عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جلوگیری از فعالیت موسسات حمل بار شهری فاقد مجوز در فضای مجازی| ۱۸۹ تارنمای غیرمجاز مسدود شد

  • کد خبر: ۱۵۴۸۹۶
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۱
جلوگیری از فعالیت موسسات حمل بار شهری فاقد مجوز در فضای مجازی| ۱۸۹ تارنمای غیرمجاز مسدود شد
رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا از جلوگیری از فعالیت موسسات حمل بار شهری فاقد مجوز در فضای مجازی و انسداد ۱۸۹ تارنمای غیرمجاز خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار علی نوروزی در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی فعالیت غیرمجاز باربری‌های حمل بار و کالای درون شهری (بارکالا و اثاثیه منزل در شهر تهران) و بروز نارضایتی بسیار زیاد شهروندان از فعالیت این رسته شغلی به صورت غیرمجاز در فضای مجازی و به دنبال آن در فضای حقیقی منجر به ایجاد هرج و مرج و بروز جرایم با مصادیق سرقت اموال، اخذ هزینه‌های حمل بار گزاف، باج گیری اموال شهروندان و بروز برخی ناهنجاری‌های اخلاقی توسط عناصر خدماتی شده بود.

وی افزود: این موسسات حمل بار شهری فاقد مجوز اقدام به سوء استفاده از عناوین تجاری موسسات حمل بار کالا درون شهری دارای مجوز با ایجاد تغییرات در دامنه‌ها و نیز بهره گیری از شماره تلفن‌های موسسات معتبر می‌کردند و شهروندان را فریب می‌دادند از این رو موضوع به صورت ویژه مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا تصریح کرد: با توجه به دریافت شکایات مردمی  توسط پلیس نظارت براماکن عمومی فراجا و با عنایت به طرح ریزی انجام شده نسبت به شناسایی و مستند سازی  تعداد ۱۸۹ وبگاه فاقد مجوز اقدام که با هماهنگی معاونت امور فضای مجازی دادستانی کل کشور نسبت به فیلتر آن‌ها در فضای مجازی اقدام شد؛ ضمن اینکه موضوع رصد و پایش لحظه‌ای فعالیت غیرمجاز این رسته شغلی همواره توسط پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا و اتحادیه مربوطه در دست اقدام است.

سردار نوروزی توصیه کرد که شهروندان عزیز برای استفاده از خدمات موسسات حمل بار حتما از داشتن مجوز آن‌ها از طریق اتحادیه مربوطه اقدام و به نماد اعتماد الکترونیک آن‌ها در فضای مجازی توجه کنند.

رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا یادآور شد: هموطنان در صورت شناسایی واحد‌های صنفی غیرمجاز حمل بار و... موارد را از طریق  آی دی ارتباطی پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا در شبکه اجتماعی ایتا به نشانی:  Admin_policeAmaken_Faraja@ اعلام کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->