آمریکا در ایالت آیداهو برای قطر پایگاه نیروی هوایی می‌سازد پزشکان بدون مرز: یکهزار و ۲۰۰ کادر درمانی در جنگ غزه کشته شدند حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در کرانه باختری (۱۸ مهر ۱۴۰۴) ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: تحریم‌ها با پاسخ متناسب ایران روبرو خواهد شد

  • کد خبر: ۱۵۵۸۹۰
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۳:۴۵
امیرعبداللهیان: تحریم‌ها با پاسخ متناسب ایران روبرو خواهد شد
وزیر امور خارجه در گفت‌وگوی تلفنی همتای بلژیکی ضمن محکوم کردن اقدام تکراری اتحادیه اروپا و انگلیس در اعمال تحریم علیه ایران، تصریح کرد: سیاست تقابلی و تحریمی با پاسخ متناسب ایران روبرو خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، خانم «حجا لحبیب» وزیر امور خارجه بلژیک امشب (دوشنبه) ۲۹ اسفند ماه با حسین امیرعبداللهیان تلفنی گفت‌وگو کرد. موضوعات مورد علاقه طرفین و‌ از جمله مناسبات دوجانبه در این گفت‌وگو مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت. 

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این گفت‌وگو، از پیام‌ تبریک وزیر خارجه بلژیک به مناسبت سال جدید و عید نوروز تشکر کرد.

امیرعبداللهیان در ادامه با اشاره به اولویت سیاست خارجی مبتنی بر همکاری جمهوری اسلامی ایران و جهان، اقدام تکراری اتحادیه اروپا و انگلیس در اعمال تحریم علیه ایران را محکوم کرد. 

دولت انگلیس در ادامه مواضع ضد ایرانی خود امروز تحریم‌های جدیدی را علیه ایران اعمال کرد. تحریم‌ها علیه پنج عضو هیأت مدیره بنیاد تعاون سپاه و دو نفر از فرماندهان ارشد سپاه در تهران و البرز اعمال شد. از سودی دیگر نیز اتحادیه اروپا امروز اقدام به تحریم هشت فرد و یک نهاد ایرانی کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی در گفت‌وچوی تلفنی همتای بلژیکی تاریخ تمدن ایران را مورد اشاره قرار داد و افزود: برخی طرف‌های اروپایی در حالی دیگران را به خشونت متهم می‌کنند که خود سابقه تاریکی از رفتار دوگانه در قبال حقوق بشر و نقض سیستماتیک آن دارند که نمونه اخیر آن، رفتار خشن پلیس فرانسه با معترضان است که نمونه رفتار دوگانه است.

امیرعبداللهیان همچنین تصریح کرد: سیاست تقابلی و تحریمی با پاسخ متناسب جمهوری اسلامی ایران روبرو خواهد شد. 

خانم حجا لحبیب وزیر امور خارجه بلژیک هم صمن تبریک فرارسیدن سال جدید به همتای ایرانی، بر ضرورت رفع موانع از طریق گفت‌وگو بین ایران و اتحادیه اروپا تأکید کرد و هرگونه رویکرد دوگانه را مردود خواند.

در این گفت‌وگوی تلفنی موضوعات کنسولی نیز مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

وزرای خارجه دو کشور چندی پیش (۱۸ اسفند ماه) نیز تلفنی گفت‌وگو کردند و وزیر خارجه بلژیک در تماس تلفنی با حسین امیرعبداللهیان درباره آخرین وضعیت روابط دو کشور و همچنین همکاری‌های کنسولی گفت‌وگو کرد.در حاشیه نشست شورای حقوق بشر در ژنو نیز وزیر خارجه بلژیک با حضور در محل اقامت امیرعبداللهیان با وی دیدار و گفت‌وگو کرد.

امیرعبداللهیان روز یکشنبه ۲۸ اسفند ماه در نشستی خبری در پاسخ به سؤالی درباره اسدالله اسدی دیپلمات بازداشت شده ایرانی در بلژیک گفت: در اوج اغتشاشات در ایران شاهد مواضعی غیرسازنده از سوی سه کشور اروپایی آلمان، انگلیس و فرانسه بودیم، ولی در همان مقطع حساب بخش‌های دیگر اروپا جدا بود و آنها تماس‌ها و ارتباطات خودشان را داشتند، از جمله دیدارهایی که در ژنو در حاشیه نشست شورای حقوق بشر با تعدادی از مقامات اروپایی انجام و تماس‌های تلفنی که برقرار است. در موضوع استرداد محکومان توافقی را با بلژیک روی میز داریم، آخرین گفت‌وگوهای ما علاوه بر مناسبات دوجانبه، ناظر بر این موضوع کنسولی بود و امیدواریم هر چه زودتر موانع از طرف مقابل برطرف شود و شاهد تبادل در این مسئله باشیم.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه نیز ۱۵ اسفند ماه در نشست هفتگی با خبرنگاران در پاسخ به سؤال خبرنگار خبرگزاری فارس درباره دادگاه قانون اساسی بلژیک که معاهده تبادل زندانی با ایران را قانونی اعلام کرده و وضعیت اسدالله اسدی اظهار داشت: در ارتباط با بلژیک و موافقتنامه انتقال محکومان، انعقاد این موافقتنامه از مدت‌ها قبل در جریان بوده و انجام شده بود و روند طبیعی حقوقی و قضایی و تقنینی خودش را طی کرده بود و آماده مبادله رسمی بین دو کشور بود، متاسفانه با تحولات در داخل بلژیک و در رویکردی سیاسی شاهد تعلیق اجرای این موافقتنامه بودیم.وی با ذکر این نکته که موافقتنامه انتقال محکومان بین ایران و بلژیک یک موافقتنامه عمومی و حقوقی و کاملا غیرسیاسی است و بین ایران و خیلی از کشورها پیش از این امضا شده است، خاطرنشان کرد: این موافقتنامه اختصاص به فرد خاصی ندارد. با اتفاق خوبی که در بلژیک شاهد بودیم و رای دادگاه قانون اساسی بلژیک می‌توانیم بگوییم راه برای اجرای موافقتنامه باز شده است و قطعا جمهوری اسلامی ایران از این تحول استقبال می‌کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->