۶۰۰۰ شهروند فلسطینی در بمباران‌های امروز غزه آواره شدند (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) واکنش فضائلی به ادعای تحمیل برخی تصمیم‌ها به رهبر انقلاب حمله هوایی اسرئیل به پادگانی در حومه طرطوس سوریه (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) هشدار شدیداللحن نخست وزیر پاکستان به دولت افغانستان الی کوهن: رهبران حماس را بار دیگر هدف قرار می دهیم اعتراف نخست وزیران سابق رژیم صهیونیستی: عملیات در دوحه ناموفق و نابجا بود ۵۰ آزمایشگاه وایزمن اسرائیل در حمله ایران تخریب شد حرکت نخستین کشتی «ناوگان پایداری» از تونس به غزه + فیلم روایت عراقچی از نشست مشترک با کمیسیون امنیت ملی فالح فیاض و سردار رادان در بغداد دیدار کردند مصر به دنبال ایجاد یک نیروی مشترک عربی مشابه ناتو گشت هوایی لهستان در مرز با اوکراین پس از نفوذ پهپادهای روسی کودکی که زیر بمباران غزه، حافظ قرآن کریم شد + فیلم المیادین: لاریجانی به عربستان سفر می‌کند محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی مقابل تجاوز اسرائیل ایستاد هشدار ناتو: موشک‌های روسی کمتر از ۱۰ دقیقه به لندن یا مادرید می‌رسند پالایشگاه نفت روسیه پس از حمله پهپادی دچار حریق شد+ فیلم (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) هشدار حزب الله نسبت به تکرار وقایع سوریه در لبنان مصر خواستار خاورمیانه عاری از سلاح‌های کشتار جمعی شد زلنسکی: نبرد با ارتش روسیه دشوار است تخریب یک برج دیگر در غزه | حماس واکنش نشان داد + فیلم (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) روایت آسوشیتدپرس از نتایج حمله اسرائیل به قطر ایران، هند و ازبکستان بر گسترش و تعمیق همکاری‌های سه‌جانبه تأکید کردند هاآرتص مدعی شد: ترکیه مقصد بعدی اقدامات اسرائیل رژیم صهیونیستی سراسر غزه را منطقه جنگی اعلام کرد پزشکیان دوشنبه (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) به قطر می‌رود دو مرکز کنترل پهپادی اوکراین توسط روسیه منهدم شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

«بشار اسد» با «پوتین» دیدار کرد | حمایت مجدد سوریه از روسیه + فیلم

  • کد خبر: ۱۵۵۲۲۶
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۲
«بشار اسد» با «پوتین» دیدار کرد | حمایت مجدد سوریه از روسیه + فیلم
منابع خبری از دیدار رئیسان جمهوری سوریه و روسیه در کاخ کرملین خبر دادند که طی آن دو طرف بر گسترش روابط دوجانبه و تقویت روزافزون آن تاکید کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، مذاکرات رسمی میان اسد و پوتین با حضور هیئت‌های بلندپایه دو کشور ادامه دارد.

پوتین در آغاز این دیدار گفت از دیدن شما در مسکو خرسندم و تشکر می‌کنم از اینکه دعوتم را برای سفر به مسکو پذیرفتید، ما شاهد گسترش روابط دوجانبه هستیم.

وی افزود مردم سوریه متاسفانه در معرض فاجعه زلزله‌ای قرار گرفتند که سبب تشدید رنج آنها شده است، ما به عنوان دوستان باوفا هر آنچه را در توان داشته باشیم، برای کاهش این رنج ارائه می‌کنیم.

پوتین افزود روابط ما به طور پیوسته در حال گسترش و حجم مبادلات تجاری هم در حال افزایش است.

بشار اسد هم در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر خود به مسکو گفت دیدارها میان مسئولان ما قطع نشده است، تغییرات و تحولات بین المللی در سال گذشته(میلادی)، ایجاب می‌کند که برای دستیابی به دیدگاه‌های مشترک برای این مرحله با یکدیگر دیدار کنیم.

وی ادامه داد از روسیه به خاطر کمک‌های بزرگی که برای مقابله با پیامدهای زمین لرزه اخیر ارائه کرد به ویژه از وزارت دفاع و ارتش روسیه تشکر می‌کنم.

اسد با تقدیر از مواضع روسیه و حمایت آن از حاکمیت و یکپارچگی ارضی سوریه گفت این اولین سفر من پس از جنگ در اوکراین است، بار دیگر حمایت سوریه را از روسیه در جنگ علیه نازیسمی که غرب از آن حمایت می‌کند، مورد تاکید قرار می‌دهم.

رئیس جمهور سوریه تصریح کرد جهان به بازآرایی توازن قوا نیاز دارد، در غیر این صورت به سمت ویرانی و فروپاشی پیش خواهد رفت.

وی افزود من از فعالیت کمیته مشترک روسیه و سوریه خرسندم و معتقدم نتایج به دست آمده هموار کننده مرحله جدید خواهد بود.

اسد خاطر نشان کرد که این سفر زمینه مرحله جدیدی در روابط میان روسیه و سوریه را فراهم می‌کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->