وزیر بهداشت: تأثیر تحریم‌ها انکارناپذیر است، اما شرایط از سال گذشته بهتر شده است مهاجرانی در حیاط دولت: خروج ایران از لیست سیاه FATF زمان بر است وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر تامین نهاده‌های دامی هستیم دیدار هیئت پارلمانی و سفیر ایران در مسکو | گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه بررسی شد کرامت هسته‌ای در برابر فشار آمریکا | تمجید وبگاه اوکراینی از موضع ایران در برابر قلدری آمریکا عارف: در اداره دانشگاه ها باید تجدیدنظر شود انتقاد پزشکیان از رقم اضافه کار پرستاران سفرای ایران و ارمنستان در عراق دیدار کردند نماینده مردم چابهار در مجلس: برخورد با قاچاقچیان بزرگ سوخت به‌جای سوخت‌بران جزء، اولویت بیشتری دارد شب خونین غزه با ۱۰۰ شهید | غزه همچنان زیر آتش (۷ آبان ۱۴۰۴) وزیر خارجه ژاپن از گفت‌و‌گو‌های سازنده‌ با ایران خبرداد والی هرات در دیدار با معاون وزیر خارجه: آماده‌ایم کشت فراسرزمینی را با ایران عملیاتی کنیم فراکسیون صنعت مجلس: دشمن در سناریوی جنگ اقتصادی شکست خورد درخواست ۴۰ نماینده مجلس برای تسریع در واردات خودرو به منطقه آزاد مازندران بالاترین نشان کره جنوبی به ترامپ اهدا شد + فیلم بازگشت پرونده تعطیلی پنجشنبه‌ها بار دیگر به کمیسیون اجتماعی آمریکا: مخالف هرگونه نفوذ زمینی دوباره ارتش اسرائیل به غزه هستیم پاکستان از شکست مذاکرات صلح با افغانستان در ترکیه خبر داد تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وضعیت معلمان خرید خدمت نگران‌کننده است| وزیر آموزش و پرورش ادامه همکاری را به موفقیت در آزمون گره نزند

  • کد خبر: ۱۵۴۹۴۲
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۶
وضعیت معلمان خرید خدمت نگران‌کننده است| وزیر آموزش و پرورش ادامه همکاری را به موفقیت در آزمون گره نزند
نماینده مردم گرگان در مجلس از وزیر آموزش و پرورش خواست تا ادامه همکاری معلمان خرید خدمت را به موفقیت در آزمون گره نزند.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامرضا منتظری در نشست علنی امروز (سه‌شنبه، ۲۳ اسفند‌ماه) مجلس در تذکر شفاهی خود  خطاب به وزیر آموزش و پرورش گفت: وضعیت معلمان خرید خدمت نگران‌کننده است و شایسته نیست که با معلمین با حداقل حقوق پس از ۱۰ سال خدمت در حوزه تعلیم و تربیت این‌گونه برخورد شود، معلمینی که زندگی و آینده خود را به این حرفه گره زده‌اند شایسته چنین برخوردی نبوده و ادامه همکاری آن‌ها را نباید به موفقیت در آزمون گره زد.

نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس افزود: آزمون در آغاز راه شایسته است، اما در نیمه‌راه درست نیست، اگر پس از ۱۰ سال تجربه در مورد فعالیت آن‌ها تردیدی داریم باید از روش‌های هم‌افزایی استفاده کنیم و اسباب نارضایتی معلمان را فراهم نکنیم.

وی با اشاره به مشکلات آب آشامیدنی استان گلستان خاطرنشان کرد: از آقای میرکاظمی درخواست داریم نسبت به صدور مجوز خرید تضمینی و شیرین‌سازی آب دریای خزر اقدام ویژه داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->