ترامپ: توافق با ایران ساده است و آن‌ را ترجیح می‌دهم نزاع و درگیری نظامیان زن صهیونیست به چاقوکشی ختم شد! اولین رأی‌گیری برای انتخاب جانشین پاپ فرانسیس بی‌نتیجه ماند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج‌فارس تصمیم بگیرم عملیات گسترده یمن علیه اهداف صهیونیستی و آمریکایی (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بحران اقتصادی رژیم صهیونیستی در سایه جنگ| تعدیل نیرو گسترده در شرکت‌های اسرائیلی ایرلند ادامه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه را به‌شدت محکوم کرد وزیر دفاع پاکستان: آماده یک جنگ تمام‌عیار هستیم (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) نخست‌وزیر پاکستان، هند را به گرفتن انتقام تهدید کرد تأکید پزشکیان بر بهره‌گیری از ظرفیت مردم برای مقابله با آسیب‌ها دادگستری تهران: مفسدان اقتصادی نتوانستند پرونده ۱.۷ میلیارد دلاری را منحرف کنند وزارت کشور: تا آخر تابستان ۱۴۰۴ همۀ ادارات و بانک‌ها پنجشنبه‌ها تعطیل‌اند + تغییر ساعت کاری و متن اطلاعیه ۴صهیونیست در تیراندازی در کرانه باختری زخمی شدند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش سخنگوی وزارت خارجه به شایعه دیدار پزشکیان و ترامپ معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است شلیک موشک یمن به‌ سوی تل‌آویو (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی راهی هند شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) عملیات ضدصهیونیستی در تل‌آویو (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی برجای گذاشت (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) میانجیگری امارات برای مذاکرات محرمانه رژیم صهیونیستی و سوریه کدام استان‌های کشور پنجشنبه‌ها تعطیل هستند؟ «مودی» سفر اروپایی خود را به تعویق انداخت استاندار خراسان رضوی: مذاکرات اولیه برای حضور رئیس‌جمهور در افتتاح فاز یک خط سه مترو مشهد انجام شده است پزشکیان دستور پیگیری جدی و فوری برای مقابله با فعالیت ماینرهای غیرقانونی را صادر کرد سازمان ملل: اقتصاد افغانستان وابستگی شدیدی به واردات و کمک‌های خارجی دارد تخلیه مناطق مرزی جامو و کشمیر آغاز شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دفتر نخست‌وزیری پاکستان خطاب به ارتش: به حملات هند «پاسخی قاطع» دهید درگیری میان هند و پاکستان پای تیم سازمان ملل را به کشمیر باز کرد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فراخوان مشمولان متولد سال ۱۳۸۴ برای تعیین‌تکلیف وضعیت خدمت سربازی+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۵۵۵۶۸
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۵
فراخوان مشمولان متولد سال ۱۳۸۴ برای تعیین‌تکلیف وضعیت خدمت سربازی+ جزئیات
سازمان وظیفه عمومی فراجا کلیه مشمولان غایب و غیر غایب متولد سال‌های ۱۳۵۵ تا ۱۳۸۴ را برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود فراخواند.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: کلیه مشمولان غایب و غیرغایب متولد سال‌های ۱۳۵۵ تا ۱۳۸۴ می‌بایست مطابق قوانین و مقررات خدمت وظیفه عمومی وضعیت خدمتی خود را تعیین تکلیف کنند.

مشمولانی که در مهلت تعیین شده وضعیت خدمتی خود را مشخص نکنند وارد غیبت شده و برابر ماده ۱۰ قانون خدمت وظیفه عمومی با محرومیت‌های اجتماعی از جمله عدم استخدام، عدم امکان دریافت وام، عدم دریافت مستمری از سازمان‌های دولتی، عدم صدور پروانه کسب و. مواجه خواهند شد.

طبق ماده ۵۸ قانون خدمت وظیفه عمومی، مشمولانی که مدت غیبت اولیه آنان در زمان صلح تا ۳ ماه باشد، ۹۰ روز اضافه خدمت و چنانچه مدت غیبت اولیه آنان در زمان صلح بیشتر از ۳ ماه باشد تا ۱۸۰ روز اضافه خدمت خواهند داشت.

گفتنی است، مشمولانی که مدت غیبت اولیه آنان بیش از یکسال است، علاوه بر ۶ ماه اضافه خدمت، مشمول فراری نیز محسوب شده و به مراجعه صالح قضائی معرفی می‌شوند.

مشمولان و خانواده‌های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir و یا کانال سازمان در پیام رسان‌های داخلی به نشانی khabaresarbazi@ از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->