عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت ویدئو| روایت صالحی از بی‌وفایی عجیب چینی‌ها در قرارداد هسته‌ای UCF دیده‌بان حقوق بشر: حمله آمریکا به بندر رأس عیسی یمن جنایت جنگی است آکسیوس: آمریکا پیش‌نویس قطعنامه ضد صهیونیستی شورای امنیت را وتو می‌کند افزایش آمار شهدا در زندان‌های اشغالگران به ۷۱ نفر استرداد روزانه چهار هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست کردن آمریکا است روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد تاکید رؤسای جمهور ایران و آذربایجان بر اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی پزشکیان و امیر کویت تلفنی گفت‌و‌گو کردند نگهداری بیش از ۱۰ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر پیشنهاد آتش‌بس زلسنکی به روسیه گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور پزشکیان با امیر قطر| تاکید بر تقویت پیوندهای دوجانبه و تلاش برای توقف جنایات در غزه وال‌استریت‌ژورنال: واشنگتن انتظار داشت تهران پیشنهاد اولیه را رد کند | احتمالا مذاکرات این هفته از سر گرفته می‌شود زاخارووا: مسیر حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران از راه دیپلماسی می‌گذرد وزیر کشور: وظیفه ماست که راه امام(ره) و شهیدان را ادامه دهیم برنامه آمریکا برای حمایت از قطعنامه ضدایرانی اروپا در آژانس تعداد شهدای غزه به ۵۴ هزار و ۶۰۷ نفر رسید اسلامی: مسیر پیشرفت صنعت هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم ایران، بین ۸ تا ۱۴ کشور دنیا در حوزه دستاورد‌های دفاعی و نظامی عراقچی: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود سردار تنگسیری: جمهوری اسلامی ایران به هر حمله‌ای پاسخ قوی خواهد داد سردار سلامی: یمن شهامت بی‌نظیری را در دفاع از فلسطین نشان داد مکتب امام‌خمینی(ره)، فراتر از زمان و مکان | روایت آیت‌الله علم‌الهدی از ۳۶ سال زندگی دوم امام راحل گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان با پزشکیان | تأکید بر تقویت روابط دوجانبه عراقچی با دبیرکل حزب الله لبنان دیدار کرد عراقچی: فصلی نوین در روابط تاریخی ایران و لبنان گشوده شده است
سرخط خبرها

مهار تورم و رشد تولید| نماینده شهرکرد: کنترل تورم در سفره‌ها و زندگی مردم ملموس باشد

  • کد خبر: ۱۵۶۰۴۳
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۳
مهار تورم و رشد تولید| نماینده شهرکرد: کنترل تورم در سفره‌ها و زندگی مردم ملموس باشد
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس، با بیان اینکه باید کنترل تورم در سفره‌های مردم ملموس باشد، گفت: افزایش تولید داخلی و به چرخش درآوردن چرخه‌های اقتصادی شرایط اصلی و پایانی مهار تورم در کشور است و جز به بهره وری از ظرفیت‌های داخلی ممکن نخواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد راستینه هفشجانی ضمن تبریک سال نو به تمام هموطنان، به نامگذاری سال ۱۴۰۲، به سال «مهار تورم و رشد تولید»، اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری طی سال‌های اخیر تلاش کردند با نامگذاری سال‌ها و با تمرکز بر حوزه اقتصاد، کشور را به سمت رشد توسعه اقتصادی و هدف گذاری به سمت رشد تولیدات داخلی سوق دهند.

نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان در مجلس افزود: مهمترین مسئله در موضوعات اجتماعی، فرهنگی و حتی محیط زیستی توجه به مولفه‌های اقتصادی کشور است، طبیعتا جامعه‌ای که از یک اقتصاد پویا برخوردار است ظرفیت‌های بهتری برای رشد سایر مباحث اجتماعی و سایر حوزه‌ها به دنبال خواهد داشت.

