تاریخ و ساعت بازی برگشت بارسلونا و بنفیکا در لیگ قهرمانان | سرنوشت در دستان آبی‌اناری‌ها کارتال تا آخر سال به پرسپولیس لیست می‌دهد نقش کرمانشاهی در پرسپولیس چیست؟ گندوز اعتماد کارتال را جلب کرد پرسپولیس به دنبال تسخیر وزشگاه آزادی! بیفوما در استقلال یا پرسپولیس؟ پخش زنده بازی برگشت استقلال و النصر (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین پرسپولیس بالاخره کامل شد! فدراسیون دوچرخه‌سواری به همسر رسول خطیبی پست داد شفر: دوست داشتم سرمربی ایران باشم بازگشت سعید صادقی به تمرینات پرسپولیس اولین واکنش شهرداری آستارا به حکم حذف از لیگ یک امیرحسین صادقی: استقلال بازیکن بزرگ می‌خواهد لیست بلندبالای محرومان هفته ۲۳ لیگ برتر دورسون برای تیم ملی ترکیه هوایی شد | خیز سردار برای دلبری از مونتلا تاریخ و ساعت بازی لیورپول و پاری سن ژرمن | ماموریت غیرممکن پاریسی‌ها در آنفیلد پرسپولیس بدهی تأمین‌اجتماعی را پرداخت کرد برگزاری بازی استقلال و ذوب آهن قطعی شد
سرخط خبرها

خداحافظی پسر اعجوبه بارسلونا از فوتبال

  • کد خبر: ۱۵۶۰۶۹
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۱
خداحافظی پسر اعجوبه بارسلونا از فوتبال
بویان کرکیچ می خواهد از فوتبال خداحافظی کند، بازیکنی که روزگاری بارسلونا امیدوار بود حسابی در نیوکمپ بدرخشد.
کوروش راوی
خبرنگار کوروش راوی

به گزارش شهرآرانیوز، بویان کرکیچ، بازیکن اسپانیایی، در تابستان سال گذشته به دلیل یک مصدومیت شدید مجبور به جراحی شد و به همین دلیل نام او از فهرست باشگاه ژاپنی ویسل کوبه خارج شد. بویان که حالا ۳۲ ساله است، کاملا ریکاوری کرده و در انتقالات زمستانی بازیکن آزاد بود، ولی بدون تیم ماند.

بویان امروز به رسانه‌ها اطلاع داد که فردا در ورزشگاه نوکمپ نشست خبری خواهد داشت بدون اینکه دلیل آن را ذکر کند، ولی طبق ادعای مارکا، بویان قصد دارد خداحافظی خود از فوتبال را رسما اعلام کند. اخیرا جرارد پیکه در یکی از ارتباط‌های زنده ویدیویی خود فاش کرده بود که بویان از فوتبال بازنشسته خواهد شد.
بویان که متولد شهر ییدا در کاتالونیاست، فوتبالش را از لاماسیا شروع کرد و در رده‌های پایه بارسلونا توانست بیش از ۸۰۰ گل به ثمر برساند تا به او لقب کودک اعجوبه را بدهند. او فصل ۰۸-۲۰۰۷ توسط فرانک رایکارد به تیم اول بارسلونا راه یافت و با ۱۷ سال سن، در ۴۸ بازی توانست ۱۲ گل بزند و رکورد‌های مختلفی را هم شکست. او در مارس ۲۰۱۱ با ۲۰ سال و ۲۰۲ روز به رکورد یکصدمین بازی خود با پیراهن بارسلونا رسید و جوان‌ترین بازیکن تاریخ بارسا شد که توانسته ۱۰۰ بازی برای تیم اول انجام دهد. بویان با ۱۷ سال و ۲۱۷ روز موفق به گلزنی برای بارسا در لیگ قهرمانان برابر شالکه نیز شد و توانست دومین گلزن جوان تاریخ بارسا در این رقابت‌ها شود.

منبع: ورزش سه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->