دستگیری گوشی‌قاپ‌های شلوار خمره‌ای توسط پلیس مشهد | آنها گوشی‌های سرقتی را کجا مخفی می‌کردند؟ داروی ضد تهوع به درمان سرطان سینه کمک می‌کند افزایش مناطق طوفان‌خیز در کشور | تغییرات اقلیمی در ایران شدید است تلف شدن یک قلاده شیر نر بالغ در مازندران بررسی فعالیت ضدسرطانی ترکیبات جدید یک فلز کمیاب در ایران هشدار پلیس فتا به داوطلبان کنکور توضیحاتی درباره معافیت سربازی فرزندان خانواده ایثارگران ثبت‌نام مدارس غیردولتی با برگه شهریه‌های سنگین | ۱۵ درصد مدارس خراسان رضوی شهریه بالای ۴۰ میلیون دارند تأمین اجتماعی، رکن رفاه و ضرورت بازاندیشی در سه‌جانبه‌گرایی واقعی فیش حقوق تیرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ مراقب «وبا» باشید! بهترین و بدترین غذا‌ها در شرایط آلودگی هوا نوشیدن آب تا ۶ ماهگی نوزاد ممنوع است حتی برای یک دقیقه کودک را در اتومبیل با درب بسته و شیشه‌های بالا تنها نگذارید ‌ هنوز مراکز ماده ۱۶ تعیین‌تکلیف نشده‌اند ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آن‌ها از مهرماه ۱۴۰۴ اجرایی می‌شود + جزئیات اطلاعات تازه از پرونده «وحیده نیازی» و «سما جهانباز» | احتمالا در افغانستان هستند کری خوانی چند جوان در منطقه پیروزی تهران به قتل انجامید آمار نگران‌کننده از رهاسازی کودکان، سالمندان و معلولان در مشهد رتبه نخست کشوری خراسان رضوی در افزایش زایمان طبیعی شروع هدایت تحصیلی پایه نهم از ۲۶ تیرماه ۱۴۰۴ است | توصیه‌هایی به دانش‌آموزان و خانواده‌ها برای انتخاب رشته موفق آخرین مهلت دریافت کارت کنکور ۱۴۰۴، فردا (چهارشنبه، ۲۵ تیرماه) است معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت اداره‌کل تامین اجتماعی خراسان رضوی: تأمین اجتماعی نیازمند ابزار مالی برای صیانت از حقوق بیمه‌شدگان است صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی گرمای شدید (۲۴ تیر ۱۴۰۴) زلزله امیریه سمنان و حوالی گرگان را لرزاند (۲۴ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات ۱۶.۵ میلیون دانش‌آموز در مدارس ایران| کشور به‌زودی با کاهش چشمگیر جمعیت دانش‌آموزی مواجه خواهد شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۴ تیر ۱۴۰۴) | وضعیت گرما در استان در حد هشدار صدور حکم قطعی پرونده نابینا شدن ۹ نفر در چشم‌پزشکی «نگاه» پایان ۳ ماه دوردور مجرمانه با  لندکروز در مشهد
سرخط خبرها

آمادگی پلیس راهور مشهد برای روز طبیعت

  • کد خبر: ۱۵۶۶۴۱
  • ۱۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۶
آمادگی پلیس راهور مشهد برای روز طبیعت
رئیس پلیس راهور مشهد گفت: در روز ۱۳ فروردین ۱۰۰ درصد همکاران راهنمایی و رانندگی در سطح شهر حضور خواهند داشت و تلاش می‌کنیم ترافیکی که به ویژه از سمت بزرگراه پیامبر اعظم(ص)، خلج و طرقبه شاندیز ایجاد خواهد شد را به سرعت مدیریت کنیم.
اکرم مقدسی
خبرنگار اکرم مقدسی

سرهنگ عباس عابدینی در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص تمهیدات روز ۱۳ فروردین در مشهد اظهار کرد: در روز ۱۳ فروردین ۱۰۰ درصد همکاران راهنمایی و رانندگی در سطح شهر حضور خواهند داشت. سال گذشته این روز به خوبی مدیریت شد، امسال نیز تلاش می‌کنیم با مدیریت بهتر و تجربه بالاتر حضور میدانی ما در محل به گونه‌ای باشد تا ترافیکی که به ویژه از سمت بزرگراه پیامبر اعظم (ص)، خلج و طرقبه شاندیز ایجاد خواهد شد را به سرعت مدیریت کنیم.

عابدینی بیان کرد: ما همه محور‌ها را پوشش می‌دهیم، اما محور بار برگشتی از بزرگراه پیامبر اعظم (ص)، خلج، طرقبه شاندیز، کلات و جاده سرخس نیاز به مدیریت دارد و در اولویت هستند. خلج یک مسیر ورودی به شهر دارد که گنجایش زیادی ندارد، بنابراین حجم بار ورودی این محور زیاد است که مدیریت خاصی را می‌طلبد. حجم برگشت از بزرگراه پیامبر اعظم (ص) نیز به شدت بالا خواهد بود، اما گنجایش لازم را دارد و می‌توان مدیریت کرد. برای محور طرقبه شاندیز نیز باید تمهیدات ترافیکی ویژه در نظر بگیریم.

رئیس پلیس راهور مشهد گفت: این گزینه قطعی نیست، اما اگر نیاز باشد در صورت بالا بودن بار برگشت از سه‌راهی طرقبه شاندیز به سمت مشهد، برای مدیریت ترافیک ضلع جنوبی وکیل‌آباد، مسیر شاندیز به مشهد را به بار برگشت طرقبه ضلع شمالی را به بار شاندیز اختصاص خواهیم داد. سال گذشته این طرح را در نظر داشتیم، اما نیاز به اجرای ان نشد و از ساعت ۲۰.۴۵ کل معابر ما به حالت عادی برگشت، اما امسال با توجه به تقارن با ماه رمضان احتمال دارد زمان برگشت بیشتر شود که آمادگی داریم.

وی در خصوص میزان تصادفات از ۲۵ اسفند تاکنون عنوان کرد: در طول این بازه زمانی تصادفات خسارتی ۴۰۲۶ فقره بوده که سال گذشته حدود ۶۰۰۰ تصادف خسارتی داشتیم، بنابراین ۳۳ درصد نسبت به سال قبل کاهش داشته است. سال گذشته در مدت مشابه ۱۰ فوتی داشتیم، اما امسال ۸ نفر بودند که ۲۰ درصد کاهش دارد، البته این نگران‌کننده است، زیرا از این تعداد فوتی ۵ نفر موتورسوار و ۳ نفر عابر پیاده بودند. همچنین در این مدت ۳۷۰ فقره تصادف جرحی داشتیم که ۴۰۶ نفر مجروح شدند و نسبت به سال گذشته در تعداد فقره ۱۰ درصد و تعداد مجروحان ۱۲ درصد کاهش داشتیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->