عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله|حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

راز کوتاه شدن موهای رضا اسدی در تیم ملی!

  • کد خبر: ۱۵۶۱۵۴
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۷
راز کوتاه شدن موهای رضا اسدی در تیم ملی!
امیر قلعه‌نویی در تصمیمی عجیب به اسدی اولتیماتوم داده تا موهایش را کوتاه کند.
کوروش راوی
خبرنگار کوروش راوی

گروه ورزش| شهرآرانیوز، تصمیمات عجیب مربیان ایرانی پایان ندارد و فرقی نمی‌کند که مربی پرسپولیس باشد یا تیم ملی.

رضا اسدی که این فصل در تراکتور زیر نظر خمس حسابی درخشیده و به تیم ملی دعوت شده، در روز نخست حضور در اردو با دستور امیر قلعه‌نویی مجبور شد موهایش را کوتاه کند.

این موضوع را اخباری هم تایید کرده و در یک مصاحبه تلویزیونی با تمجید از اسدی گفته این بازیکن در قبال این دستور از سوی سرمربی تیم ملی، هیچ واکنشی نداشته و سریعا موهایش را کوتاه کرده‌است.

نکته عجیب در این میان اما تفکرات مربیان ایرانی است‌. از سال ها قبل که علی پروین، مرحوم اولادی را مجبور کرد تا موهایش را کوتاه کند تا به امروز بارها شاهد چنین تصمیماتی از سوی کادرفنی ایرانی بوده‌ایم. سال قبل هم که رضا اسدی در پرسپولیس حضور داشت، گل محمدی به او چنین پیشنهادی داده بود و گفته بود موهایش را بهتر است کوتاه کند.

سوال اینجاست که چه ارتباطی میان مو و بازی بازیکن است‌. یعنی خمز یا بردیف نمی‌فهمیدند و فقط مربی ایرانی این موضوع مهم را درک می‌کند که موی بلند جلوی بازی بازیکن ایرانی را می گیرد؟

اگر موی بلند اینقدر دردسرساز است، چرا اسدی با موهای بلند زیر نظر خمز درخشید و به تیم ملی رسید؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->