اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مهار تورم و رشد تولید| عضو هیئت‌رئیسه مجلس: مردمی‌سازی اقتصاد رویکرد محوری برنامه‌های امسال مجلس است

  • کد خبر: ۱۵۶۱۸۹
  • ۰۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۷
مهار تورم و رشد تولید| عضو هیئت‌رئیسه مجلس: مردمی‌سازی اقتصاد رویکرد محوری برنامه‌های امسال مجلس است
عضو هیئت‌رئیسه مجلس با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان مهار تورم و رشد تولید گفت: کشور در پرتو مهار تورم و رشد تولید به اوج قله‌های پیشرفت و بالندگی دست خواهد یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، علی کریمی فیروزجائی با اشاره به شعار سال، اظهار داشت: رهبر فرزانه انقلاب در ابتدای هر سال نقشه راه کشور در مسیر پیشرفت و اقتدار روز افزون را ترسیم می‌کنند که باید در اولویت برنامه‌های قوای سه گانه و آحاد مردم قرار گیرد.

دبیرکل جامعه اسلامی فرهنگیان، پیش نیاز تحقق اهداف شعار محور سالانه را عزم قاطع و تدابیر قوی اجرائی دانست و افزود: برنامه‌ریزی در جهت نیل به اهداف ترسیمی رهبر معظم انقلاب مأموریت کلیدی قوای سه گانه است. مهار تورم و رشد تولید در عرصه اقتصاد مقاومتی، اساس جهش آرمانی قابلیت‌های ممتاز ملت ایران است.

عضو هیأت رئیسه مجلس خاطرنشان کرد: مسئولان بخش‌های اقتصادی در ابتدای سال جدید در هم افزایی با خانه ملت با تمرکز بر رفع موانع رشد تولید و کنترل تورم مسیر عبور عزتمندانه از موانع چالشی را هموار کنند.

کریمی فیروزجایی با تأکید بر قابلیت‌های عمده اقتصادی کشور اتکا به توانمندی‌های داخلی و اندیشه‌های خلاق و پویای ایرانی را موجب اعتلای فرهنگی و اقتصادی دانست و یادآور شد: رمز پیشرفت و بالندگی کشور رهایی از وابستگی به اقتصاد تک محصولی است.

سخنگوی فراکسیون دانشگاهیان مجلس گفت: علایق فرهنگی انسجام بخش ملی در پرتو اراده‌های ایمانی مردم و مسئولان، بسترساز تجلی پیشرفت آرمانی ایران اسلامی است.

عضو مجمع نمایندگان مازندران با اشاره به مشکلات فرهنگی و اقتصادی کشور افزود: اولین گام در حل چالش‌های اساسی کشور ریل گذاری اصولی برای فائق آمدن بر مشکلات ساختاری است. مردمی سازی اقتصاد در راستای تحقق رشد تولید و مهار تورم، رویکرد محوری برنامه‌های امسال مجلس شورای اسلامی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->