معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بیانیه مشترک چین و روسیه | راه‌حلی برای سازش در اوکراین و استقبال از عادی‌سازی روابط ایران - عربستان و

  • کد خبر: ۱۵۵۹۷۲
  • ۰۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۹
بیانیه مشترک چین و روسیه | راه‌حلی برای سازش در اوکراین و استقبال از عادی‌سازی روابط ایران - عربستان و
رئیس‌جمهور روسیه روز سه‌شنبه گفت که در صورت آمادگی غرب و اوکراین طرح ارائه‌شده از سوی چین می‌تواند به عنوان مبنایی برای سازش در اوکراین قرار بگیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه روز سه‌شنبه گفت که در صورت آمادگی غرب و اوکراین طرح ارائه‌شده از سوی چین می‌تواند به عنوان مبنایی برای سازش در اوکراین قرار بگیرد. 

روسیه و چین در بخشی از بیانیه مشترک خود که بعد از دیدار سران دو کشور منتشر شده اعلام کرده‌اند از عادی‌سازی روابط ایران و عربستان سعودی استقبال می‌کنند.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه روز گذشته (دوشنبه) هم به همتای چینی خود گفت مسکو طرح ۱۲ ماده‌ای پکن برای «خاتمه دادن به بحران حاد در اوکراین» را مورد بررسی قرار خواهد داد.  پوتین گفت: «ما همیشه از روند مذاکرات استقبال می‌کنیم.»

چین ماه گذشته میلادی یک طرح ۱۲ ماده‌ای برای صلح در اوکراین پیشنهاد داد. «ترک خصومت‌ها» و از سرگیری مذاکرات صلح از جمله مفاد این طرح است. 

در طرح چین اشاره‌ای به ضرورت عقب‌نشینی نیروهای روسیه از اوکراین که کی‌یف آن را پیش‌شرط هر مذاکره اعلام کرده نشده است. در طرح چین همچنین از توسل به «تحریم‌های یکجانبه» در خصوص جنگ اوکراین انتقاد به عمل آمده است. 

گفت‌وگوی پوتین و شی جین پینگ، رئیس‌جمهور چین از روز گذشته در مسکو آغاز شد. قبل‌تر از آن دیمیتری پسکوف سخنگوی کاخ ریاست‌جمهوری روسیه گفت ولادیمیر پوتین و همتای چینی وی درباره طرح صلح پکن برای درگیری اوکراین گفت‌وگو خواهند کرد.

 پسکوف در ادامه گفت که ایالات متحده برای کاهش خصومت‌ها در اوکراین کاری نمی‌کند. پیش‌تر، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت واشنگتن هر گونه طرح صلح در ارتباط با جنگ اوکراین را در شرایط کنونی غیرقابل‌قبول می‌داند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->