بررسی نرخ امروز دلار و یورو در بازار آزاد مشهد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) سقف وام کارکنان بانک‌ها معادل تسهیلات جهش مسکن شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) طلا در مشهد هفته دوم آبان را با چه رقمی آغاز کرد؟ (۱۰ آبان ۱۴۰۴) شوک قیمت نفت از اقدام نظامی آمریکا (۱۰ آبان ۱۴۰۴) اونس جهانی طلا در مرز ۴۰۰۰ دلار ایستاد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) چرا انحلال بانک آینده اقتصاد کشور را تهدید می‌کند؟ دست مافیای اقتصادی در پرونده واردات زغال‌سنگ مقایسه میزان مصرف بنزین در ایران و ترکیه نرخ امروز دینار عراق و افغانی افغانستان اعلام شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک «نیوفیس» نصفه‌نیمه | همه‌چیز درباره نسخه جدید «خاور» یا همان «بنز ۱۰ تن» قیمت امروز میوه اعلام شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | نرخ میوه در یک هفته اخیر چه تغییری کرد؟ جزئیات جدید از واریز کالابرگ آبان‌ماه | مبلغ کالابرگ افزایش یافت؟ ویدئو | تعرفه جدید پلکانی گاز خانگی اعلام شد پیش‌بینی بازار خودرو در هفته دوم آبان ماه ۱۴۰۴ تخم‌مرغ‌هایی که اصول و مبانی منطق تدریس می‌کنند! پیش‌بینی بورس شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ مأموریت به سازمان برنامه و بودجه برای تعیین تکلیف موضوع کالابرگ الکترونیک ویدئو | مجوز فروش ارز حاصل از صادرات در تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا صادر شد کارت‌های سوخت اضطرار جایگاه‌ها محدودیت ۶ هزار لیتر روزانه دارد ویدئو | مستقیم از مزرعه به سفره؛ طرحی برای حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت‌ها امروز گل زعفران چقدر قیمت دارد؟ (۹ آبان ۱۴۰۴)‌ سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شورای رقابت چه زمانی قیمت خودرو را تعیین می‌کند؟

  • کد خبر: ۱۵۴۶۲۸
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۵
شورای رقابت چه زمانی قیمت خودرو را تعیین می‌کند؟
نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: شورای رقابت اوایل سال آینده موضوع قیمت خودرو را با توجه به صورت‌های مالی خودروسازان و قیمت تمام شده خودرو تعیین می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی اکبر کریمی نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در تشریح نشست امروز (یکشنبه ۲۱ اسفند ماه) کمیسیون صنایع و معادن مجلس، گفت: در جلسه امروز موضوع هماهنگی مقدماتی برای پردازش و آماده‌سازی محور‌های صنعت و معدن در برنامه هفتم توسعه مورد بررسی قرار گرفت.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی افزود: دومین موضوع بررسی شده در نشست امرو، رسیدگی به عملکرد صنعت خودروسازی در سال ۱۴۰۱ و چالش‌ها و مشکلات این حوزه و برنامه وزارت صمت برای سال آینده بود.

وی اضافه کرد: خودرو یکی از مسائل چالشی امسال در کشور بود البته در سال جاری تولید خودرو رشد قابل توجهی داشت و به طور میانگین می‌توان گفت تعداد خودرو‌های تولیدی سواری و سنگین در سال جاری حدود ۲۰ درصد رشد داشت.

کریمی ادامه داد: مجموع تولید خودرو در سال گذشته حدود ۹۰۰ هزار دستگاه بود که این عدد تا پایان بهمن ماه امسال به حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه رسیده و پیش‌بینی می‌شود، تعداد خودرو‌های تولیدی تا پایان سال به یک میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه برسد البته ۱۰۰ هزار دستگاه ناقص مربوط به سال گذشته نیز امسال تکمیل و به مشتری تحویل داده شده در واقع تعداد خودرو‌های تحویلی در سال ۱۴۰۱ حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار دستگاه است و نسبت به آمار سال گذشته رشد قابل توجهی دارد هرچند با وجود رشد عرضه همچنان شکاف زیادی بین عرضه و تقاضا وجود دارد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصویب واردات خودرو در کمیسیون صنایع و مجلس یازدهم را اتفاقی مهم برشمرد و تصریح کرد: دولت نیز آئین نامه مربوط به آن را تدوین کرد و فرآیند واردات خودرو آغاز و تاکنون تعدادی از خودرو‌ها نیز وارد کشور شده است، این روند همچنان ادامه دارد و پیش‌بینی می‌شود در سال آینده نیز با شتاب بیشتری انجام شود.

نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه برای سال آینده تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار دستگاه هدفگذاری شده است، افزود: امیدواریم با افزایش واردات و تیراژ تولید، عقب افتادگی سال‌های گذشته در این حوزه جبران شود، زیرا از سال ۹۷ تا ۱۴۰۰ تولید سالانه خودرو کمتر از یک میلیون دستگاه خودرو تولید بود و این شرایط موجب شده که تقاضای پاسخ داده نشده متراکم شود که باید در سال‌های آینده پوشش داده شود، اگرچه بحث نوسازی خودرو‌های فرسوده و جایگزین آن‌ها نیز مطرح است که این موضوع نیز باید در تقاضا لحاظ شود.

وی بیان کرد: یکی از گلایه‌های مطرح شده در کمیسیون موضوع نابسامانی در نحوه عرضه و فروش خودرو بود که این مشکل در هفته‌های اخیر تشدید شده است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه یکی از مشکلات اصلی صنعت و بازار خودرو اختلاف شدید قیمت بین کارخانه و بازار است به زیان خودروسازان برای تولید برخی خودرو‌ها اشاره کرد و افزود: خودرو را با زیان تولید می‌کنند و همین خودرو در بازار با قیمت‌های بالاتر دست مصرف کننده واقعی می‌رسد و رانت عظیمی در بازار توزیع می‌شود.

وی ادامه داد: شورای رقابت اوایل سال آینده موضوع قیمت خودرو را با توجه به صورت‌های مالی خودروسازان، عوامل موثر در افزایش قیمت و قیمت تمام شده خودرو تعیین می‌کند و پیش بینی می‌شود بخشی از فاصله قیمتی به این ترتیب تعیین تکلیف شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه ورود محصولات جدید در سال آینده در دستورکارصنعت خودروسازی است، افزود: یکی از این خودرو‌ها خودروی اقتصادی است که بتواند با قیمت متوسط برای اقشار متوسط جامعه قابل خرید و استفاده باشد، پیگیری لازم برای تولید خودرو‌های برقی و هیبریدی از دیگر دستورکار‌های وزارت صمت در سال آینده است.

نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس ادامه داد: امیدواریم با این سیاست‌های شاهد پایداری در بازار خودرو در سال آینده باشیم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->