راستینه با اشاره به کوچک شدن سفره معیشتی مردم طی سال‌های اخیر، یادآور شد: کاهش قدرت خرید مردم و بی ارزش شدن سرمایه‌ها مادی آن‌ها در کنار کوچک شدن سفره عموم مردم شاهد فاصله طبقاتی بین آحاد جامعه هستیم که تمام این مباحث به نارضایتی جامعه منتهی شده است.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه تورم یکی از مباحث مهم زندگی ایرانیان است، اظهار داشت: تورم یکی از مولفه‌های مهم اقتصادی است که متاسفانه هر روز منجر به کاهش ارزش  پول ملی و قدرت خرید مردم می‌شود این مسئله را در کوچک شدن سفره‌های مردم به وضوح شاهد هستیم، طی سال‌های اخیر مقام معظم رهبری سعی داشتند با استفاده از ظرفیت‌های داخلی کشور همچون شرکت‌های دانش بنیان و جامعه را به سمت اقتصادی پایدار مبتنی بر تولید سوق دهند، بر همین اساس در طی یک الی دو سال اخیر با برنامه ریزی متعددی تلاش شد تا این مهم در جهت بهبود وضعیت زندگی مردم محقق شود.

نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: طی چند سال اخیر کشور دچار رکود اقتصادی بوده است امید است، تلاش‌های صورت گرفته  وبا تاکیدات مقام معظم رهبری امسال شاهد بهبود وضعیت اقتصادی کشور باشیم، در حال حاضر این رشد اقتصادی در ۳/۵درصدی خود را نشان داده است، بی تردید توسعه روابط بین المللی در بهبود وضعیت کشور بی‌تاثیر نخواهد بود.

راستینه در ادامه یادآور شد: استفاده از ظرفیت روابط منطقه‌ای و پیوستن به سازمان شانگ‌های در کنار تقویت روابط  با کشور‌های همسایه و قدرت‌هایی همچون چین و روسیه بی تردید در وضعیت اقتصادی کشور نقش موثری خواهد داشت ومسیری برای مهار تورم است.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی در مجلس یازدهم، با بیان اینکه باید کنترل تورم در سفره‌های مردم ملموس باشد، گفت: افزایش تولید داخلی و به چرخش درآوردن چرخ‌های اقتصادی شرایط اصلی و پایانی مهار تورم در کشور است جز به بهره وری از ظرفیت‌های داخلی ممکن نخواهد بود.

این نماینده مردم در مجلس در ادامه به نقش رسانه ملی در تحقق  شعار سال اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری در سخنرانی لحظات آغازین سال به نقش فعالان مردمی و فرهنگی همچون صداوسیما در کنترل تورم و رشد تولید تاکید بسیار داشتند که فرهنگ‌سازی را برعهده دارد، سازمان‌ها و نهاد‌های فرهنگی شاید به صورت مستقیم در مهار تورم نقش نداشته باشند، اما بی‌تردید می‌تواند به صورت غیرمستقیم آن را کنترل کند، زبان فرهنگ و هنر بی واسطه‌ترین زبان در بیان مشکلات است و گاهی با هدایت سرمایه‌ها توانایی تقویت لایه‌های زیرین اقتصاد را به دنبال خواهد داشت.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به نقش صدا و سیما در بهبود وضعیت زندگی مردم، خاطرنشان کرد: تبیین سبک زندگی مردم برای حمایت از تولیدات داخلی کوچکترین نقشی است که رسانه ملی در برابر بهبود وضعیت اقتصادی دارد در این میان سازمان‌های فرهنگی می‌تواند بستر‌های مختلف کشور را متناسب با آمایش سرزمینی به جامعه معرفی کند از همه مهمتر رسانه ملی می‌تواند زمینه مناسبی برای تزریق امید به جامعه برای سازندگی باشد.

راستینه در پایان خاطر نشان کرد: دستگاه‌های فرهنگی به ویژه صدا و سیما می‌تواند کانالی مشترک برای تمام حوزه‌ها از مباحث اقتصادی گرفته تا اجتماعی و حتی محیط زیستی کشور باشد تا کشور را به سمت بهبود وضعیت اقتصادی هدایت کند، به بیانی می‌تواند این سازمان نقش کلیدی و راهبردی برای جامعه را ایفا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->