگداشت عطار نیشابوری «منطق‌الطیر» را ورق بزنیم ماریو بارگاس یوسا، نویسنده برنده جایزه نوبل ادبیات درگذشت
سرخط خبرها

«مورگان فریمن» تهیه کننده «عالی: ۸ مبارزه» شد | سریالی درباره محمدعلی کلی

  • کد خبر: ۱۵۴۰۹۰
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۷
«مورگان فریمن» تهیه کننده «عالی: ۸ مبارزه»  شد | سریالی درباره محمدعلی کلی
سریال تلویزیونی «عالی: ۸ مبارزه» درباره محمدعلی کلی اسطوره بوکس جهان به تهیه‌کنندگی مورگان فریمن در دست ساخت است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بر مبنای زندگی و مبارزات محمد علی کلی اسطوره بوکس جهان یک مجموعه تلویزیونی ۸ قسمتی ساخته می‌شود.

این سریال را پیکاک با حضور رگی-جین پیج، مورگان فریمن و کوین ویلموت می‌سازد.

عنوان این سریال «عالی: ۸ مبارزه» و درامی نوشته ویلموت نویسنده برنده اسکار است که با اقتباس از بیوگرافی محمدعلی کلی با عنوان «علی: یک زندگی» نوشته جاناتان ایگ که سال ۲۰۱۷ منتشر شد، نوشته می‌شود. پیج و فریمن هر دو به عنوان تهیه‌کننده اجرایی در پروژه حضور دارند.

در توضیح رسمی سریال گفته شده ۸ مقطع متمایز و تعیین کننده زندگی محمدعلی در آن تصویر می‌شود در حالی که مبارزه واقعی خارج از رینگ و در قلب و ذهن یکی از ماندگارترین چهره‌های قرن بیستم در جریان است.

این سریال در پنجاه و دومین سالگرد نبرد به‌یادماندنی محمد علی و جو فریزر که از آن به عنوان نبرد قرن یاد می‌شود، ساخته می‌شود.

پیج بازیگر ۳۴ ساله بازیگر سریال موفق «بریجرتون» نتفلیکس در سال ۲۰۲۰ و بازیگر فیلم اکشن «مرد خاکستری» و فیلم اقتباسی هنوز اکران نشده «دانجون‌ها و اژدهاها: افتخار در میان دزدها» است و هنوز روشن نیست که آیا وی قرار است در نقش محمدعلی جلوی دوربین هم برود یا خیر.

فریمن هم که بازیگر فیلم‌هایی مانند «عزیز میلیون دلاری» و «رستگاری در شاوشنگ» و بازیگر برنده اسکار است، با حضور به عنوان تهیه‌کننده اجرایی در پروژه‌هایی مانند «خانم وزیر» و «محکوم» در این جایگاه هم مطرح شده است.

ویلموت سال ۲۰۱۹ برای فیلم «بلک‌ک‌کلنزمن» یا «کوکلاکس کلان سیاه» برنده اسکار فیلمنامه اقتباسی شد. وی نویسنده «شی-راق» و «بیست و چهارمین» هم بوده است.

زندگی محمد علی بار‌ها دستمایه ساخت فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی شده که مهم‌ترین‌شان سال ۲۰۱۱ با عنوان «علی» با بازی ویل اسمیت است که توسط مایکل مان ساخته شد و اسمیت برای بازی در آن اولین نامزدی اسکارش را دریافت کرد.

مستندی در سال ۱۹۹۶ با عنوان «وقتی ما سلطان بودیم» درباره مبارزه نماین سال ۱۹۷۴ کلی در برابر جورج فریمن نیز جایزه اسکار بهترین مستند را دریافت کرد.

مستند سال ۲۰۰۳ با عنوان «آخرین راوند:چوولاو در برابر علی» درباره مبارزه سال ۱۹۶۶ کلی با جورج چووالو و ««محاکمه محمد علی» مستند سال ۲۰۱۳ درباره امتناع این بوکسور برای ورود به جنگ ویتنام هم از دیگر مستند‌های مطرح است که فیلمی تلویزیونی در سال ۲۰۱۳ با عنوان «بزرگ‌ترین مبارزه علی» برمبنای آن ساخته شد.

آنتوان فوکوا نیز مستندی در سال ۲۰۱۹ با عنوان «آنچه اسم من است: محمد علی» در قالب یک مستند ۸ ساعته ۴ قسمتی ساخت که سال ۲۰۲۱ به نمایش درآمد.

محمدعلی کلی که ابتدا نامش کاسیوس کلی بود در طول دوران حرفه‌ای‌اش ۵۶ برد و ۵ باخت در رینگ بوکس ثبت کرد. وی سال ۱۹۶۱ مسلمان شد و از ۱۲ سالگی در رینگ بوکس بود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->