«دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس امیرجعفری با فیلم برهوت در راه جشنواره بین‌المللی فیلم جاناکپور کارگردان عنکبوت مقدس به اذیت و آزار جنسی متهم شد پرفروش‌ترین فیلم سینمای ایران در ۱۴۰۳ معرفی شد تیزر جدید سریال پایتخت ۷ منتشر شد + فیلم
سرخط خبرها

«چند قطره باران» فرصتی برای نشاندن لبخند بر لبان کودکان

  • کد خبر: ۱۵۵۵۸۹
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۰
«چند قطره باران» فرصتی برای نشاندن لبخند بر لبان کودکان
نگاهی به نمایشگاه عکس مجازی که به نفع کودکان حاشیه شهر مشهد برگزار شده است.

سید محمدرضا هاشمی- «چند قطره باران» نام طرحی است که یک عکاس مشهدی پایه‌گذاری کرده است. این طرح امسال چهارمین دوره برگزاری خود را تجربه می‌کند. چند قطره باران در واقع یک تیر است با دو نشان.

هم عکس‌های عکاسان ایرانی و خارجی به خانه های مردم می‌رود و هم با پول فروش این عکس ها بچه‌های حاشیه شهر را به آرزویش می‌رساند.

فراخوان «چند قطره باران (۴)» از روز ۲۰ اسفند منتشر شده و علاقه‌مندان با مراجعه به صفحه اینستاگرام این طرح می‌توانند عکس‌های مورد علاقه شان را انتخاب کنند و برای خرید آن اقدام کنند.

در چند قطره باران چهارم هدایا مستقیم به کودکان حاشیه شهر داده نمی شود. این هدایا به پدر و مادرها داده می‌شود، تا این هدایا توسط آنها به بچه ها داده شود.

در سال چهارم برگزاری این طرح از مخاطبان خواسته شده است که اگر فرد نیازمند می‌شناسند آن خانواده را به تیم چند قطره باران معرفی کنند تا در این طرح به آنها هم هدیه داده شود.

«چند قطره باران» فرصتی برای نشاندن لبخند بر لبان کودکان

در تاریکی جاده، این ایده به ذهنم رسید

محمدحسن صلواتی، درباره اینکه چند قطره باران از کجا آغاز شد، می‌گوید: چند سال قبل که داشتم در جاده رانندگی می‌کردم، ایده این کار به ذهنم رسید و با خودم گفتم اگر بتوانم با فروش عکس‌هایی که در طول این سال‌ها گرفته‌ام، پولی برای بچه‌های کم‌بضاعت حاشیه شهر جمع کنم، خیلی خوب است. پارسال فقط عکس‌های خودم برای فروش بود. امسال تصمیم گرفته بودم چند قطره باران را به‌صورت نمایشگاه و با همکاری عکاسان دیگر در نگارخانه فردوسی مشهد برگزار کنم تا شاید به فروش بیشتری دست یابم، اما باتوجه‌به شرایطی که پیش آمد، نمایش آثار در نگارخانه لغو شد و به فروش مجازی روی آوردیم و خدا را شکر نتیجه بسیار خوبی هم گرفتیم. برای این کار ابتدا ایده را با چند عکاس خبری مشهدی مطرح کردم که با استقبال همه آن‌ها روبه‌رو شد. برای اینکه عکس‌های ارائه‌شده از یک استاندارد نسبی برای نمایش برخوردار باشند، عکس‌های ارسالی توسط دیگر عکاسان را یک هیئت سه‌نفره شامل فرامرز عامل‌بردبار، امین خسروشاهی و میثم دهقانی انتخاب کردند و هر عکس با دو رای مثبت برای نمایش و فروش ارائه می‌شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->