موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود
سرخط خبرها

کیمیا علیزاده نمی‌تواند در المپیک ۲۰۲۰ برای آلمان مبارزه کند

  • کد خبر: ۱۵۴۹۲
  • ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰
کیمیا علیزاده نمی‌تواند در المپیک ۲۰۲۰ برای آلمان مبارزه کند
روزنامه فرانکفورتر آلگماینه نوشته بعید است کیمیا علیزاده بتواند در المپیک توکیو برای آلمان به میدان برود. حتی در صورت حل مشکل اقامت و موافقت کمیته ملی المپیک ایران.

به گزارش شهرآرانیوز، کیمیا علیزاده، تنها مدال‌آوز زن ایرانی در بازی‌های المپیک که بعد از ترک ایران به هلند رفت، حالا با افشای روزنامه آلمانی بیلد معلوم شد که به آلمان رفته و در شهر هامبورگ اقامت دارد.


علیزاده یک‌شنبه در گفت‌وگوی اختصاصی با «بیلد» ابراز امیدواری کرد که بتواند در سی و دومین دوره بازی‌های المپیک، که ۲۴ ژوئیه تا ۹ اوت ۲۰۲۰ در توکیو برگزار می‌شود با پرچم آلمان در رقابت‌های تکواندو شرکت کند.
این قهرمان ۲۱ ساله تکواندو که در بازی‌های المپیک ۲۰۱۶ ریو مدال برنز گرفت، پس از خروج از ایران در صفحه اینستاگرام خود در نامه‌ای سرگشاده‌ خود را «یکی از میلیون‌ها زن سرکوب شده» در ایران خواند و نوشت چون نمی‌خواهد بیش از این «پای سفره ریاکاری، دروغ و بی‌عدالتی» بنشیند تصمیم گرفته که دیگر برای ایران مسابقه ندهد.


بنا بر گزارش بیلد، فدراسیون تکواندو آلمان دوشنبه ۳۰ دی اعلام کرد که از ابراز تمایل کیمیا علیزاده برای شرکت در المپیک با پرچم آلمان استقبال می‌کند و امیدوار است که این کار عملی شود.
بنابر این گزارش علیزاده، همسرش حامد معدنچی و محسن عطار مدیر برنامه‌های او با نمایندگان فدراسیون تکواندو آلمان ملاقات کرده‌اند. مشکل اصلی علیزاده این است که وضعیت اقامت‌اش در آلمان هنوز مشخص نیست. او با ویزای شنگن ابتدا وارد هلند شده و حالا در آلمان است و هنوز اقامت ندارد. به گزارش دویچه وله، فدراسیون تکواندو آلمان می‌گوید برای تسهیل و تسریع روند صدور اجازه اقامت این ورزشکار توصیه‌نامه‌ای به مقامات مسئول فرستاده است. بیلد همچنین خبر داده که کشورهایی چون کانادا، بلژیک، بلغارستان و هلند هم به کیمیا علیزاده پیشنهاد همکاری داده‌اند.


البته فارغ از وضعیت اقامت علیزاده در آلمان، از لحاظ قانونی بدون موافقت کمیته ملی المپیک ایران و فدراسیون جهانی تکواندو موافقت کنند، برای عضویت در تیم ملی جدید باید سه سال از عضویتش در تیم ملی قبلی گذشته باشد. روزنامه آلمانی فرانکفورتر آلگماینه در گزارشی با عنوان «مبارزه بر سر کیمیا علیزاده» با اشاره به این موضوع نوشته که در این صورت علیزاده تازه از سال آینده میلادی می‌تواند برای آلمان به میدان برود. آخرین مسابقه او برای ایران در بازی‌های آسیایی ویتنام ۲۰۱۸ بود.


البته این روزنامه در ادامه گزارش داده که حتی در صورت برطرف شدن مساله اقامت کیمیا علیزاده و حتی موافقت کمیته ملی المپیک ایران باز هم احتمال این که او بتواند در تابستان در بازی‌های المپیک توکیو برای آلمان مسابقه بدهد کم است. فرانکفورتر آلگماینه به این نکته اشاره کرده که فدراسیون تکواندو آلمان در بخش زنان دو سهمیه المپیک دارد، و در رده‌بندی فدراسیون جهانی در وزن ۶۷ کیلوگرم در حال حاضر وانسا کورندل و رابیا باخمن تکواندوکاهای آلمانی هر دو بالاتر از علیزاده‌اند.
کیمیا علیزاده تا کنون صاحب شش مدال طلا، سه نقره و دو برنز در رقابت‌های بین‌المللی شده است. او یک سال پس از کسب مدال برنز المپیک توکیو در مسابقات قهرمانی تکواندو جهان در سال ۲۰۱۷ مدال نقره را از آن خود کرد.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->